توسعه صنعتی راهکار تحقق اقتصاد مقاومتی است
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با اشاره به روز صنعت و معدن: توسعه صنعتی راهکار تحقق اقتصاد مقاومتی است.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو طی پیامی 10 تیرماه، روز صنعت و معدن را به همه فعالان عرصه صنعت بویژه اعضای تلاشگر خانواده صنعت خودرو کشور تبریک گفت و بر ضرورت توجه به توسعه صنعتی در توسعه ایران اسلامی تاکید کرد.
به گزارش ایکوپرس، مهندس هاشم یکهزارع ضمن تاکید بر ضرورت توجه به نیازهای این بخش از اقتصاد، به منظور توسعه بیش از پیش این بخش، خواستار عزم جدی نهادهای تصمیمگیر و سیاستگذار برای رفع مشکلات صنعت شد.
متن پیام مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو به این شرح است:
خرسندیم که در تقویم ایام، روزی برای «صنعت و معدن» نامگذاری شده است تا مجالی باشد که ضمن تقدیر از تلاش فعالان و کوشندگان این بخش مهم از اقتصاد کشور، بتوانیم با رویکردی دقیق و نگاهی نافذ با یادآوری نقش بخش صنعت و معدن در توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی کشور، نسبت به بهرهگیری از این ظرفیت با بهبود بخشیدن به رویهها و برنامهریزی مطلوب تر، اهتمام داشته باشیم.
جا دارد با اغتنام فرصت، به عنوان عضوی از خانواده صنعت خودرو کشور در گروه صنعتی ایران خودرو، دهم تیرماه را به اهالی این خانه که همکارانم در بخشهای مختلف این صنعت هستند، تبریک گفته و با ابراز خرسندی از توفیقات به دست آمده در این صنعت بویژه طی سالهای اخیر، یادآوری نمایم که این رشد و توسعه مرهون تلاش بیوقفه و پیگیر این عزیزان است.
بیتردید یکی از درخشانترین صفحات تاریخ انقلاب اسلامی، گامهای موثر و پیشرفتهای در خور تحسینی است که کشور در عرصه صنعتی به آن دست یافته و این جز در سایه تلاش فرزندان صنعتگر این مرز و بوم که عرصه خدمت را تلاش در بخش صنعت برگزیدهاند، میسر نبوده است، لذا این روز را به ایشان تبریک میگوییم و خرسندیم که در سایه تلاشهای آنان میتوان هر روز بیش از گذشته به اعتلا و درخشش صنعتی کشور امیدوار بود. بیگمان کسب این موفقیتهای بیبدیل، نشانه همت بلند فرزندان برومند این سرزمین است که در پرتو مسئولیتپذیری، تعهد و تخصص توانستهاند، مجموعه صنعت و معدن کشور را با اتکا به خلاقیت و هوشمندی بینظیر خود به سطح قابل توجهی ارتقاء دهند.
همچنین ثبت این روز دلالتی است بر اهمیت «صنعت و معدن» و مهلتی است که باید در سایه آن ضمن توجه به نیازها و ضرورتهای این بخش از اقتصاد کشور، به تقویت آن اهتمام ورزید. به لطف انتشار آمار از خاطر نمیبریم که صنعت و معدن در افزایش تولید ناخالص ملی، درآمد سرانه و اشتغال کشور نقشی بسزا و تعیین کننده دارد. لذاست که ضرورت دارد در سیاستگذاریها و برنامهریزیهای اجرایی توجهی ویژه به این بخش شود تا در سایه حمایتهای لازم و ضروری بتوانیم شاهد بهبود بیش از پیش آن باشیم.
ناگفته پیداست که در حال حاضر به رغم همه پیشرفتهای محسوس و حمایتهای موجود، همچنان صنایع با مشکلاتی مواجهند، مشکلاتی که رفع آن مساعدت تمامی ارکان تصمیمگیری اعم از دولت و مجلس را طلب میکند. توجه به مساله نقدینگی و مسائل ناشی از قوانین و مقررات و بروکراسی دست و پاگیر، دشواریها بر سر راه نوسازی واحدهای صنعتی قدیمی، همچنین ضرورت ایجاد و تثبیت سیاستهای حمایتی برای توسعه بازارهای صادراتی به عنوان نیاز اساسی توسعه صنعتی از مجموعه موضوعات مبتلابه بخش صنعت در اقتصاد است تا بتوان با حل آن، گره های تنیده بر پیکر این بخش از اقتصاد را که مانع سرعت توسعه در آن است، گشود.
همان طور که رهبر معظم انقلاب به درستی راه برون رفت از مشکلات فعلی را تلاش در دو عرصه "تولید و اشتغال" و "اقتصاد مقاومتی" دانستند، وظیفه صنعتگران مشخص شده است. رونق تولید و صدور محصولات به بازارهای جهانی، رونق اشتغال را در پی دارد و در ورای آن اقتصاد مقاومتی نیز شکل خواهد گرفت. اعتقاد راسخ داریم که با گفتمان تولید محور می توان بر مشکلات اقتصادی فائق آمد.
بیتردید در صورت توسعه و گسترش سازمان یافته واحدهای مختلف صنعتی است که میتوان نسبت به پیشرفت سراسری اقتصاد و تولید و اشتغال در کشور امیدوارتر بود، آنهم در مقطعی که برای حل موضوعات کشور اولویت اقتصاد مقاومتی، تولید داخلی، توجه به اشتغال، توسعه صادرات و رسیدن به تراز ارزی هدفگذاری شده است. امید آنکه در سایه توجهات ارکان تصمیمگیر و مجری نظام اسلامی بتوانیم با تحقق اقتصاد مقاومتی، شاهد بالندگی وتوسعه کشور در همه زمینهها بویژه بخش صنعت که خود را جزئی از آن میدانیم، باشیم ».