بازدید سایت : ۹۵۶۶۶

پرداخت ۲۴۰۰ میلیارد تومان وام به صنعت هوایی آسیب دیده از کرونا

یک مقام مسئول گفت: دو هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات کم بهره برای جبران ضررهای ناشی از شیوع کرونا برای ۱۶ شرکت هواپیمایی و سایر شرکت‌های مرتبط در نظر گرفته شده است.

پرداخت ۲۴۰۰ میلیارد تومان وام به صنعت هوایی آسیب دیده از کرونا
تین نیوز |

یک مقام مسئول گفت: دو هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات کم بهره برای جبران ضررهای ناشی از شیوع کرونا برای ۱۶ شرکت هواپیمایی و سایر شرکت‌های مرتبط در نظر گرفته شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از صدا و سیما، مرتضی دهقان گفت: دو هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات کم بهره برای جبران ضررهای ناشی از شیوع کرونا برای ۱۶ شرکت هواپیمایی و سایر شرکت‌های مرتبط در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه شیوع بیماری کرونا تأثیرات منفی بسیاری بر اقتصاد و از جمله حمل و نقل هوایی داشت، گفت: با کاهش تقاضای سفرهای هوایی، در برخی مقاطع تا ۹۵ درصد پروازهای هوایی لغو و بلیت‌های فروخته شده نیز باطل شد.

معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری افزود: دولت و وزارت راه و شهرسازی برای جبران بخشی از این ضرر سنگین خطوط هوایی تسهیلات کم بهره‌ای برای شرکت‌های حمل و نقلی و از جمله شرکت‌های هواپیمایی در نظر گرفت که مبلغ تسهیلات هر شرکت بسته به نیروی انسانی شاغل و عملکرد این شرکت‌ها در دوران کرونا مشخص است و طبق بررسی‌ها ۱۶ شرکت هواپیمایی و تعدادی از شرکت‌های خدمات فرودگاهی و مراکز تعمیر و نگهداری هواپیما از این تسهیلات بهره‌مند خواهند شد که از طریق سامانه کارا پرداخت می‌شود.

دهقان با اشاره به اینکه یکی از شروط دریافت این تسهیلات، تعدیل نکردن نیروی انسانی بود، گفت: هیچ شرکتی در بخش حمل و نقل هوایی تعدیل نیرو نکرد و بنابراین همه شرکت‌های فعال این بخش، مشمول دریافت این تسهیلات می‌شوند.

معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص اقدامات این سازمان برای مبارزه با شیوع کرونا نیز گفت: از همان ابتدای شیوع این بیماری، کارگروه تخصصی مقابله با کرونا در صنعت حمل و نقل هوایی در سازمان هواپیمایی شکل گرفت و تمام مقررات و دستورالعمل‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان جهانی هوانوردی در قالب دستورالعمل‌های اجرای تدوین شده و به شرکت‌های هواپیمایی و فرودگاه‌های کشور برای اجرا ابلاغ گردید.

وی افزود: از همان روز نخست، موضوع غربالگری در فرودگاه‌ها و شناسایی افراد مشکوک و ممانعت از سفر آن‌ها برای جلوگیری از انتقال بیماری به سایر افراد و نقاط در دستور کار قرار گرفت و هواپیمایی‌ها مکلف شدند هواپیماها را قبل و بعد از پرواز ضدعفونی کرده و تمام پرسنل پروازی و کارکنان و مسافران ملزم به استفاده از دستکش یکبار مصرف و ماسک و همچنین پرهیز از سوار کردن مسافران مشکوک به بیماری و ابطال بلیت آن‌ها بدون دریافت هرگونه جریمه شدند.

دهقان افزود: برای حفظ سلامتی مسافران و کادر پروازی، همه مسافران باید در طول پرواز و حضور در فرودگاه‌های مبدا و مقصد، ماسک داشته باشند و همچنین در سرو هرگونه غذا و پذیرایی بین سفر فقط باید از مواد غذایی بسته بندی شده و استریل استفاده شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.