به زودی قیرهای اصلاح شده در جاده ها استفاده می شود
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه باید تغییر تکنولوژی تولید قیر را در دستور کار قرار بدهیم اعلام کرد: به زودی نیز قیرهای اصلاح شده در مدار عملیات راهسازی و راهداری قرار می گیرد.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه باید تغییر تکنولوژی تولید قیر را در دستور کار قرار بدهیم اعلام کرد: به زودی نیز قیرهای اصلاح شده در مدار عملیات راهسازی و راهداری قرار می گیرد.
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی امروز ۹ آبان در حاشیه برگزاری پانزدهمین همایش و نمایشگاه قیر، آسفالت و ماشین آلات گفت: قیر در تهیه آسفالت جزو اصلی ترین فاکتورهاست و معمولا کیفیت آسفالت متاثر از قیر است. حدود ۶ میلیون تن قیر در کشور تولید می شود که ۴ میلیون تن آن صادر می شود و مابقی برای مصرف داخلی است.
نیاز قیر داخل کشور باید تامین شود
وزیر راه و شهرسازی افزود: از انجمن قیر خواسته ایم که نیاز داخل کشور در خصوص قیر تامین شود و بازار داخلی کمبودی نداشته باشد. زیرا کمبود قیر سبب افزایش قیمت خواهد شد.
عضو کابینه دولت سیزدهم توضیح داد: قیر تهاتری که در برنامه بودجه چند سالی است که مصوب می شود برای پروژه های عمرانی و عمومی کشور همچون پروژه های راهسازی، راه های روستایی، احداث مدارس جدید و سایر پروژه های عمومی که دولت مسئول اجرای آنهاست تامین می شود. به همین جهت چنانچه صادرات قیر بیشتر از نیاز داخل باشد و نیاز داخل دچار کمبود شود پیمانکاران باید با قیمت بالاتری قیر را از بازار تامین کنند و همین موجب افزایش قیمت خواهد شد.
به زودی قیر تهاتری به پروژه های راهسازی افزوده می شود
بذرپاش گفت: مجمع تشخیص، ایراداتی به قیر تهاتری وارد کرده بود که با توضیحات در این خصوص مورد قبول مجمع تشخیص قرار گرفت. هم اکنون قیر تهاتری مسیر شورای نگهبان و مجلس را طی می کند تا سریعتر به پروژه های عمرانی کشور از جمله راهسازی، تزریق شود.
وی در خصوص کیفیت بخشی به تولید قیر نیز توضیح داد: همواره خواستیم که قیرهای باکیفیت هستند و ناخالصی کمتری داشته باشند تا در پروژه های راهسازی داخل مورد استفاده قرار بگیرند و بتوانیم حداکثر بهره را از قیر باکیفیت ببریم.
نظارت بر تولید قیر داخل افزایش می یابد
بذرپاش ادامه داد: یکی از مجموعه های ذیل وزارت راه و شهرسازی را مامور کردیم تا کنترل بیشتری را برای کیفیت بخشی به قیر داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه نیاز مصرف داخل به قیر در حال افزایش است، گفت: باید تغییر تکنولوژی تولید قیر را در دستور کار قرار بدهیم و از روش های اصلاح شده همچون پودر لاستیک استفاده کنیم که این کار برای مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی تعریف شده است.
وزیر راه و شهرسازی افزود: به زودی قیرهای اصلاح شده در مدار عملیات راهسازی و راهداری قرار می گیرد.
بذرپاش گفت: با ابلاغ مصوبه قیر تهاتری در تامین نیازهای راهسازی داخل با کمبود مواجه نیستیم و از این به بعد در تلاش هستیم تا در جهت ارتقای کیفیت گام برداریم.
قیر رایگان در اصلاح برخی راه ها گره گشاست
وی در خصوص میزان قیر رایگان اختصاص یافته برای اصلاح راه ها گفت: در قانون بودجه قیر رایگان ۲۰ هزار میلیاردتومان است که ۴۹ درصد آن برای پروژهای راه و شهرسازی، حدود ۲۰ درصد برای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای پروژه های معابر داخل روستاها و با درصدی دیگر برای سایر دستگاه هاست و برای انجام برخی پروژه ها، گره گشاست.
وی در خصوص اخذ عوارض از جاده ها گفت: یکی از روش های تامین منابع مالی اخذ عوارض از آزادراه هاست. قانون به ما اجازه داده است تا از آزادراه اخذ عوارض انجام شود و برای آزادراه اصفهان- شیراز نیز هنوز مبلغ تعیین نشده است. مقرر است تا عوارضی مشخص و بعد اجرایی شود.