برخورد جدی پلیس با تخلفات ساکن و ثبت تخلف پارک حاشیه ای با دوربین های متحرک
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: ماموران راهور با هرگونه تخلفات ساکن در شهر به سرعت و قاطعیت برخورد می کنند.
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه ماموران راهور با هرگونه تخلفات ساکن در شهر به سرعت و قاطعیت برخورد می کنند، گفت: سال گذشته درمجموع ۱۲ میلیون تخلف ساکن در پایتخت اعمال قانون شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، سرهنگ احسان مومنی روز چهارشنبه در گفت و گویی در این خصوص افزود: در سال گذشته حدود ۱۲ میلیون تخلف ساکن در شهر تهران مورد اعمال قانون قرار گرفت یعنی به طور میانگین روزی ۳۳ هزار وسیله نقلیه که مرتکب تخلف ساکن شده بودند، اعمال قانون شدند.
مومنی ادامه داد: اعمال قانون تخلف توقف در پیاده رو در سال ۱۴۰۲ حدود ۵۰۳ هزار مورد بوده است که روزی یک هزار و ۴۰۰ وسیله نقلیه ای که در پیاده رو های سطح شهر تهران پارک کرده بودند توسط تیم های پلیس راهور تهران بزرگ اعمال قانون شدند.
وی افزود: این اعمال قانون ها و برخوردها درخواست شهروندان است و از پلیس مطالبه گری داشتند که چرا این وسایل نقلیه در پیاده روها پارک کرده اند.
مومنی گفت: همچنین همکارانم در مرکز کنترل ترافیک هوشمند پلیس راهور تهران بزرگ از طریق دوربین های سطح شهر هر کجا که تخلف ساکن و یا پارک در پیاده رو را ببینند، خودرو را اعمال قانون و برای آن جریمه صادر می کنند.
سرهنگ مومنی این را هم گفت که به منظور روان سازی ترافیک و ایجاد نظم بیشتر خودروهای مجهز به دوربین پلیس، وسایل نقلیه که مرتکب تخلف ساکن شوند را جریمه می کنند.
وی افزود: تردد این خودروهای مجهز به دوربین در مناطق یک، چهار و پنج شهر تهران بیشتر است و هر کجا که تخلفات ساکن انجام شود همانجا به صورت برخط اعمال قانون انجام و پیامک برای مالک ارسال خواهد شد.
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: همچنین در جاهایی که عرض معابر کم است و توقف های دوبله را داریم برای نخستین بار موتورسیکلت را در همین خصوص به دوربین مجهز می کنیم که در ۶ طرف دوربین دارند و تخلفات ساکن اعم از پارک در پیاده رو، توقف دوبله و زیر تابلویی را اعمال قانون می کنند.
سهم ۴۱ درصدی عابران پیاده از تصادف های منجر به مرگ
سرهنگ مومنی همچنین گفت که ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی تصریح کرده تردد در معابر برای عابرین فقط باید از گذرگاه عابر و پل های هوایی انجام شود و در جاهایی که پیاده رو نیست عابرین پیاده باید از سمت چپ معبر و خلاف جهت دیگر وسایل نقلیه عبور کنند.
وی ادامه داد: بر اساس همین ماده تردد عابرین پیاده در سطح معابر بزرگراهی ممنوع است و از یاد نبریم که عابر پیاده ای که از عرض معابر بزرگراهی عبور می کند مسلما اگر تصادفی برای او روی دهد همکارانم به او نیز سهم تقصیر می دهند.
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ اظهار کرد: ۴۱ درصد از تصادفات منجر به مرگ شهر تهران در سال گذشته مربوط به عابرین پیاده بوده است و وقتی این آمار را بررسی می کردیم دریافتیم که بالای ۶۰ درصد از این آمار مربوط به تصادفات عابران در معابر بزرگراهی بوده است.