پایانه خسروی بهترین پایانه کشور محسوب میشود
پایانه مرزی خسروی از نظر امکاناتی همچون سیستم سرمایشی، گرمایشی و سایر امکانات زیربنایی در بین مرزهای کشور رتبه نخست را دارد.
پایانه مرزی خسروی از نظر امکاناتی همچون سیستم سرمایشی، گرمایشی و سایر امکانات زیربنایی در بین مرزهای کشور رتبه نخست را دارد.
معاون وزیر و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: پایانه مرزی خسروی از نظر امکاناتی همچون سیستم سرمایشی، گرمایشی و سایر امکانات زیربنایی در بین مرزهای کشور رتبه نخست را دارد.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (کرمانشاه) داریوش امانی در سفر یک روزه به استان کرمانشاه و در بازدید از پایانه مرزی خسروی اظهار داشت: اگر امروز حرفی از پنج میلیون زائر اربعین میزنیم به دلیل این است که پیاده روی اربعین، عظمتی وصف نشدنی است.
وی با بیان اینکه طی چند روز اخیر، بازدیدی از مرزهای مختلف در جنوب و غرب کشور شامل: مرز شلمچه، چزابه، مهران و خسروی انجام شد عنوان کرد: از قبل نیز معاونین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در جهت رفع نواقص و مشکلات؛ بازدیدهایی از پایانه های مرزی داشتند و می توانیم بگوییم پایانه های مرزی برای خدمات رسانی به زوار اربعین حسینی(ع) آماده هستند.
امانی با اشاره به اینکه موضوع بازگشایی مرز خسروی برای تردد زائران در چند سال گذشته مطرح شده و امسال محقق شد گفت: امید داریم با توجه به زیرساخت خوب پایانه مرزی خسروی، بخش زیادی از زائران از این مرز به سمت عتبات عالیات هدایت شوند.
معاون وزیر و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور با اشاره به امکانات و زیرساختهای مطلوب در مرز خسروی افزود: این مرز از نظر سالن های ترانزیت مسافر ، سرویس بهداشتی، سرمایشی، گرمایشی و … پایانه یک کشور محسوب میشود.
امانی گفت: زیرساخت، ایمنسازی جاده، روکش آسفالت، نصب نیوجرسی و گاردریل، ترمیم روشنایی یا احداث روشنایی جدید، نصب علائم و خط کشی از جمله این اقدامات است که برای ایمن سازی محور های منتهی به پایانه های مرزی انجام شده است.
امانی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد اقدامات اربعین حسینی(ع) تا به امروز انجام شده است عنوان کرد: بخش عمده اقدامات برای پایانه مرزی خسروی از سال قبل انجام شده بود و از ابتدای امسال نیز با توجه به شروع دولت سیزدهم، حمایتهای رییس جمهور، تعامل با همسایگان و تأکید مقام عالی وزارت بر خدمترسانی به زائران در اولویت قرار گرفت.
معاون وزیر و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای عنوان کرد: مشکل ما این است که تعداد گیتهای عراق کمتر است و این سبب افزایش ترافیک مسافری میشود! اما در حال رایزنی برای افزایش تعداد گیتها در عراق هستیم.
وی گفت: از ابتدای سال، ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبارات اربعین حسینی(ع) به استان کرمانشاه ابلاغ شده است که ۸۰ درصد اقدامات انجام شده و بسیاری از پروژهها فعال است و مابقی نیز تا ۱۰ روز قبل از اربعین حسینی(ع) به اتمام میرسد.
امانی بیان کرد: باید بستری فراهم شود که ناوگان حمل و نقل عمومی به زائران سرویسدهی مناسبی داشته باشند و زائرانی که از وسایل نقلیه شخصی استفاده میکنند از نظر ایمنی جاده، مشکلی نداشته باشند و برای هر دو موضوع اقداماتی انجام شده است.
وی گفت: با توجه به اینکه اربعین حسینی(ع) مصادف با اواخر شهریور و بازگشایی مدارس و دانشگاهها و شهادت امام رضا(ع) است. بسیاری از زائران به مشهدالرضا سفر میکنند و باید پیشبینی این موارد انجام شود که جوابگوی مسافران داخلی باشیم و زائران اربعین نیز به بهترین نحو جابجا شوند.
امانی با بیان اینکه در سال ۹۸ حدود ۳۳ درصد زائران از طریق ناوگان حمل و نقل عمومی جابجا شدند که پیشبینی امسال ۳۵ درصد است؛ افزود: بخشی از ناوگان برون شهری حدود ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ دستگاه در اختیار کارخانجات بزرگ و دستگاههای نظامی و انتظامی قرار دارند که با رایزنی انجام شده تلاش میشود در این ایام مورد استفاده قرار گیرند.
وی با اشاره به اینکه بلیتها روز فروش هستند و مردم میتوانند از سامانه گویا۱۴۱ سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای جویای اخبار مربوط به بلیت شوند افزود: تردد اتوبوس به صورت دربستی ممنوع است و در صورت مشاهده به طور حتم برخورد میشود و این دستگاهها نمیتوانند صورت وضعیت دریافت کنند.
در پایان، امانی با اشاره به موفقیت اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه عنوان کرد: استان کرمانشاه از نظر شاخصهای مدنظر و همچنین ایمنی محورها، رتبه نخست کشور را دارد.