اجرای ۱۵۴ طرح نیمه تمام در استان ایلام
سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام از در دست اجرا بودن ۱۵۴ طرح نیمه تمام در استان ایلام خبر داد و گفت: پیوستن ایلام به شبکه راه آهن، بهسازی راه های اصلی، ساخت سدها و تأسیسات فاضلاب در شهرهای مختلف استان از جمله این طرح ها است.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام از در دست اجرا بودن ۱۵۴ طرح نیمه تمام در استان ایلام خبر داد و گفت: پیوستن ایلام به شبکه راه آهن، بهسازی راه های اصلی، ساخت سدها و تأسیسات فاضلاب در شهرهای مختلف استان از جمله این طرح ها است.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا، روح الله نورمحمدی اظهار کرد: ۱۵۴ طرح از مجموع ۱۱۲۹ پروژه استانی نیمه تمام اکنون با اعتبار ۷,۵۰۰ میلیارد ریال و با اهتمام و کمک دولت چهاردهم در ایلام در حال اجرا و تکمیل است و اعتبار مورد نیاز برای تکمیل و بهره برداری از این پروژه ها، ۳۶ هزار میلیارد ریال برآورد شده است.
وی افزود: اعتبارهای مصوب تملک دارایی های سرمایه ای سال ۱۴۰۳ از ۲۶ هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال با رشد ۶۹ درصدی در لایحه بودجه ۱۴۰۴ به ۴۴ هزار و ۸۹۰ میلیارد ریال افزایش یافته است.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام تصریح کرد: ایلام دارای ۲۵ طرح مهم و نیمه تمام از محل بودجه عمومی است و اعتبار مصوب آن ها در سال جاری ۱۲ هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال بوده که با پیگیری و ارائه دلایل کارشناسی، در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ با رشد ۱۱۶ درصدی به ۲۷ هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال افزایش پیدا کرده است.
نورمحمدی خاطرنشان کرد: این طرح ها در سرفصل های مختلف از جمله انرژی، حمل ونقل ریلی و جاده ای، منابع آب، آب و فاضلاب، درمان، آموزش عالی، ورزش و تفریح های سالم و پژوهش های توسعه (پارک و علم و فناوری) در حال اجرا است.
وی ادامه داد: پیوستن ایلام به شبکه راه آهن، بهسازی راه های اصلی، ساخت سدها و تأسیسات فاضلاب در شهرهای مختلف استان از جمله این طرح ها است.
دهلران برای ابادبودنش جاییی نداره