◄ فهرست اقدامات مثبت وزرای راه و شهرسازی طی ۲۰ سال گذشته
کارشناسان حمل و نقل مهمترین اقداماتی را که طی ۲۰ سال گذشته در وزارت راه و شهرسازی و واحدهای تابعه رخ داده است، بر شمردند.
کارشناسان حمل و نقل مهمترین اقداماتی را که طی ۲۰ سال گذشته در وزارت راه و شهرسازی و واحدهای تابعه رخ داده است، بر شمردند.
به گزارش تین نیوز، کارشناسان حمل و نقل معتقدند الحاق تعدادی ناوگان نو هوایی از نوع Airbus و ATR به ناوگان هوایی کشور در جهت افزایش ایمنی و رفاه حال مسافران یکی از مهمترین اقدامات وزارت راه و شهرسازی بوده که طی دوران وزارت عباس آخوندی رخ داده است.
به اعتقاد آنان، راه اندازی مرکز مدیریت راه های کشور در سازمان راهداری مبتنی بر تحلیل داده (به جای تصویر ) و زیرساخت اشتراکی (با شرکت مخابرات استان ها) نیز یکی دیگر از مهمترین اقدامات این وزارتخانه است که مربوط به دوران وزارت حمید بهبهانی است.
به گفته کارشناسان از دیگر اقدامات مهم و مثبت انجام شده می توان به خصوصیسازی کلیه ناوگان باری و مسافری راه آهن و ۳۰ درصد از لوکوموتیوهای راهآهن اشاره کرد که در ۱۵ تا ۲۰ سال پیش رخ داد.
تکمیل زیرساختهای جاده ای و ریلی برای اتصال به کشورهای همسایه نیز از دیگر اقدامات مهم این وزارتخانه است که طی ۱۰ سال گذشته انجام شد.
کارشناسان از راهاندازی بندر چابهار و اتصال جاده ای آن به افغانستان نیز به عنوان یکی دیگر ازاین اقدامات مثبت یاد کردند و افزود: تهیه و تصویب و ابلاغ:
- سند آمایش لجستیک کشور
- راهنمای توسعه مبتنی بر حمل و نقل همگانی
- بازنگری آیین نامه ۱۲ جلدی طراحی راه های شهری
- استراتژی های بخش حمل و نقل کشور نیز از دیگر اقدامات مهم وزارت راه و شهرسازی است.
این کارنامه برای بیست سال یعنی فاجعه
به تحقیق باید گفت همه خواب بوده اند
درچابهار هنوز گاری نشده. درمورد خریدها
اگر کشورتحریم نباشد و منابع مالی باشدمهم این است که معامله سالم انجام شده باشد .
درخاتمه دووزیری که نام برده شده هردو استیضاح
وبرگنار شده اند:
خوب خدا را شکر اعتراف کردند طی بیست سال هیچ دستاوردی در حوزه جاده های نداشته اند.
و یک مشت مسیر خراب و مالرو روی دست ملت گذاشته اند . در زمینه دلالی ناوگان نیز فعال بوده اند.
چرا وقتی دانش ندارید مطلب می نویسید و این همه دستاورد را زیر سوال می برید؟
واقعا طی 20 سال مهم ترین کارها همین بوده
این همه پروژه، تکمیل شبکه های حمل و نقل، اتصال تمامی مراکز استاها به شبکه بزرگراهی، ریلی، توسعه بنادر، تجهیز فرودگاهها و .............