آمار کشته های تصادفات رانندگی کاهش یافت
امروز (سه شنبه، ۱۶ بهمن) در مراسمی با حضور رئیس جمهور، پروژه های وزارت راه و شهرسازی در بخش های مسکن، حمل ونقل و هواشناسی و ... به ارزش بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان به شکل ویدیوکنفرانسی، به بهره برداری رسید.
امروز در مراسمی با حضور رئیس جمهور، پروژه های وزارت راه و شهرسازی در بخش های مسکن، حمل ونقل و هواشناسی و ... به ارزش بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان به شکل ویدیوکنفرانسی، به بهره برداری رسید.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، هم زمان با چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، با حضور رئیس جمهور در ستاد مرکزی وزارت راه و شهرسازی و حضور معاونان وزیر راه و شهرسازی در تعدادی از استان های کشور، پروژه هایی در بخش های مسکن، حمل ونقل و هواشناسی به ارزش بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان، به شکل ویدیوکنفرانسی، به بهره برداری رسید.
در این مراسم، در بخش مسکن ۸۲ هزار و ۵۹۰ واحد مسکونی شامل طرح های نهضت ملی مسکن، مسکن حمایتی، شهرهای جدید، بازآفرینی شهری و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با ارزش بیش از ۷۴ هزار میلیارد تومان افتتاح شد که پروژه های شاخص شامل ۲۱ هزار و ۸۴۳ واحد مسکن شهری حمایتی و ۶۰ هزار و ۷۴۷ واحد مسکن روستایی می شود.
اجرای ۳۵ پروژه در حوزه خدمات زیربنایی و روبنایی شامل مدرسه، پارک، مجتمع ورزشی، مسجد و ... در شهرهای جدید کشور و همچنین اجرای ۱۹ پروژه شامل مدرسه، خانه محله، سالن ورزشی چند منظوره، آسفالت و بهسازی ۹ هزار متر مربع و ... در حوزه بازآفرینی شهری از دیگر پروژهایی است که به بهره برداری رسید.
در بخش حمل ونقل نیز ۲ هزار و ۲۵۰ پروژه در بخش های جاده ای شامل آزادراه، بزرگراه، راه اصلی، رفع نقاط پرحادثه، روکش آسفالت راه های شریانی، راه روستایی، ریلی، فرودگاهی، دریایی و هواشناسی با اعتبار ۵۲ هزار میلیارد تومان افتتاح شد و به بهره برداری رسید. از جمله پروژه های شاخص این حوزه می توان به بهره برداری از بخشی از آزادراه مرند- تبریز به طول ۲۴ کیلومتر و ۳۶ پروژه بزرگراهی، باند دوم و راه اصلی به طول ۳۷۰ کیلومتر اشاره کرد.
رفع ۲۶۴ نقطه پرتصادف و حادثه خیز، روکش آسفالت ۲ هزار و ۲۸۴ کیلومتر از محورهای اصلی و شریانی، روکش آسفالت یک هزار و ۸۴۱ کیلومتر از محورهای فرعی و روستایی و ساخت و آسفالت ۸۶۸ کیلومتر راه جدیدالاحداث روستایی نیز دیگر پروژه های قابل ذکر است.
طی این مراسم همچنین ۱۵ مجتمع خدماتی- رفاهی در کشور به بهره برداری رسید و ۲۷ پروژه ریلی شامل احداث خط فرعی، خط صنعتی و تجاری، زیرگذر و جمع آوری گذرگاه همسطح نیز افتتاح شد.
بهسازی تاسیسات پروازی فرودگاه کرمانشاه، نصب و بهره برداری از اولین سامانه راداری MSSR بومی کشور در فرودگاه آبادان و ۳۰ پروژه در شهر فرودگاهی حضرت امام(ره) شامل پروژه های فاز اول هسته پیشران، ساختمان امنیت پرواز، تستر موتور هواپیمای هورسپهر سامان، توسعه و تجهیز فرودگاه از پروژه های قابل افتتاح در حوزه هوانوردی است.
در حوزه حمل و نقل دریایی نیز ۱۶ پروژه شامل تعمیرات اساسی بنادر تابعه بوشهر( گناوه، نما و آسانسور برج کنترل دیلم و نما و آسانسور برج کنترل لاور ساحلی)، مطالعه، احداث و تجهیز ساختمان مرکز فرعی جستجو و نجات دریایی پسابندر (MRCC) افتتاح شد.
وزیر راه و شهرسازی در این مراسم اظهار داشت: همه پروژه های آزادراهی و بزرگراهی با مشارکت بخش خصوصی اجرایی شده است.
آمار کشته های تصادفات رانندگی کاهش یافت
فرزانه صادق گفت: متاسفانه سال گذشته در تصادفات جاده ای برون شهری ۱۳ هزار و ۷۰۰ نفر از هموطنان را از دست دادیم، اما با تدابیر اندیشیده شده و رفع بسیاری از نقاط حادثه خیز جاده ای، این آمار به ۱۱ هزار نفر کاهش یافته است؛ هرچند آمارها همچنان بالاست.
وی به روکش آسفالت راه های اصلی، شریانی و روستایی اشاره کرد و بیان داشت: امروز ۱۵ مجتمع خدماتی بین راهی به بهره برداری رسید که این مجتمع ها در استراحت رانندگان و کاهش حوادث جاده ای بسیار موثر است.
صادق، همچنین به افتتاح پروژه های فرودگاه کرمانشاه اشاره کرد که برای سال ها مطالبه مردم منطقه، استانداری و نمایندگان استان بود.
وی همچنین با اشاره به بهره برداری از نخستین سامانه رادار ثانویه با تلاش شرکت های دانش بنیان اشاره کرد و اظهار داشت: انجام این مهم صرفه جویی ارزی چهار میلیون یورویی را به دنبال داشته است.
وزیر راه و شهرسازی همچنین ارزش پروژه های سرمایه گذاری بخش خصوصی در بنادر کشور که امروز به بهره برداری رسیده را نزدیک به پنج هزار میلیارد تومان عنوان کرد.
وی تغییرات اقلیمی و اهمیت پیش بینی های هواشناسی را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: پروژه هایی که در حوزه هواشناسی به بهره برداری رسید در جهت صرفه جویی مصرف انرژی و کاهش ناترازی های موجود، همچنینمعیشت کشاورزان بسیار اثرگذار خواهد بود.
امروز ۸۵ پروژه توسعه شبکه ایستگاه های هواشناسی در ۱۷ استان مورد بهره برداری قرار گرفت و این اقدام گامی مهم در جهت بهبود پایش و پیش بینی پدیده های جوی و حفاظت از جان و مال مردم است.
اخه یک ماه و نیم تا اخر سال باقی مونده.
اینطوری امار نمی دهند.
تازه مسافرت اصلی مردم اواخر اسفند هست.