بازدید سایت : ۴۳۷۸۴

تلاش برای افزودن ۵۰۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل ونقل عمومی تبریز

شهردار تبریز اجرای خط دو مسیر تندرو با بهره گیری از حمل و نقل ترکیبی را کاهش دهنده ترافیک شهری دانست و از تلاش شهرداری برای افزودن ۵۰۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل ونقل عمومی خبر داد.

تین نیوز |

شهردار تبریز اجرای خط دو مسیر تندرو با بهره گیری از حمل و نقل ترکیبی را کاهش دهنده ترافیک شهری دانست و از تلاش شهرداری برای افزودن ۵۰۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل ونقل عمومی خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار،  یعقوب هوشیار در اولین نشست از سلسله نشست های مطالبه گری که با موضوع حوزه حمل و نقل عمومی تبریز توسط دانشگاه تبریز برگزار شد، اظهار کرد: رویکرد برنامه های شورا و شهرداری در یک سال گذشته در حوزه های مختلف مبتنی بر برنامه هایی بوده که از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اقتباس شده است.

هوشیار با اشاره به اینکه در حوزه حمل و نقل عمومی در ۱۰ سال گذشته تنها ۵۰ دستگاه اتوبوس به این ناوگان اضافه شده است، خاطرنشان کرد: برنامه بلند مدت در این دوره افزودن ۵۰۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی بود که با وجود کمبود منابع مدیریت شهری تبریز، موفق به خرید ۳۰۰ دستگاه اتوبوس در سال گذشته شده ایم که هم اکنون ۱۸۰ دستگاه از این اتوبوس ها تحویل گرفته شده است.

وی با بیان اینکه عمر عمومی دستگاه های اتوبوس درون شهری، در حال حاضر ۱۳ سال است که تلاش داریم این رقم را کاهش دهیم، خاطرنشان کرد: ناوگان حمل و نقل عمومی تبریز به ۱۲۰۰ دستگاه اتوبوس نیاز دارد و برای تأمین این نیاز شهری از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

نوسازی یک هزار دستگاه تاکسی با ارائه تسهیلات کم بهره

شهردار تبریز بحث سلامت شهروندان با محوریت کاهش آلودگی هوا را یکی از راهبردهای مدیریتی شهر تبریز عنوان کرد و گفت: تبریز رکورددار نوسازی تاکسی کشور است بر همین اساس در تازه ترین اقدام یک هزار دستگاه تاکسی با وام های کم بهره نوسازی شده است.

وی در خصوص نوسازی تاکسی ها با اشاره به برنامه نوسازی چهار هزار تاکسی تا پایان ششمین دوره شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: در سال جاری بر اساس توصیه شورا و برنامه ریزی شهرداری، دو هزار دستگاه نوسازی می شود و در صورت تحقق این حجم از نوسازی شاهد تحول مطلوبی در بحث آلودگی هوای تبریز خواهیم بود.

مشکل سیستم تهویه خط ۱ مترو تا پایان خردادماه برطرف می شود

شهردار تبریز تصریح کرد: خط ۱ مترو سال گذشته ناقص بود که با تاکید مدیریت شهری اکثر نواقص آن رفع شد و برای تسریع در اجرای پروژه های عمرانی ایستگاه های مترو روزشمار نصب شده و در موعد مقرر به بهره برداری رسید.

هوشیار همچنین گفت: برخی ایستگاه های خط یک مترو ناقص بوده و مشکلاتی در پله برقی و تهویه هوا و سیگنالینگ وجود داشت و بر همین اساس مقرر شده است سیستم تهویه خط یک مترو تا پایان خرداد سال جاری حل شود. همچنین مقرر شده است سیستم سیگنالینگ خط یک نیز با استفاده از شرکت های دانش بنیان تا سه ماه آینده ترسیم شود.

عمده ترافیک تبریز در ۲۰ درصد مسیرهای شهری است

وی با اشاره به اینکه ترافیک شهر به صورت روزانه آنالیز می شود، گفت: در ۸۰ درصد مسیرهای تبریز شاهد ترافیک نیستیم و تنها در ۲۰ درصد از مسیرهای شهری که دارای مراکز خاص درمانی است، ترافیک وجود دارد.

شهردار تبریز اظهار کرد: در سال ۹۶ نزدیک به ۳۵۹ هزار خودرو در تبریز تردد می کرد ولی در حال حاضر ۷۰۰ هزار دستگاه خودرو در سطح شهر تردد دارند. در حال تهیه نرم افزاری به نام تبریز آپ هستیم که خدمات گسترده ای به شهروندان ارائه می کند و این نرم افزار تا یک ماه آینده به صورت عمومی عرضه می شود.

یعقوب هوشیار در خصوص تأمین رانندگان مورد نیاز ناوگان حمل و نقل عمومی تصریح کرد: با اخذ مجوز از شورای اسلامی شهر تبریز در حال جذب راننده برای اتوبوس های جدید هستیم چرا که به طور متوسط روزانه شش دستگاه اتوبوس جدید با محوریت استفاده در مناطق کم برخوردار به ناوگان حمل و نقل اضافه می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.