بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

خطای انسانی در تصادفات عامل 90درصد مرگ و میرها است

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه علت ٧٠ تا ٩٠ درصد مرگ و میرها و مصدومیت‌های ناشى از تصادفات، خطای انسانی است، گفت: حمل و نقل ریلى ٧٠ برابر ایمن‌تر از حمل و نقل جاده‌اى است.

تین نیوز |

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه علت ٧٠ تا ٩٠ درصد مرگ و میرها و مصدومیت‌های ناشى از تصادفات، خطای انسانی است، گفت: حمل و نقل ریلى ٧٠ برابر ایمن‌تر از حمل و نقل جاده‌اى است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، ایرج حریرچی، سخنگوی وزارت بهداشت در نشست خبری این هفته خود در خصوص حوادث جاده‌ای گفت: ٧٠ تا ٩٠ درصد مرگ و میرها و مصدومیت‌های تصادفات ناشی از خطای انسانی مانند سرعت غیرمجاز، خواب آلودگى و صحبت کردن با تلفن همراه است.

وی با بیان اینکه به تازگی 4 استان به حمل و نقل خطوط ریلی اضافه شده است، افزود: حمل و نقل ریلى ٧٠ برابر ایمن‌تر از حمل و نقل جاده‌اى است و با ‌گسترش آن مى توانیم تا حد زیادى از معرض خطاهاى انسانى خارج شویم و امیدواریم گسترش خطوط ریلى با سرعت بیشترى اتفاق بیفتد.

حریرچی در خصوص کاهش چشمگیر پرداختی از جیب مردم در سال‌های اخیر گفت: با مقایسه سال‌های قبل از طرح تحول سلامت، از بیش از 20 سال قبل، پرداختی از جیب مردم بیشتر از 50 درصد بوده است و اگر سال 91 را ملاک قرار دهیم، در آن سال مردم 54.8 هزینه‌های سلامت را از جیب خود پرداخت می‌کردند و در سال 93 پرداختی‌ها به 38.7 و سال 94 به 38.1 درصد کاهش پیدا کرد.

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه پرداختی از جیب مردم در دو سه سال گذشته، 16.7 درصد کاهش داشته است، افزود: کاهش پرداختی از جیب مردم باعث شد، تا مردم 17 هزار میلیارد تومان در حوزه سلامت کمتر هزینه کنند.

وی گفت: طبق گفته وزیر رفاه هفت درصد مردم بیمه نیستند که احتمال دارد، این افراد فاقد کارت ملی و شناسنامه باشند، یا اینکه به دلیل تمکن مالی، به بیمه نیاز نداشتند، یا در این خصوص اطلاعات کافی ندارند.

حریرچی یادآور شد: در زمینه بیمه شدن ایرانیان، از متوسط 81.5 درصد قبل از طرح تحول به بالای 93 درصد رسیدیم که پوشش خوبی است و هیچ ایرانی وجود ندارد که مراجعه کند و تحت پوشش بیمه قرار نگیرد و بیمه شدن 11 میلیون نفر ایرانی دستاورد خوبی است.

وی با بیان اینکه درصد پوشش در روستاها 96.7 درصد و در شهر ها 91.7 درصد است، گفت: طبق آمارها هیچ تفاوتی بین فقرا و ثروتمندان از نظر پوشش بیمه‌های درمانی پایه وجود ندارد، اما از نظر پوشش بیمه‌های تکمیلی با توجه به اینکه فقط 20.4 درصد مردم بیمه تکمیلی دارند، تفاوت قابل توجهی بین پنجک اول و پنجم از نظر پوشش بیمه تکمیلی وجود دارد، به این صورت که پوشش بیمه تکمیلی در روستاها 5.7 درصد و در شهرنشینان 25.7 درصد است.

وی گفت: آمارها نشان می‌دهد که 81 میلیون و 150 هزار دفترچه بیمه درمانی در کشور صادر شده است و بین 6 الی 7 میلیون نفر در کشور دو دفترچه بیمه دارند، حدود 38 میلیون و 883 نفر دفترچه بیمه سلامت دارند که 47.92 درصد جمعیت کشور هستند، حدود 36 میلیون و 221 نفر دفترچه بیمه تامین اجتماعی دارند که حدود 44.6درصد ایرانیان را در بر می‌گیرد، حدود یک میلیون و 245 هزار نفر معادل 1.43درصد ایرانیان دفترچه بیمه کمیته امداد را دارند و حدود چهار میلیون و 800 هزار نفر معادل 5.91 درصد جمعیت کشور دفترچه بیمه خدمات سلامت نیروهای مسلح را دارند.

 

منبع: خبرگزاری آنا
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.