بازدید سایت : ۴۳۷۸۴

نقش پلیس راهور در بهبود زیرساخت های جاده ای

پلیس راهور در بهبود زیرساخت های جاده ای ،شناسایی نیازهای جاده ای و پیشنهادات برای ساخت زیرساخت ها، در بهبود ایمنی و کاهش ترافیک نقش اساسی دارد.

نقش پلیس راهور در بهبود زیرساخت های جاده ای
تین نیوز |

رییس پلیس راهور فراجا گفت: پلیس راهور در بهبود زیرساخت های جاده ای ،شناسایی نیازهای جاده ای و پیشنهادات برای ساخت زیرساخت ها، در بهبود ایمنی و کاهش ترافیک نقش اساسی دارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، کارشناسان در توصیف علت تصادفات جاده ای عنوان می کنند که در هر حادثه سه عنصر دخیل است که عبارتند از راه، انسان و وسیله نقلیه.

از این رو هر کدام از این عناصر می توانند در وقوع تصادف سهمی داشته باشند هرچند کوچک. برای مثال خودروی نا ایمن یا جاده حادثه خیز یا انسان کم مهارت هر کدام نقشی در وقوع تصادفات دارند.

سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا در گفت وگو با خبرنگار مهر در خصوص نقش پلیس راهور در شناسایی و نیاز به ساخت جاده های جدید به منظور کاهش ترافیک و افزایش ایمنی جاده ها گفت: پلیس راهور به عنوان متولی نظارت بر ترافیک و ایمنی جاده ها، در بسیاری از موارد با مسائلی مانند ترافیک سنگین، نقاط حادثه خیز و نبود دسترسی مناسب به برخی مناطق مواجه می شود. در چنین شرایطی، ممکن است به این نتیجه برسد که ساخت یک جاده جدید، چه به صورت یک طرفه و چه دوطرفه، می تواند به بهبود وضعیت ترافیکی و افزایش ایمنی کمک کند.

حسینی در ادامه افزود: برای اینکه پلیس راهور بتواند درخواست ساخت یک جاده جدید را به وزارت راه و شهرسازی ارائه کند، باید دلایل موجه و مستدلی را ارائه کند. برای مثال اگر در یک مسیر خاص، به دلیل افزایش حجم ترافیک، شاهد کندی حرکت خودروها، تصادفات مکرر و ایجاد ترافیک های طولانی باشیم، پلیس راهور می تواند ساخت یک جاده جدید را به عنوان راهکاری برای کاهش بار ترافیکی پیشنهاد دهد.

وی تاکید کرد: همچنین اگر در یک مسیر، به دلیل عوامل مختلفی مانند پیچ تند، شیب زیاد، دید کم و یا وجود موانع، تصادفات زیادی رخ دهد، پلیس راهور می تواند با درخواست ساخت یک جاده جدید، به دنبال کاهش تعداد تصادفات و افزایش ایمنی در آن مسیر باشد. یا در برخی مناطق، نبود جاده یا کم عرض بودن جاده موجود، دسترسی به امکانات شهری، روستاها و یا مراکز صنعتی که با مشکل مواجه است، در چنین مواردی، با پیشنهاد ساخت یک جاده جدید، به بهبود دسترسی و توسعه منطقه کمک کند.

فرایند درخواست ساخت جاده جدید

رئیس پلیس راهور فراجا بیان کرد: پلیس راهور پس از شناسایی نیاز به ساخت جاده جدید و جمع آوری اطلاعات لازم، باید یک گزارش جامع و دقیق تهیه کند که در آن دلایل نیاز به ساخت جاده جدید، مطالعات ترافیکی، بررسی های فنی و اقتصادی و همچنین طرح اولیه جاده ارائه شود و سپس گزارش تهیه شده به همراه سایر مدارک لازم به وزارت راه و شهرسازی ارسال می شود.

سردار حسینی گفت: وزارت راه و شهرسازی درخواست را بررسی کرده و در صورت تأیید، مراحل بعدی ساخت جاده را آغاز می کند و پس از تأیید درخواست، اعتبار لازم برای ساخت جاده تخصیص داده شده و عملیات اجرایی آغاز می شود.

وی افزود: تصمیم گیری در مورد ساخت یک جاده جدید، به عوامل مختلفی مانند مسیرهای ارتباطی بین شهری و یا مسیرهای دسترسی به مناطق مرزی، بستگی داشته و اولویت بیشتری برای ساخت جاده جدید دارند و میزان بودجه تخصیص یافته برای ساخت جاده، یکی از مهم ترین عوامل محدود کننده است.

سردار حسینی در پایان گفت: پلیس راهور به عنوان یکی از ارگان های مسئول در حوزه ترافیک، نقش مهمی در شناسایی نیاز به ساخت جاده های جدید ایفا می کند. با این حال، تصمیم گیری در مورد ساخت یک جاده جدید، یک فرایند پیچیده و چندجانبه است که نیازمند بررسی های دقیق و کارشناسی است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.