بازدید سایت : ۷۲۴۸۷
مونسان تصریح کرد:

◄ آمادگی فرودگاه‌های کشور برای میزبانی از گردشگران جهان

معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در تازه‌ترین اظهار نظر خود تصریح کرد: خوشبختانه امروز در سایه دیپلماسی لبخند حسن روحانی رئیس جمهوری کشورمان، فرودگاه‌های کشور آماده پذیرایی از گردشگران جهان با 90 روز ویزای فرودگاهی هستند و برای نخستین بار طرح تشویقی نوینی برای جذب گردشگر به کشور در نظر گرفته‌ایم.

آمادگی فرودگاه‌های کشور برای میزبانی از گردشگران جهان
تین نیوز |

معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در تازه‌ترین اظهار نظر خود تصریح کرد: خوشبختانه امروز در سایه دیپلماسی لبخند حسن روحانی رئیس‌جمهوری کشورمان، فرودگاه‌های کشور آماده پذیرایی از گردشگران جهان با 90 روز ویزای فرودگاهی هستند و برای نخستین بار طرح تشویقی نوینی برای جذب گردشگر به کشور در نظر گرفته‌ایم.

علی اصغر مونسان در یادداشتی در روزنامه ایران با تاکید بر موضوع برای جهانی شدن ایران گفت: شاید برای خیلی‌ها این پرسش مطرح شود که فلسفه ارائه گزارش عملکرد و برنامه از همان ماه‌های نخستین آغاز به کار، از سوی دولت چیست و چرا دولت تدبیر و امید چنین الزامی برای خویش قائل شده است؟

او ادامه داد: در این زمینه ضمن باور بر این نگاه که ارائه چنین گزارشی می‌تواند حکم پیش نیاز و نقشه راه را برای دستگاه‌های دولتی داشته باشد، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را یکی از نمونه‌های عینی در این زمینه می‌دانم.

مونسان تاکید کرد: حوزه‌های سه گانه میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در چندماه گذشته محمل رویدادهایی ارزنده برای ارتقای جایگاه جهانی کشورمان بوده است، توجه خوانندگان گرامی این سطور را به مرور اجمالی آنچه از ابتدای دولت دوازدهم در مجموعه این سازمان انجام شده است دعوت می‌کنم.

او در یادداشتی که روزنامه ایران آن را منتشر کرد اظهار داشت: در حوزه میراث‌فرهنگی پرونده چوگان و کمانچه در رقابت شدید با کشورهای آذربایجان، هند و افغانستان، به نام ایران در یونسکو به ثبت جهانی رسید و پرونده ثبت جهانی راه آهن نیز تهیه شده و ان‌شاءالله بزودی به نتیجه خواهد رسید. ثبت 20 اثر طبیعی، 183 اثر منقول، 100 اثر غیرمنقول و 55 اثر ناملموس در فهرست آثار ملی کشور، تعیین حریم و تهیه ضوابط عرصه و حریم حدود 150 اثر غیرمنقول، تملک 80 اثر تاریخی جهت حفاظت و نگاهداری بیشتر، برنامه‌ریزی برای مرمت 700 بنای تاریخی از طریق مشارکت بخش خصوصی و نهاد‌های عمومی و ارزیابی جنگل‌های ارسباران و محور باستان شناسی ساسانی برای ثبت در فهرست میراث جهانی در سال 2018 از دیگر موارد شاخصی است که در کارنامه حوزه میراث‌فرهنگی ثبت شده است.

مونسان ابراز کرد: در حوزه گردشگری سند راهبردی توسعه گردشگری کشور تدوین و همچنین برای نخستین بار شیوه نامه صدور گواهینامه گردشگری حلال برای تأسیسات گردشگری تهیه و سامانه جامع آموزش گردشگری راه اندازی شده است. ایجاد پرتال جامع تقویم ثبت و معرفی رویدادهای گردشگری کشور، برنامه‌ریزی برای اجرای استارتاپ‌های گردشگری، احصای شاخص‌های طرح «شهر گردشگر» و اجرا در شهر یزد و تبریز به عنوان پایلوت طرح و راه اندازی نمایندگی اطلاع‌رسانی گردشگری ایران در کشورهای هدف از دیگر مواردی است که در حوزه گردشگری می‌توان برشمرد.

این مقام مسئول عنوان کرد: حوزه سرمایه‌گذاری با این رویکرد که هر گونه اقدام زیربنایی و ساختاری مستلزم تأمین اعتبارات لازم برای اجرای پروژه‌های گردشگری است، سازمان میراث فرهنگی در دولت دوازدهم تسهیل و تسریع فرآیند تأمین و تخصیص اعتبارات را در دستور کار قرار داده است. در این زمینه می‌توان به تأمین منابع از صندوق توسعه ملی برای پرداخت تسهیلات ریالی به پروژه‌های نیمه تمام بخش گردشگری با عاملیت بانک‌های سپه، گردشگری، توسعه صادرات و رفاه کارگران اشاره کرد.

مونسان تصریح کرد: معرفی تعداد 30 پروژه گردشگری برای دریافت تسهیلات از محل منابع صندوق توسعه ملی به مبلغ 3100 میلیارد ریال و تأمین اعتبار برای تقویت زیرساخت روستاهای هدف گردشگری، از جمله اقدام‌های شاخص در این زمینه بوده است.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.