بازدید سایت : ۵۹۱۰۶

آمار تولید خودرو در انگلیس براثر برگزیت نصف ش

بی.ام.دبلیو اعلام کرده بود که از ترس سناریوی عدم دستیابی به توافق میان انگلیس و اتحادیه اروپا، تصمیم گرفته است تا فعالیت یکی از بزرگ‌ترین کارخانه‌های تولیدی خود در این کشور را به حال تعلیق درآورد.

آمار تولید خودرو در انگلیس براثر برگزیت نصف ش
تین نیوز |

درحالی‌که اعلام کناره‌گیری ترزا می از قدرت، آینده خروج انگلیس از اتحادیه اروپا را با ابهامات جدی مواجه شده، انجمن تولیدکنندگان و فروشندگان خودرو انگلیس با انتشار گزارشی هشدار دهنده اعلام کرد که آمار تولید خودرو در ماه آوریل، نسبت به سال گذشته نصف شده است.

شماری از کارخانه‌های خودروسازی در انگلیس از جمله هوندا و جگوار لندرور ماه گذشته کارخانه‌های خود را برای عبور بحران برگزیت تعطیل کردند و به همین خاطر تنها ۷۱ هزار خودرو به خط تولید رسید که این میزان، نسبت به آوریل سال گذشته ۴۴.۵ درصد کاهش داشته است.

از ابتدای سال جاری بالغ بر ۱۲۷ هزار و ۲۴۰ خودرو در انگلیس کمتر تولید شده که در مجموع یک پنجم کمتر از دوره مشابه سال قبل است. بر اساس این گزارش، تولید خودرو برای بازار داخلی در ماه آوریل ۴۳.۷ درصد و برای بازار خارجی ۴۴.۷ درصد کاهش داشته است.

این برای یازدهمین ماه متوالی است که آمار تولید خودرو در انگلیس روند نزولی طی می‌کند. مایک هاوز رئیس اجرایی انجمن تولیدکنندگان و فروشندگان خودرو هشدار داد که تعطیلی کارخانه‌ها و ادامه وضعیت بی‌ثباتی درباره آینده برگزیت، خسارت جبران‌ناپذیری را بر صنعت خودروسازی این کشور خواهد گذاشت.

وی توضیح داد که سرمایه‌گذاری‌ها متوقف‌شده، فرصت‌های شغلی در حال از بین رفتن است و اعتبار بین‌المللی انگلیس در صنعت خودروسازی زیر سؤال رفته است.

هاوز با کنایه به اظهارات برخی جانشین‌های احتمالی ترزا می، که در روزهای گذشته از خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا سخن می‌گویند، تصریح کرد این گزینه بایستی فوری و برای همیشه از روی میز برداشته شود تا اعتماد به صنعت خودروسازی بازگردد.

سال گذشته میلادی، شرکت‌های خودروسازی بی.ام.دبلیو و تویوتا از احتمال تعلیق فعالیت کارخانه‌های خود در انگلیس در اثر ابهامات ناشی از برگزیت خبر داده بودند.

بی.ام.دبلیو اعلام کرده بود که از ترس سناریوی عدم دستیابی به توافق میان انگلیس و اتحادیه اروپا، تصمیم گرفته است تا فعالیت یکی از بزرگ‌ترین کارخانه‌های تولیدی خود در این کشور را به حال تعلیق درآورد.

مدیر اجرایی خودروسازی 'تویوتا' نیز هشدار داده که سناریوی عدم توافق، کارخانه این شرکت واقع در منطقه دربی شایر با نزدیک به ۶۰۰ نیروی کار را در معرض خطر قرار می‌دهد.

گفتنی است بخش عمده فعالیت صنعت خودروسازی به فرایند موسوم به «تولید به هنگام» JIT وابسته است که بر اساس آن، قطعات یدکی خودرو بین شرکت‌های سازنده و کارخانجات در زمان نیاز توزیع می‌شود. شرکت‌های خارجی خودروساز نگرانند که با خروج انگلیس از اتحادیه اروپا بدون دست‌یابی به توافق، قادر به واردکردن قطعات یدکی موردنیاز بدون پرداخت عوارض سنگین گمرکی نخواهند بود.

پیش از برگزاری همه‌پرسی برگزیت در سال ۲۰۱۶، شخصیت‌های برجسته طرفدار خروج انگلیس از اتحادیه اروپا با استناد به پشتوانه غول‌های خودروسازی در این کشور ادعا می‌کردند که دستیابی به توافق با اتحادیه اروپا اجتناب‌ناپذیر است.

"دیوید دیویس" وزیر پیشین برگزیت گفته بود که بازار انگلیس برای اتحادیه اروپا جذابیت زیادی دارد. او پیش از برگزاری همه‌پرسی برگزیت در اظهارنظری گفته بود: تنها ظرف چند دقیقه پس از رأی مردم به خروج از اتحادیه اروپا، رئیسان شرکت‌های بنز، بی.ام.دبلیو، فولکس‌واگن و آئودی از آنگلا مرکل صدراعظم آلمان تقاضا خواهند کرد که موانع سر راه تجارت با انگلیس را بردارد.

با این حال، هشدار شرکت‌های خودروسازی و آمار جدید انجمن تولیدکنندگان و معامله‌کنندگان خودرو انگلیس نشان می‌دهد که تا چه اندازه پیامدهای ناشی از عدم دستیابی به توافق برگزیت برای شرکت‌های بزرگ خودروسازی پرهزینه و نگران‌کننده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.