ماجرای پیاده کردن پزشک از هواپیمای مسیر تهران_بوشهر چه بود؟
چندی پیش یکی از پزشکان در مسیر تهران _بوشهر توسط خلبان از هواپیما پیاده شد که این موضوع باعث ناراحتی مسافران شد.
چندی پیش یکی از پزشکان در مسیر تهران _بوشهر توسط خلبان از هواپیما پیاده شد که این موضوع باعث ناراحتی مسافران شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، چندی پیش خلبان یکی از شرکت های هواپیمایی در مسیر پرواز تهران_ بوشهر اقدام به پیاده کردن پزشک مشکوک به کرونا کرد.
چند ساعت بعد کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت در حساب تویتری خود در خواست رسیدگی به این موضوع را سوی سازمان هواپیمایی کشور و وزارت راه وشهرسازی کرد و نوشت: موضوع اخراج همکار متخصص بیهوشی از پرواز تهران_بوشهر به دستور خلبان و به بهانه ناقل بودن، برای بررسی به دوستان وزارت راه منتقل شد.اگر این موضوع صحت داشته باشد، خلبان نامتعادل و کادر پرواز خاطی و شرکت هواپیمایی اشاعه دهنده کرونا منتظر عواقب و پیامدهای آن باشند.
بلافاصله شرکت هواپیمایی وارش در خصوص خبر منتشر شده در مورد پیاده کردن پزشک مسافر توضیحاتی ارائه داد.
در جوابیه شرکت هواپیمایی وارش آمده است: این شرکت، پذیرش تمام مسافران را بر اساس دستورالعملهای صادره از سوی سازمان هواپیمایی کشوری انجام داده و اقدام به پذیرش مسافران از جمله مسافر محترم پزشک، کرده است و در حین پذیرش هیچگونه علایم ظاهری که نشان دهنده وجود مانعی در پذیرش این مسافر باشد، مشاهده نشده و کارهای مربوط طبق روال معمول صورت گرفته است.
مسافر مذکور، قبل از پرواز هیچگونه اطلاع رسانی خاصی در مورد ابتلا به کرونا به عمل نیاورده و کاملا عادی سوار هواپیما شده است.
این مسافر براساس الزامات بهداشتی و شیوهنامههای ابلاغی موظف بوده اند پیش از دریافت کارت پرواز علائم و نشانههای بیماری را اظهار نمایند تا در این خصوص توسط همکاران ایستگاه اقدام مقتضی صورت پذیرد.
متاسفانه این مسافر که خود از پرسنل کادر درمان هستند ضمن خودداری از انجام این کار، پس از ورود به هواپیما و استقرار بر روی صندلی خود با صدای بلند خطاب به مسافران نشسته در ردیف های صندلی و مهمانداران اعلام کردند که احتمالاً ناقل ویروس کرونا هستند.
سر مهماندار پس از اعلام مسافر، محترمانه از این مسافر درخواست کردند مطابق بخشنامهی ۱۹۰۰ سازمان هواپیمایی کشوری نسبت به ترک هواپیما اقدام کنند.
این مسافر در کمال تعجب، اظهارات قبلی خود را تکذیب نموده و اعلام کردند که ناقل نیستند و تنها برای این که کسی در صندلی هم ردیف ایشان ننشیند این کار را کردهاند.
در نهایت با تشخیص خلبان هواپیما و کادر امنیت پرواز تصمیم بر این شد که برای حفظ سلامت مسافران دیگر و پرهیز از هر گونه ریسک احتمالی، ایشان پیاده شوند و لبنا بر این با همراهی پرسنل زمینی با رعایت اصل تکریم مسافر از هواپیما پیاده شدند.
تمام موارد بین مسافر و کادر پرواز کاملاً محترمانه رد و بدل شده و نگرانی بوجود آمده، در نهایت با آرامش و بدون هیچگونه توهینی پایان یافت.
با توجه به وضعیت خطیر کشور لازم است که الزامات بهداشتی توسط همگان با دقت و توجه لازم مورد عمل قرار گیرد تا با پایان این وضعیت به روال عادی برگردد.انتظار می رفت این مسافر که از کادر زحمتکش و محترم درمانی کشور هستند، نسبت به رعایت پروتکلها اهتمام بیشتری داشته باشند.
ضمن اظهار تاسف از رویداد پیش آمده، توجه به اتفاقات رخ داده و این که این مسافر محترم از پرسنل درمانی کشور هستند، هواپیمایی وارش موضوع را تا انتها ادامه داده و حق پیگیری قضایی را برای خود محفوظ میداند.
کادر پروازی ملزم به رعایت پروتکل های بهداشتی هستند
در همین رابطه مقصود اسعدی سامانی دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه بخش های هوایی کشور طی سه ماه گذشته تمامی دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کرده اند، افزود: تمامی بخش های هوایی از جمله کادر پروازی، بخش های اداری خدماتی فرودگاهی و هوایی ملزم هستند که براساس پروتکل های بهداشتی فعالیت کنند.
او ادامه داد: در تمامی سفرهای داخلی و خارجی باید فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود و کادر پروازی هم موظف هستند طبق این پروتکل با مسافران برخورد کنند.
دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی توضیح داد: در صورتی که پزشک مشکوک به کرونا بوده و دارای علام بیماری است بنابراین طبق پروتکل های بهداشتی کادر پروازی نباید اجازه سوار شدن را می دادند. اما اگر این پزشک هیچ علائمی نداشته و چنین اقدامی از سوی کادر پروازی صورت گرفته باشد پیگیری خواهیم کرد.
سامانی تاکید کرد: تمامی فرودگاه های کشور مجهز به اسکن حرارتی، دستگاه های تب سنج و دستگاه های ضدعفونی کننده هستند.
سازمان هواپیمایی کشور پیگیر موضوع پیاده کردن پزشک از هواپیماست
در همین رابطه رضا جعفر زاده سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه سازمان هواپیمایی کشوری پیگیر این موضوع(پیاده کردن پزشک بوشهری از هواپیما) است، گفت: تاکید سازمان هواپیمایی کشور بر رعایت و اجرای دستور العمل های اعلام شده از سوی وزارت بهداشت در بخش حمل ونقل هوایی است.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تاکید کرد: ما همچون گذشته ارتباط تنگاتنگی با وزارت بهداشت در جهت رعایت دستور العمل های بهداشتی در حوزه حمل ونقل خواهیم داشت.
جعفر زاده بیان کرد: کادر درمانی برای ما بسیار قابل احترام هست و این سازمان بر رعایت تمامی دستورالعمل های بهداشتی در تمامی بخش های هوایی تاکید کرده است.
او افزود: سازمان هواپیمایی کشور پیگیر این موضوع خواهد بود و نتایج آن را اعلام می کند.
براساس این گزارش با توجه به آنکه در این ایام کرونایی کشور مدیون فعالیت و خدمات کادر پزشکی کشور بوده بنابراین برخورد با عزت و احترام با کادر پزشکی برای تمامی مردم کشور بسیار مهم است از سوی دیگر در تمامی بخش های حمل و نقلی کشور رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی بسیار ضروری و قابل اهمیت است.