بازدید سایت : ۷۸۶۶۹

در شرایط تحریم تنها راه سرپا نگه داشتن ناوگان و فرودگاه ها، "پشتیبانی صنعتی صنایع دانش بنیان کشور" است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از تحقق شعار سال، "سرمایه گذاری برای تولید" در ایجاد "پشتیبانی صنعتی صنایع دانش بنیان کشور" با اجرای راهبردهای جدید این سازمان خبرداد.

در شرایط تحریم تنها راه سرپا نگه داشتن ناوگان و فرودگاه ها، "پشتیبانی صنعتی صنایع دانش بنیان کشور" است.
تین نیوز |

  رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از تحقق شعار سال، "سرمایه گذاری برای تولید" در ایجاد "پشتیبانی صنعتی صنایع دانش بنیان کشور" با اجرای راهبردهای جدید این سازمان خبرداد.

◄ "سرمایه‌ گذاری برای تولید" در توسعه ناوگان هوایی با اجرای راهبردهای جدید سازمان هواپیمایی کشوری کلید خورد

 

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، حسین پورفرزانه با اشاره به چهار رکن اساسی صنعت هوانوردی شامل؛ ناوگان، فرودگاه، پشتیبانی صنعتی صنایع دانش بنیان کشور و نیروی انسانی اشاره کرد و افزود: توسعه این صنعت با توسعه همگن و موزون ارکان مذکور میسر خواهد شد.

معاون وزیر راه وشهرسازی، مشخصه های سرمایه گذاری در بخش پشتیبانی صنعتی را اینگونه بیان کرد: در شرایط تحریم تنها راه سرپا نگه داشتن ناوگان و فرودگاه ها، "پشتیبانی صنعتی صنایع دانش بنیان کشور" است .

پورفرزانه اظهارداشت: این صنایع پشتیبان شامل دفاتر طراحی، صنایع ساخت، مراکز تعمیر و نگهداری و مراکز تامین کالاست اما متاسفانه در طول سالیان گذشته به اندازه لازم به این حوزه پرداخته نشده است و ضروری است در این حوزه با جدیت سرمایه گذاری شود.

وی تصریح کرد: از جمله اقدامات راهبردی سازمان ایجاد مرکز اقتصاد دانش بنیان و مقابله با تحریم است که وظیفه اصلی آن "تجمیع نیاز ناوگان" و "فرودگاه" و "شناسایی" و "ایجاد صنعت پشتیبان و اقتصاد" و "قراردادهای تضمین خرید" و "جذب سرمایه گذاران در حوزه های طراحی و ساخت، تعمیر و یا تامین" است.

وی خاطرنشان کرد: شرط تحقق این رکن مهم وجود سه ضلع اصلی "بهره بردار یا مشتری"، "مجری یا صاحب فناوری" و "سرمایه گذار" است.

پورفرزانه افزود: راهبرد سازمان گرد هم آوردن این سه ضلع در کنار هم با تضامین اجرایی کافی است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری یادآور شد: در حال حاضر کشور نیازمند مراکز تعمیر و نگهداری و مراکز طراحی و ساخت و مراکز تامین در حوزه های مختلف مانند موتور، ارابه فرود، اویونیک، رادار، تجهیزات فرودگاهی و غیره است.

وی بیان کرد: بنابراین با تدوین درخت فناوری مورد نیاز پشتیبانی ناوگان و فرودگاه ها و تشویق شرکت های دانش بنیان و سرمایه گذاران این مهم زنجیره کاملی را تشکیل می دهد.

پورفرزانه اظهارداشت: یکی از اقدامات سازمان، تشویق و انجام ممیزی های گسترده دفاتر طراحی، مراکز ساخت، مراکز تعمیر و نگهداری و مراکز تامین است البته به موازات اصلاحات آیین نامه و شیوه نامه ها در حال اجراست.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.