◄ حضور ۲۳ تیم عملیاتی برای مدیریت ترافیکی حادثه اسکله شهید رجایی هرمزگان
رئیس پلیس راه راهور فراجا از حضور ۲۳ تیم عملیاتی برای کنترل و مدیریت ترافیکی در اسکله شهید رجایی بندرعباس خبر داد.

سرهنگ احمد کرمی اسد روز یکشنبه با اعلام اینکه ۲۳ تیم عملیاتی برای مدیریت ترافیکی حادثه اسکله شهید رجایی در هرمزگان حضور دارند گفت: حادثه تلخی که روز گذشته (شنبه ششم اردیبهشت) در اسکله شهید رجایی استان هرمزگان رخ داد به عنوان یک درد بزرگ بر دل همه ما نشست. بلافاصله پس از وقوع حادثه و به منظور مدیریت شرایط و کاهش هرگونه ترافیک در محورهای مواصلاتی به محدوده اسکله، همکاران بنده در پلیس راه استان در محل حادثه حضور یافتند.
به گزارش تین نیوز، سرهنگ کرمی اسد خاطرنشان کرد: با حضور رئیس پلیس استان و ۲۳ تیم عملیاتی، اقدامات مؤثری برای روان سازی ترافیک و تعیین محورهای جایگزین جهت جلوگیری از هرگونه وقفه در امدادرسانی به سرعت انجام شد. این عملیات به طور ویژه در ساعت های اولیه پس از حادثه توسط یگان ها و واحدهای امدادرسان انجام شد و هیچ گونه وقفه ای در انتقال کالا و امدادرسانی به وقوع نپیوست.
وی اضافه کرد: امیدواریم با تلاش همه عزیزان و حضور فعال همکاران پلیس راه، هرچه سریع تر بخش آسیب دیده از اسکله شهید رجایی که به عنوان قلب تپنده حمل و نقل کشور شناخته می شود، به چرخه حمل و نقل کشور بازگردد و شاهد بازگشت کامل و بدون وقفه فعالیت در این بخش از اسکله باشیم.
سرهنگ کرمی اسد از همه همکاران و تیم های امدادی که در این عملیات حضور داشتند، تقدیر و تشکر کرد.