بازدید سایت : ۷۹۱۸۴

سهم بخش هوایی از بسته حمایت 8 هزار میلیارد تومانی حمل و نقل

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: مقرر شد از محل بسته حمایتی 8 هزار میلیارد تومانی حمل و نقل، دولت درصدی را به بخش هوایی به دلیل زیان 3 هزار میلیارد تومانی پرداخت کند.

سهم بخش هوایی از بسته حمایت 8 هزار میلیارد تومانی حمل و نقل
تین نیوز |

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: مقرر شد از محل بسته حمایتی 8 هزار میلیارد تومانی حمل و نقل، دولت درصدی را به بخش هوایی به دلیل زیان 3 هزار میلیارد تومانی پرداخت کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از فارس، مقصود اسعدی سامانی اظهار داشت: به دلیل شیوع کرونا و کاهش بیش از 75 درصدی سفرها در حمل و نقل هوایی که در ایام پیک تقاضا یعنی نوروز رخ داد، انجمن شرکت‌های هواپیمایی با همکاری سازمان هواپیمایی کشوری، رقم زیان 3 هزار میلیارد تومانی شرکت ها را تا پایان 15 فروردین احصاء و به دولت اعلام کرد. 

وی ادامه داد: دولت نیز در راستای حمایت از کسب و کارها در دوران شیوع کرونا، بسته حمایتی درنظر گرفته است که در این باره بسته حمایتی 8 هزار میلیارد تومانی برای انواع مدل‌های حمل و نقل درنظر گرفته شده است تا در قالب تسهیلات و مدل‌های مختلف از کسب و کارهای آسیب‌دیده در حوزه حمل و نقل حمایت کند. 

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: مقرر شد از محل این بسته حمایتی، درصدی به حمل و نقل هوایی اختصاص یابد، ولی هنوز به طور دقیق، سهم حمل و نقل هوایی از این بسته حمایتی مشخص نشده است، ولی قطعا درقالب تسهیلات به شرکت‌های هواپیمایی، درصدی از این محل اختصاص می‌یابد. 

وی گفت: پیش از این نیز اعلام کردیم که در قالب نامه‌ای به دولت، درخواست‌های خود را بابت حمایت از شرکت‌های هواپیمایی در دوران کم‌تقاضای شیوع کرونا اعلام کرده‌ایم. 

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی توضیح داد: تعویق وصول عوارض شهرداری‌ها، تأمین سوخت به صورت اعتباری، تعویق طلب شرکت پالایش و پخش فرآورده نفتی، تعویق چند ماهه اقساط بدهی‌های شرکت‌های هواپیمایی به بانک‌ها و مهلت‌دهی در پرداخت اقساط تسهیلات صندوق توسعه از مواردی بود که توسط شرکت‌های هواپیمایی درخواست شده بود. 

اسعدی سامانی اضافه کرد: همچنین معافیت چند ماهه در پرداخت سهم بیمه کارفرما، مهلت‌دهی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران به ایرلاین‌ها بابت پرداخت بدهی‌ها، همکاری با شرکت‌ها در پرداخت عوارض فرودگاهی و حق پارکینگ و پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت مدت‌دار به شرکت‌ها از مواردی بود که در این نامه قید شده بود. 

وی گفت: حال دولت در راستای حمایت از شرکت‌ها و بخش حمل و نقل، این بسته را درنظر گرفته است که امیدواریم به سرعت اختصاص یابد. به هر حال بیشترین زیان شیوع کرونا در دنیا به بخش حمل و نقل، گردشگری و خصوصاً حمل و نقل هوایی وارد شده است. 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.