بازدید سایت : ۸۰۸۹۴

پزشکیان: انتصاب مدیران به هیچ وجه بر اساس رفاقت و انتساب افراد به گروه ها انجام نمی شود

افراد معرفی شده برای معاونت ها و مدیریت بخش های مختلف دستگاه های اجرایی، فارغ از قومیت، جنسیت و مذهب، صرفا بر اساس توانمندی، شایستگی و تعهد به اجرای اسناد کلان، انتخاب و منصوب می شوند.

پزشکیان: انتصاب مدیران به هیچ وجه بر اساس رفاقت و انتساب افراد به گروه ها انجام نمی شود
تین نیوز |

رئیس جمهوری گفت: افراد معرفی شده برای معاونت ها و مدیریت بخش های مختلف دستگاه های اجرایی، فارغ از قومیت، جنسیت و مذهب، صرفا بر اساس توانمندی، شایستگی و تعهد به اجرای اسناد کلان، انتخاب و منصوب می شوند و انتخاب مدیران به هیچ وجه بر اساس رفاقت و انتساب افراد به گروه ها یا جناح ها انجام نخواهد شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مسعود پزشکیان در اولین جلسه هیأت دولت چهاردهم پس از کسب رای اعتماد وزرا از مجلس شورای اسلامی، با تبریک به همه وزرا و آرزوی موفقیت برای آنان، از رئیس، هیأت رئیسه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی که با همراهی و همدلی و رای قاطع خود، زمینه را برای آغاز جدی کار دولت با ترکیب کامل فراهم کردند، قدردانی و اظهار امیدواری کرد، این همدلی و وفاق میان اعضای دولت و نیز میان دولت و مجلس و دیگر ارکان نظام، زمینه ای برای رفع مشکلات کشور باشد.

پزشکیان با اشاره به اقداماتی که در رابطه با تعریف مسئولیت های هر دستگاه از جمله وزارتخانه ها نسبت به اجرای سند چشم انداز، سیاست های کلی و قانون برنامه انجام گرفته، از تدوین و ارائه وظایف و مسئولیت های بخش مربوط به هر وزیر تا جلسه آتی هیأت دولت خبر داد و از وزرا خواست در اسرع وقت به معاونت های زیرمجموعه ماموریت دهند تا با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی، مراکز علمی و دانشگاهی و دیگر بخش های کارشناسی، نسبت به تهیه برنامه عملیاتی اجرای وظایف مربوط به بخش خود اقدام کنند.

وی تهیه برنامه های عملیاتی به تفکیک معاونت های تخصصی هر دستگاه اجرایی، ناظر بر اجرای سند چشم انداز، سیاست های کلی و قانون برنامه را باعث ایجاد یک زبان و نگاه مشترک در کلیت دولت دانست و گفت: وقتی چنین برنامه های تخصصی و تفکیک شده ای مبتنی بر یک هدف واحد تهیه شود، ارزیابی و نظارت بر آن نیز بسیار دقیق تر و موثرتر انجام خواهد شد؛ این برنامه ها باید ناظر بر سه اصل مسئول این بخش از برنامه کیست، این مسئول چه باید انجام دهد و چگونه باید پاسخگو باشد، تدوین شوند.

رئیس جمهور همچنین بر ضرورت توجه به ارزش ها و اصول اساسی از جمله چگونگی اقامه عدالت در این برنامه ها تاکید و تصریح کرد: نکته مهم دیگر ناظر بر بخش اجرای این برنامه ها، لزوم برخورد صادقانه با مردم است. باید به شکلی با مردم تعامل کنیم که اگر جایی هم نتوانستیم مشکلی را حل کنیم، وقتی دلیل آن را برای مردم توضیح دادیم، باور کنند که ما صادقانه به دنبال کار کردن برای آن ها و حل مشکلات هستیم و در این مورد بنا به دلایل مطرح شده کار به پیش نرفته است. توجه به محرومین و تلاش برای گره گشایی از زندگی افراد گرفتار نیز، از دیگر محورهای فعالیت دولت چهاردهم خواهد بود.

وی در ادامه سخنانش، با بیان این که برای انتخاب و انتصاب مدیران و معاونین دستگاه های اجرایی نیز، شاخص هایی تدوین خواهد شد و کمیته هایی مسئول تطبیق توانمندی افراد معرفی شده برای مسئولیت های مختلف با این شاخص ها و ارزیابی تعهد آن ها به اجرای سند چشم انداز، سیاست های کلی و قانون برنامه خواهند بود، افزود: افراد معرفی شده برای معاونت ها و مدیریت بخش های مختلف دستگاه های اجرایی، فارغ از قومیت، جنسیت و مذهب، صرفا بر اساس توانمندی، شایستگی و تعهد به اجرای اسناد کلان، انتخاب و منصوب می شوند و انتخاب مدیران به هیچ وجه بر اساس رفاقت و انتساب افراد به گروه ها یا جناح ها انجام نخواهد شد.

پزشکیان با تاکید بر این که وزرا نسبت به تغییر افراد تا زمان شناسایی افراد شایسته، باتجربه و توانمند عجله نکنند، اظهار کرد: ما نیاز به بهره گیری از نخبگان و کارشناسان در بستر وحدت و انسجام داریم؛ ما نیاز به اعتماد جامعه داریم و مردم بر اساس رفتار کلیت دولت در این انتخاب ها و گزینش افراد، به ما اعتماد می کنند یا بی اعتماد می شوند.

وی با بیان این که ما بر سر اجرای سند چشم انداز، سیاست های کلی و قانون برنامه با مردم پیمان بسته و تا آخر بر این پیمان خود پایبند هستیم، راه رسیدن به اهداف اسناد کلان کشور را، راهی دشوار توصیف و تصریح کرد: باید پایمردی کنیم تا ایران را به جایگاهی که لایق و برازنده مردم آن است، برسانیم. باید این اعتماد و باور را در جوانان ایجاد کنیم که می توانند این جا بمانند و برای آبادانی کشور خودشان تلاش کنند، نه این که احساس کنند این جا جایی برای آن ها وجود ندارد.

رئیس جمهور با تاکید بر این که مردم به ما امید بسته اند و از خدا می خواهم به ما کمک کند تا شرمنده مردم نشویم، از وزرا خواست، با نمایندگان مجلس نیز در چارچوب قانون، تعامل جدی و سازنده داشته باشند و اگر نمایندگان افرادی را برای مسئولیت های مختلف معرفی می کنند، آن ها را در قالب شاخص های تعیین شده ارزیابی و به کارگیری کنند.

پزشکیان تاکید کرد: ما می خواهیم با بهره گیری از ظرفیت شایستگان، تا حد امکان در مسیر اجرای اهداف اسناد کلان کشور، تلاش کنیم و در این مسیر کار را با برادری، وفاق و صمیمت به پیش خواهیم برد.

وی با اشاره به فرارسیدن "روز پزشک"، این روز را به جامعه پزشکی کشور تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد، پزشکان همچون گذشته ، به تبعیت از پیشکسوتانی چون ابن سینا، همواره مایه افتخار جامعه باشند.

دکتر محمدرضا عارف نیز در جلسه امروز هیأت دولت، ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده از سوی دستگاه های مختلف در بخش دولتی و خصوصی برای برگزاری شایسته آیین پیاده روی اربعین، با بیان این که طبق گزارش ها، ارتقای کیفی برگزاری این مراسم امسال نیز ادامه داشته و زوار رضایت بیشتری دارند، گفت: لازم است از همکاری های صمیمانه دولت و مردم عراق نیز در این راستا تشکر کنیم.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه با تبریک به وزرا و آرزوی موفقیت برای ایشان، افزود: در مدت بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی، شاهد همدلی کم سابقه ای میان دولت و مجلس بودیم که باید از این بابت از مجلس شورای اسلامی و نیز هماهنگی و یکپارچگی وزرای پیشنهادی قدردانی کنم. این همدلی پیام های ارزشمندی به دنبال داشت و نشان داد که وفاق ملی نه صرفا یک شعار، که یک نگاه و رویکرد جدید در حکمرانی است.

دکتر عارف، بالا بودن سطح متوسط آرای نمایندگان مجلس به وزرا را، نشانه همراهی مجلس با رویکرد وفاق ملی دانست که قطعا بازتاب مثبتی در داخل و خارج کشور خواهد داشت و خاطرنشان کرد: حرکت دولت در ۴ سال آینده بر سه محور استوار خواهد بود، یکی رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، دوم سند چشم انداز و سیاست های کلی و سوم برنامه هفتم توسعه.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به این که در دولت های گذشته گاهی مسائل جزئی وقت زیادی از دولت ها می گرفت، بر اهمیت پرهیز از مشغول شدن دستگاه های اجرایی به مسائل جزئی تاکید و تصریح کرد: انتصابات در دستگاه های اجرایی باید فارغ از قومیت، جنسیت، مذهب و گرایش های سیاسی، صرفا بر پایه شایسته سالاری باشد. وزرا و مسئولان دستگاه های اجرایی، موضوع ایجاد هماهنگی میان معاونین خود را نیز مورد توجه جدی قرار دهند و تلاش کنید دایره انتخاب خود را از مرکز کشور فراتر برده و نخبگان را در هر استان و شهرستانی شناسایی و به کارگیری کنید.

دکتر عارف همچنین به برنامه دولت چهاردهم برای تربیت نسلی جدید از مدیران جوان با همکاری بنیاد نخبگان اشاره کرد و از وزرا و مسئولان دستگاه های اجرایی خواست، نسبت به انتخاب جوانان توانمند و دارای تجربه برای مسئولیت ها اهتمام داشته باشند.

رئیس دفتر رئیس جمهور نیز در جلسه امروز هیأت دولت، با تبریک به وزرا به مناسبت کسب رای اعتماد نمایندگان ملت و آرزوی موفقیت برای آنان، نصاب بالای آرای نمایندگان به وزرا را، جلوه ای دیگر از وفاق ملی دانست و گفت: هیچ هدف بزرگی در جامعه محقق نمی شود مگر این که بتوانیم حول آن یک توافق، اجماعی ایجاد کنیم و هنر مدیران و سیاستمداران این است که این وفاق را در ساحت اجتماع شکل دهند؛ راه نجات کشور این است که بتوانیم در سایه وحدت و انسجام ملی، همه ظرفیت های جامعه را کنار هم به کار بگیریم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • محمد انصاری پاسخ

    آقای دکتر پرشکیان یکی از پتانسیلهای ایران در حوزه ترانزیت و حمل و نقل است ولی مدیران ملی و استانی متاسفانه قادر به ایجاد تحرک در این امر نیستند . تغییر ساختار و ایده سازمانهای تابعه حمل و نقلی کشور و استانهای یک مطالبه عمومی است . نگاه ویژه به ترانزیت و دفاتر مربوطه و در عین حال پایانه های مرزی جاده ای که خیلی آشفته هستند ضروری است. سازمان راهداری با این تصادفات جاده ای و این وضعیت ترانزیت جاده ای و پایانه های مرزی باید مورد توجه قرار گرفته و ساختار قوی و توانمندی بر آنها مستقر گردد.