۱۲ نقطه حادثه خیز جاده های اصفهان اصلاح شد
رییس اداره ایمنی و حریم اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای اصفهان از رفع ۱۲ نقطه از نقاط حادثه خیز محورهای استان در نیمه نخست سال جاری خبر داد.
رییس اداره ایمنی و حریم اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای اصفهان از رفع ۱۲ نقطه از نقاط حادثه خیز محورهای استان در نیمه نخست سال جاری خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، محمدحسن محمدزمانی افزود: با تلاش راهداران و همکاری پلیس راه استان و در ادامه رفع نقاط حادثه خیز مصوب سال های ۱۳۹۵ و ۱۴۰۱، امسال ۱۲ نقطه از راه های استان رفع خطر و ایمن سازی شد.
محمدزمانی ادامه داد: پروژه های این اداره کل برای رفع سایر نقاط پرتصادف محورهای استان نیز در سال جاری ادامه خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته چهار هزار و ۹۰۰ کیلومتر عملیات خط کشی با اعتبار بیش از ۳۳۰ میلیارد ریال در محورهای مواصلاتی استان اجرا و در راستای بازسازی و خرید ۷۰۰ مترمربع تابلوی اطلاعاتی با اعتبار بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال نیز اقدام شد.
وی اضافه کرد: چهار هزار تابلوی هشدار دهنده و انتظامی کامپوزیتی در سال گذشته با اعتبار ۸۵ میلیارد ریال برای جلوگیری از سرقت در راه های استان، تهیه و نصب شد.
محمدزمانی با اشاره به اجرای روشنایی در جاده های برون شهری استان بیان کرد: عملیات روشنایی در ۱۸ نقطه جاده ها با اعتبار ۱۶۰ میلیارد ریال و همچنین خرید و اجرای ۲۳ کیلومتر سیستم روشنایی طولی با اعتبار بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال نیز در سال گذشته به اجرا درآمد.
وی افزود: عملیات اجرای حفاظ بتنی مفصلی جدید و تعویض گاردریل فلزی در طول ۱۶ کیلومتر از جاده های استان با هزینه بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال، برای رفع مزاحمت نور چراغ خودروهای عبوری در جهت مخالف در محورهای دوطرفه و همچنین افزایش ایمنی این نقاط در سال گذشته اجرا شد.
محمدزمانی با اشاره به آشکارسازی و ایمن سازی مقاطع مختلف راه های استان همچون دماغه ها و ورودی تقاطع ها با ۱۵۳ میلیارد ریال اعتبار گفت: تجهیزات ایمنی نظیر بولارد، چشم گربه ای و بشکه ایمنی در ۲۹۰ مقطع و همچنین ۸۵ دستگاه چراغ چشمک زن و هشت کیلومتر حفاظ فلزی گاردریل در سطح محورهای استان نصب شد.
پیش از این ۱۰۹ نقطه پرتصادف در استان شناسایی شده بود که اصلاح ۶۷ نقطه آن مصوب کشوری است و سال گذشته مشکل ۳۷ نقطه رفع شد.
استان اصفهان دارای ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه است که بدلیل موقعیت خاص آن در مرکز بعنوان چهار راه ترانزیت بار و مسافر کشور، رُتبه نخست حمل بار و رُتبه سوم حمل مسافر را داراست.