بازدید سایت : ۵۲۷۶۷

ورود به عرصه‌های بین‌المللی نیازمند کسب استاندارد ایزو ۹۰۰۱

ورود به عرصه‌های بین‌المللی نیازمند کسب استاندارد ایزو ۹۰۰۱
|

 تین نیوز |  رییس دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری تاکید کرد: برای ورود به عرصه‌های بین‌المللی باید الزاماتی داشته باشیم که کسب استاندارد ایزو 9001 یکی از مهم ترین آن‌هاست.
 
حسین قنبری  با بیان اینکه یکی ‌از ابزارهای ورود به عرصه‌های بین المللی و منطقه‌ای داشتن زبان مشترک و رعایت استانداردهای شناخته شده بین المللی است، گفت: با توجه به اینکه این دانشکده مرکز ارائه خدمات آموزش عالی است و یکی از دغدغه‌های اصلی مدیریت ارشد، دریافت کنندگان این خدمات هستند بر آن شدیم تا استانداردهای حمایت کننده مشتریان را در این مرکز پیاده سازی کنیم.
 
وی با بیان اینکه برای ورود به عرصه بین‌المللی باید الزاماتی داشته باشیم که استاندارد ایزو 9001 یکی از مهم ترین آن‌هاست، گفت: از دو سال گذشته اقدامات اولیه را در این زمینه انجام دادیم و فرآیندهای مورد نیاز جهت ورود به این برنامه را پیاده سازی کردیم که در نهایت ممیزی خارجی آن در اوایل زمستان سال گذشته به اتمام رسید و گواهی نامه آن اخیرا به این دانشکده ارسال شد.
 
قنبری توضیح داد: با کسب این گواهینامه تقریبا تمام فرآیندهای کاری ما نظام مند و سیستماتیک شده و کاربران ما متناسب با فرآیند ثبت شده فعالیت کرده و از اعمال هرگونه سلیقه‌های شخصی جلوگیری می‌شود.
 
وی تاکید کرد: بدیهی است کلیه اقدامات دانشکده در راستای اهداف کلان آنتعریف شده و یکی ازاین اهداف تبدیل شدن به قطب آموزشی و مرجع علمی صنعت هوانوردی غیر نظامی در سطح ملی و یکی از مراکز آموزشی پیشرو نهادهای بین المللی صنعت هوانوردی (ایکائو) در منطقه از جمله برنامه جهانی TRAINAIR PLUSایکائو است.
 
قنبری با بیان اینکه برای کسب این استاندارد در فاز اول شناخت از سیستم و وضعیت موجود انجام شد، افزود:در این راستا 10 کارگروه جهت مستندسازی تشکیل و اقدام به تهیه مستندات روش‌های اجرایی و دستورالعمل‌های مورد نیاز کردند و در نهایت نظام نامه و خط مشی سازمانی تدوین شد.
 
وی ادامه داد: رضایت مشتری، ارتقای مستمر فرهنگ نظم، اعمال مستمر استاندارهای آموزشی حاکم بر این صنعت، بهره گیری از سیستم‌ها و فن‌آوری‌های نوین، ارتقای مستمر سطح توانمندی اساتید و کارکنان، نیازسنجی دائمی از الزامات و نیازهای آموزشی صنعت و در عین حال تدوین نظام نامه کلیه الزامات در این زمینه در نظر گرفته شده است.
 
رییس دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری با بیان اینکه جهت پیاده سازی سیستم نیز هشت کمیته راهبری تشکیل شد، ادامه داد: هدف مدیریت کیفیت آن است که خط مشی کیفیت تعیین شده را جامه عمل بپوشاند و اهداف کیفیتی متعلق به آن را محقق کند که دانشکده در راستای خط مشی ذکر شده 26 هدف کیفیتی را درسال گذشته تعریف کرد که 70 درصد آن تا پایان سال 92 محقق شد.
 
وی ادامه داد: تحقق سایر اهداف نیز در سال جاری در حال پیگیری است لذا می توان گفت که در حال حاضر نظام مدیریت کیفیت مبتنی براستاندارد ایزو9001 دراین دانشکده به مورد اجرا گذاشته شده و در حال بهره برداری است.
 
وی یادآور شد: دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری قدیمی‌ترین مرکز تربیت و تامین نیروی انسانی ماهر و متخصص مورد نیازصنعت هوانوردی غیر نظامی در کشور است که از سال ۱۳۲۸ پیشگام در اعتلای دانش مربوطه بوده طوریکه برنامه‌های آموزشی خود را همسو با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و الزامات آموزشی سازمان جهانی هواپیمایی کشوری (ایکائو) در سطح بین الملل و سازمان هواپیمایی کشوری در سطح ملی اجرا کرده‌است.
 
وی افزود: این دانشکده در حال حاضر به دو روش آکادمیک و آزاد به پذیرش دانشجویان در چهار رشته اصلی الکترونیک و مخابرات هواپیمایی، مراقبت پرواز و تعمیر و نگهداری هواپیما در دو سطح کاردانی و کارشناسی اقدام می‌کند به طوریکه تحصیل در دوره‌های آکادمیک آن تحت نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده وصرفا از طریق پذیرش در کنکور سراسری رشته دیپلم ریاضی فیزیک میسر است و پذیرش دانش پذیران دوره های آزاد تخصصی آن نیز در چارچوب الزامات تعریف شده سازمان جهانی هواپیمایی کشور(ایکائو) و سازمان هواپیمایی کشوری است.
 

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.