◄ کتک خوردن رانندگان کامیون از مافیای کنترل کننده نوبت بار و گازوئیل + فیلم
صف نوبت بارگیری و سوخت گیری در برخی پایانه ها برای رانندگان کامیون به دلیل شکل گیری باندهای مافیایی به جایی ترسناک تبدیل شده که می تواند ضرب و شتم بسیار خشن آنها منتهی شود.
صف نوبت بارگیری و سوخت گیری در برخی پایانه ها برای رانندگان کامیون به دلیل شکل گیری باندهای مافیایی به جایی ترسناک تبدیل شده که می تواند ضرب و شتم بسیار خشن آنها منتهی شود.
خبر پربازدید امروز را بخوانید:
گران ترین و ارزان ترین جریمه های رانندگی در تعطیلات تاسوعا و عاشورا 1403
در این فیلم که توسط رانندگان کامیون برای تین نیوز ارسال شده راننده ای مشاهده می شود که غرق خون است. این راننده توسط افرادی که نوبت دهی بار و سوخت را به دلخواه خود کنترل می کنند و از رانندگان برای زودتر گرفتن بار و یا گازوئیل باج می گیرند، به دلیل اعتراض به این شیوه ناعادلانه، به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.
هشدار: این فیلم حاوی صحنه های خشونت آمیز و ناراحت کننده است!
مسولانی که مدیریت پایانه های کشور را به عهده دارند باید هر چه سریع تر به این موضوع که می تواند حتی خطر جانی برای رانندگان کامیون داشته باشد، دخالت کرده و ریشه این رفتارهای مافیایی را بخشکانند.
اعتراض به کتک خوردن رانندگان کامیون در مرز نورودوز
سایت باکامیون نیز در گزارشی به این موضوع پرداخته و نوشته است؛ در روزهای اخیر، خبرهای نگرانکنندهای از مرز ارمنستان – نوردوز به گوش میرسد. این مرز که به عنوان یکی از مهمترین راههای تجاری ایران به شمار میرود،به دلایل مختلفی از جمله اعتراضات و بینظمی در نوبت کامیونها، به وضعیت بحرانی دچار شده است. وقوع یک حادثه تلخ در این مرز، به وضوح نشاندهنده مشکلات عمیق و ناهماهنگیهای موجود است.
چندی پیش، ویدئویی در فضای مجازی منتشر شد که در آن یکی از رانندگان ایرانی در پی اعتراض به بینوبتی کامیونهای ارمنستان، مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
رانندگان کامیون ایرانی، به عنوان بخش مهمی از زنجیره تأمین و حمل و نقل کالا، همواره با چالشهای زیادی مواجه هستند. بینظمی در نوبت کامیونها، مشکلات گمرکی و عدم همکاری مناسب از سوی طرفهای ارمنی، همگی عواملی هستند که رانندگان را به خشم و ناامیدی میرساند. در این وضعیت، رانندگانی که به امید بهبود شرایط به مرز مراجعه میکنند، با مشکلاتی مواجه میشوند که ممکن است عواقب جبرانناپذیری به دنبال داشته باشد.
این واقعه به روشنی نمایانگر نیاز فوری به ساماندهی و مدیریت بهتر در مرزهای کشور است. به نظر میرسد که لازم است مسئولان ذیربط با جدیت بیشتری به
این موضوع پرداخته و برای جلوگیری از بروز چنین حوادثی، برنامهریزیهای لازم را انجام دهند. امنیت رانندگان و احترام به حقوق آنها باید در اولویت قرار گیرد.
انتهای پیام
۱۸ سال رانندگی کردم و از این راه نیاز خانواده ام را تامین میکردم و بخاطر این که در مرز بازرگان و گوربلاغ کتک خوردم مجبور شدم به مرز ایران آذربایجان بروم و در این مرز هم از رانندگان بیله سوار که ادعای بومی بودنشان میکردند و باید زودتر از غیر بومیها رد میشدند و این بومی و غیره بومی هم از طرف رایس پایانه تایید شده مجبور شدم مرز جلفا را برای کار کردن انتخاب کنم و در این مسیر هم ماموران کمرکی نخجیوان خیلی اذیت میکنند و پلیس نخجیوان هم برای پول گرفتن بهانه درمیاورد بعد دیگه مجبور شدم خانه نشین باشم و بعد از چندین ماه الان راننده تراکتور شدم با حقوق خیلی پایین
ازمسئولین محترم ایران درخواست عاجزانه خواهش میکنم امنیت تمام رانندگان داخل ایران و خارج از ایران تامین کنند قسمتون میدم مصیبت خانم زینب من این فیلم دیدم دنیا روسرم خراب شد