ظرفیت جابهجایی ۳.۵ میلیون تن بار در راه آهن اصفهان- شهرکرد
مجری کل طرح های زیربنایی استان اصفهان ظرفیت جابه جایی بار در راه آهن اصفهان شهرکرد را ۳.۵ میلیون تن اعلام کرد.
مجری کل طرح های زیربنایی استان اصفهان ظرفیت جابه جایی بار در راه آهن اصفهان شهرکرد را ۳.۵ میلیون تن اعلام کرد.
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، علیرضا صلواتی مجری کل طرح های زیربنایی استان اصفهان در حاشیه بازدید از پروژه راه آهن اصفهان شهرکرد درباره این پروژه با بیان اینکه در سفر رئیس جمهوری به استان اعتبارات مناسبی در نظر گرفته شد، توضیح داد: این مسیر ریلی در منطقه ای صعب العبور قرار دارد و دارای ۲.۵ کیلومتر پل و حدود ۵.۵ کیلومتر تونل است.
مجری کل طرح های زیربنایی استان اصفهان گفت: این پروژه در سال اول قرار است ۷۰۰ هزار مسافر را جابه جا کند که این میزان در افق طرح به ۲ میلیون نفر می رسد.
صلواتی اظهار کرد: همچنین این راه آهن ظرفیت جابه جایی ۳.۵ میلیون تن بار را دارد که در بخش صنایع دو استان فعالیت و به حذف بار از روی جاده کمک می کند.
وی افزود: با پیگیری استان به ویژه طی یکی دو سال اخیر این طرح در اولویت قرار دارد و تا پایان دولت سیزدهم به اتمام می رسد.
صلواتی تاکید کرد: کارگاه های حتی در فصول سرد سال نیز تعطیل نمی شود و با در نظر گرفتن تمهیدات لازم با حفظ کیفیت و رعایت استانداردها، پروژه ادامه می یابد.
ایستگاه شهرکرد ۱۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
حسین بهجو مدیرکل ساخت ساختمان های راه آهن، بنادر و فرودگاه های کشور نیز در حاشیه بازدید استاندار چهار محال وبختیاری و اصحاب رسانه از راه آهن اصفهان شهرکرد اظهار کرد: این پروژه از مبارکه اصفهان شروع می شود و به شهرکرد می رسد و مهمترین ایستگاه در شهرکرد با مساحت ۳ هزار و ۱۰۰ مترمربع ساختمان اصلی و ۶ هزار و ۳۵۰ متر زیربنا قرار دارد.
به گفته بهجو، ایستگاه سفیددشت مسافری است و به صنایعی که در این مسیر قرار دارند، امکان دسترسی می دهد.
وی افزود: با توجه به محدودیت منابع، باید زیرسازی را در اولویت قرار داد و بعد از آن ساخت ساختمان و ریل گذاری را شروع کنیم از این رو هم اکنون ایستگاه شهرکرد ۱۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
باید به تو آفرین گفت چون نان و روزی حدود 3000 راننده و ماشین سنگین را کلوخ میکنی تازه خوشحال هم هستی