بازدید سایت : ۵۲۷۶۷

پرواز کرمان - تهران با پنج ساعت تاخیر انجام شد

پرواز کرمان - تهران با پنج ساعت تاخیر انجام شد
|

تین نیوز | پرواز شرکت هواپیمایی ماهان از کرمان به تهران با پنج ساعت تاخیر انجام شد.
 
 پرواز شماره 1052 هواپیمای 747 ماهان ایر که قرار بود ساعت 22 و 15 دقیقه جمعه شب از فرودگاه کرمان انجام شود ساعت 3 و 15 دقیقه بامداد شنبه انجام شد.
 
بنابر اظهارات مسافران این هواپیما ساعتی پس از ورود آنها به فرودگاه کرمان اعلام شد که پرواز با تاخیر و پس از ساعت 12 انجام می شود.
 
مسوولان اداره کل فرودگاه های استان کرمان امروز شنبه اعلام کردند که علت این گونه تاخیرها را باید ایرلاین ها اطلاع رسانی کنند و از حیطه مسوولیت آنها خارج است.
 
مدیران شرکت هواپیمایی ماهان نیز تا لحظه مخابره این خبر حاضر به مصاحبه درباره علت تاخیر این پرواز نشدند.
 
گفته می شود نقص فنی هواپیما در فرودگاه مبداء علت این تاخیر بوده است.
 
دستورالعمل حقوق مسافر در پروازهای داخلی با تایید وزیر راه و شهرسازی از 31 فروردین امسال برای اجرا به شرکت های هواپیمایی ابلاغ شد.
 
طبق این دستورالعمل مطالبات مسافران در مواردی چون پذیرایی در زمان بروز تاخیر، ابطال پروازها توسط ایرلاین، تاخیرهای پروازی، شفاف سازی نرخ بلیت و خدمات هوایی و سایر موارد باید توسط شرکت های هوایی رعایت شود.
 
یکی از بخش هایی که در آیین نامه حقوق مسافر به آن اشاره شده موضوع تاخیرهای پروازی است، تاخیرهایی که در این دستورالعمل به سه گروه تاخیرها بین یک تا دو ساعت، تاخیرهای بین دو تا چهار ساعت و تاخیرهای بیش از 4 ساعت تقسیم شده و وظایف ایرلاین ها در برابر مسافران متناسب با زمان و دلیل تاخیر ها نیز مشخص شده تا شرکت ها ملزم به ارائه خدمات و خساراتی به مسافران باشند، البته پرداخت خسارت برای تاخیرهایی که به دلیل شرایط بد جوی انجام می شود از این مساله مستثنی شده است.
 
اگر ابطال پرواز از زمان خرید بلیت تا یک هفته قبل از انجام پرواز باشد در آن صورت شرکت حمل کننده موظف به پرداخت کامل وجه بلیت به مسافران است.
 
در صورتی که ابطال پرواز از شش روز تا 24 ساعت قبل از انجام پرواز باشد، در این صورت شرکت حمل کننده موظف به پرداخت کامل وجه بلیت و ارائه یک بلیت مشابه با 30 درصد تخفیف از لحاظ مسیر و کلاس پروازی به مسافر خواهد بود.
 
اگر ابطال از 24 ساعت مانده تا زمان انجام پرواز، انجام پذیرد در این صورت شرکت حمل کننده موظف به پرداخت کامل وجه و ارائه یک فقره بلیت نیم بهاء مشابه از لحاظ مسیر و کلاس پروازی است.
 
همچنین ارایه بلیت مشابه (از لحاظ مسیر و کلاس پروازی) در اولین فرصت زمانی انجام می گیرد و در صورت انتقال مسافر توسط سایر خطوط هوایی این امر بدون پرداخت هزینه و یا مابه التفاوت توسط مسافر و یا خسارت توسط شرکت های هواپیمایی انجام خواهد شد.
 
در صورت بروز تاخیر در انجام پروازها براساس زمان درج شده در بلیت مسافر، اقدامات ذیل می بایست توسط شرکت هواپیمایی انجام شود.
 
نماینده شرکت هواپیمایی با حضور در میان مسافران با متانت و احترام نسبت به اطلاع رسانی صحیح در خصوص تاخیر پرواز اقدام می کند و شرکت هواپیمایی نسبت به اطلاع رسانی از طریق سیستم اطلاعات پرواز فرودگاه به صورت مستمر اقدام خواهد کرد.
 
در صورت تاخیر بیش از یک ساعت و کمتر از دو ساعت از مسافران پذیرایی نوع اول به عمل خواهد آمد و ارائه این پذیرایی مشروط به وجود زمان کافی جهت پذیرایی و عدم ایجاد تاخیر بیشتر در پرواز است.
 
در صورتی که تاخیر بین 2 تا 4 ساعت باشد انجام پذیرایی مناسب حداقل نوع اول با توجه به امکانات فرودگاهی خواهد بود و شرکت ها امکان برقراری ارتباط تلفنی جهت اطلاع رسانی را فراهم خواهند کرد.
 
تغییر پرواز در صورت درخواست مسافر و امکان انجام آن، انجام اقدامات لازم جهت اعزام با سایر شرکت های هواپیمایی ( در صورت درخواست مسافر ) و در صورت وجود پرواز از همان مسیر و یا انتقال به مقصد نهایی از طریق مسیرهای جایگزین ( به غیر از مسیر درج شده در بلیت) و پرداخت کامل وجه بلیت مسافر در صورت انصراف مسافر از ادامه پرواز بخشی از این دستورالعمل است.
 
در صورتی که تاخیر بیش از 4 ساعت باشد در آن صورت شرکت حمل کننده موظف به ارایه یک فقره بلیت مشابه با تخفیف 30 درصدی از لحاظ مسیر و کلاس پروازی خواهد بود.
 
در مورد پروازهایی که به دلیل شرایط جوی یا امنیتی فرودگاه مبدا، مقصد و در مسیر دچار تاخیر و یا ابطال می گردد، شرکت های هواپیمایی با رعایت مقررات پذیرایی از مسافرین تنها موظف به استرداد کامل وجه به مسافرین خواهند بود.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • یک هوانورد ایرانی پاسخ

    جهت اطلاع دوستان ماشین زده به بدنه هواپیما و بدنه رو سوراخ کرده بود. ماهان هم که اهل اطلاع رسانی و شفاف سازی نیست. فقط تخلف و باج دادن به سازمان برای نادیده گرفتن تخلفاتش…

  • کارشناس پاسخ

    خائنینی که بعلت ندانم کاری هواپیمای دوربرد B۷۴۷ را در مسیرداخلی مورد بهره برداری قرار میدهند باید محاکمه شوند