بازدید سایت : ۴۷۴۵۳

◄ همکاری‌های ریلی میان ایران و روسیه افزایش خواهد یافت

قائم‌مقام راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از افزایش روزافزون همکاری‌های ریلی میان ایران و روسیه باوجود تحریم‌های آمریکا سخن گفت.

همکاری‌های ریلی میان ایران و روسیه افزایش خواهد یافت
تین نیوز |

قائم‌مقام راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از افزایش روزافزون همکاری‌های ریلی میان ایران و روسیه با وجود تحریم‌های آمریکا سخن گفت.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، حسین عاشوری در گفت‌وگو با اسپوتنیک گفت: تحریم‌ها نتوانسته روی همکاری ریلی ایران با دیگر کشورها حتی کشورهای اروپایی تاثیر بگذارد.

او تاکید کرد:  راه‌آهن ایران جزو معدود راه‌آهن‌های جهان است که با راه‌آهن‌های شرق و غرب همکاری مستمر داشته و شرق و غرب را به هم متصل کرده است.

قائم‌مقام راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: به‌صورت آزمایشی انتقال بار از هند تا مسکو  انجام شد تا مقرون‌به‌صرفه بودن ریل برای حمل‌ونقل بین‌المللی را اثبات کند.

عاشوری تصریح کرد: به‌صورت آزمایشی کالایی از هند را از بندرعباس به قزوین از طریق خط راه‌آهن حمل شد، سپس از طریق قزوین تا آستارا با کامیون به آستارا منتقل شد و در نهایت مجدداً از آستارا با راه‌آهن به مسکو انتقال یافت و عملاً کریدور شمال به جنوب را از بندرعباس به مسکو راه‌اندازی شد.

او در ادامه گفت: طبق مطالعات کریدور شمال به جنوب ظرفیت حمل‌ونقل حداقل هفت هزار تن کالا در سال را دارد.

قائم‌مقام راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: نسبت‌های مشارکت ایران و روسیه در بخش‌های مختلف پروژه به دلیل  اینکه پیمانکار این پروژه‌ها روسیه است متفاوت است.

 عاشوری افزود: برای ایران هیچ تفاوتی میان شرکت‌های کشورهای جهان وجود ندارد چون همه طبق استاندارهای بین‌المللی عمل می‌کنند.

او به انعقاد قرارداد احداث شش هزار واگن  اشاره کرد و گفت:مقرر است بخشی از قطعات از روسیه باشد و با همکاری سه شرکت ایرانی واگن‌ها در ایران تولید شود.

قائم‌مقام راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: تامین مالی این پروژه توسط روسیه انجام می‌شود اما خریداران واگن‌ها شرکت‌های خصوصی ایرانی خواهند بود.

او درباره نقش راه‌آهن گفت:  راه‌آهن جمهوری اسلامی نقش ضامن بازپرداخت شرکت‌های ایرانی عهده دارد تا این فرایند انجام شود.

عاشوری  تاکید کرد: ولی پیشنهاد‌هایی جهت توسعه این همکاری‌ها و ایجاد یک شرکت مشترک حمل‌ونقل بین‌المللی میان دو کشور در میان است.

او اظهار داشت: پروژه دوخطه کردن مسیر خواف به کاشمر و برقی کردن خط راه‌آهن سرخس-بندرعباس از دیگر پروژه‌های مشترک بین دو کشور خواهد بود.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.