بازدید سایت : ۶۱۳۵۳

مدل خودروهای برقی وارداتی چیست؟

سامانه یکپارچه خودروها از یکشنبه برای عرضه خودروهای برقی فعال شده است.

مدل خودروهای برقی وارداتی چیست؟
تین نیوز |

مدیر سامانه یکپارچه خودروها، ضمن تاکید بر اینکه سامانه، از یکشنبه برای عرضه خودروهای برقی فعال خواهد شد، از عرضه شش خودروی برقی وارداتی در این مرحله برای متقاضیانی که طی مدت تعیین شده (از پنجشنبه هفته گذشته تا ساعت ۱۳ روز چهارشنبه این هفته) اقدام به حساب وکالتی و مسدود کردن وجه ۱۰۰ میلیون تومانی کرده اند، خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مدیر سامانه یکپارچه خودرو ضمن تاکید بر اینکه سامانه، از یکشنبه برای عرضه خودروهای برقی فعال خواهد شد، از عرضه شش خودروی برقی وارداتی شامل آئودی Q۵، هوندا ENS۱، فولکس واگن ID۴، لونا، سیناگولد، جی سون در این مرحله برای متقاضیانی که طی مدت تعیین شده (از پنجشنبه هفته گذشته تا ساعت ۱۳ روز چهارشنبه این هفته) اقدام به حساب وکالتی و مسدود کردن وجه ۱۰۰ میلیون تومانی کرده اند، خبر داد.

با توجه به اینکه تا لحظه انتشار این گزارش هنوز، سامانه یکپارچه عرضه خودروهای برقی برای ثبت نام متقاضیان فعال نشده است، مهدی تقدسی، بر بازگشایی قطعی سایتِ سامانه در روز جاری (یکشنبه) برای ثبت نام متقاضیان تاکید کرد و از عرضه شش خودروی برقی وارد شده در این مرحله، خبر داد.

برای مشارکت در این طرح فروش خودروهای برقی، متقاضیان از روز پنجشنبه هفته گذشته (۲۷ اردیبهشت ماه) این امکان فراهم شده که یکی از حساب های بانکی خود نزد شعب بانک های واجد شرایط را به نام خودرو برقی وارداتی وکالتی کرده و وجه ۱۰۰ میلیون تومانی را در این حساب وکالتی خود مسدود کنند. متقاضیان برای این منظور تا ساعت ۱۳ روز چهارشنبه (دوم خرداد ماه) می توانند برای ثبت نام خودروهای وارداتی، حساب خود را وکالتی و وجه مورد نظر را در آن بلوکه کنند.

پس از آن، متقاضیانی که برای حساب وکالتی اقدام کرده باشند از یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه تا ساعت ۲۳ و ۵۹ دقیقه روز شنبه هفته آینده (پنجم خرداد ماه) فرصت دارند تا با مراجعه به سایت سامانه یکپارچه عرضه خودروهای واردتی به نشانی https://evauto.ir مراجعه کرده و از لیست محصولات عرضه شده؛ یک اولویت مورد نظر خود را انتخاب کنند.

شایان ذکر است که وجه مسدود شده در حساب وکالتی جهت ثبت نام اولیه، بایستی تا زمان اعلام نتایج قطعی و بارگذاری وضعیت تخصیص در پروفایل ثبت نام کنندگان، در حساب مذکور مسدود باقی بماند؛ برداشت وجه از این حساب به منزله ابطال ثبت نام تلقی خواهد شد.

البته قابل ذکر است که افتتاح حساب وکالتی و ثبت نام اولیه، به صورت قطعی، به منزله تخصیص خودرو نخواهد بود؛ چراکه تخصیص مطابق با میزان عرضه صورت خواهد گرفت.

گفتنی است که البته، اولین طرح فروش خودروهای برقی، نیمه اردیبهشت ماه و از طریق همان سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی و صرفاً برای ثبت نام کنندگان مرحله اول خودروهای وارداتی (اسفند ماه ۱۴۰۱) اجرایی شد که بیش از ۶۰۰ درخواست برای خودروهای برقی ثبت شد.

همچنین شایان ذکر است که طبق اعلام رئیس سازمان توسعه تجارت ایران، حدود ۷۰۰۰ الی ۸۰۰۰ خودروی وارداتی برقی آماده عرضه است.

مهدی ضیغمی در گفت وگویی ضمن تاکید بر اینکه عرضه خودروهای برقی تسهیل شده و محدودیت هایی همچون صرف اشخاص حقیقی یا عدم پلاک انتظامی فعال که برای فروش خودروهای وارداتی بنزینی مطرح بوده، برای عرضه خودروهای برقی برداشته شده، اعلام کرده است که "شرکت های واردکننده خودرو برقی می توانند خارج از سامانه یکپارچه عرضه خودروهای برقی هم خودروی وارد شده را بفروشند، اما بسیاری از شرکت ها ترجیح می دهند در سامانه بفروشند تا نظارت بر روند بهتر باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.