رنو کوئید، الکتریکی جدید و ارزان به بازار می آید (+عکس)
البته این تنها سه اتحاد بزرگ خودروسازان ژاپن و فرانسه نیست که چین را بازار پرظرفیت خودروهای آینده میداند. فولکسواگن نیز طرح مشابهی رادر خصوص خودروهای الکتریکی چین، در اهداف خود قرار داده است.
البته این تنها سه اتحاد بزرگ خودروسازان ژاپن و فرانسه نیست که چین را بازار پرظرفیت خودروهای آینده میداند. فولکسواگن نیز طرح مشابهی رادر خصوص خودروهای الکتریکی چین، در اهداف خود قرار داده است.
در چندسال گذشته، رنو در فکر ارائه یک خودروی الکتریکی ارزان به بازار بزرگی مانند چین بود. اتفاقی که اینک در پس از کش و قوسهای فراوان در حال رخ دادن است.
به گزارش گروه خودروی عصر ایران ، کارلوس گوسن مدیر مجموعه مشترک رنو، نیسان، میتسوبیشی اخیرا تائید کرده که نسخه الکتریکی کوئید به بازار چین و بسیاری از کشورهای در حال ظهور وارد خواهد شد.
گوسن در این خصوص گفت: ما در چین توانایی فروش خودروی لیف را نداریم. این خودرو بسیار گران و پیچیده است. فروش فلوئنس نیز به دلیل قیمت بالای آن در چین سخت است. بنابراین باید به فکر فروش یک الکتریکی ارزان در چنین بازاری بود.
وی تشریح کرد: مهندسان اتحاد بزرگ سه شرکت رنو، نیسان و میتسوبیشی به توسعه کوئید الکتریکی ارزان برای بازار چین میپردازند. خودرویی که تست آن در چین به قابلیتهای خوبی را از خود نشان داده و بسیار کم هزینه است.
این مدیر ارشد رنو هیچ اطلاعاتی را مبنی بر تاریخ ارائه، قئرت و طیف قیمتی یا گزینههای این خودرو ارائه نداده است، اما تاکید کرده که این خودرو به زودی وارد چین و دیگر بازارهای در حال ظهور خواهد شد.
وی خاطر نشان شد: اگر این خودرو در بازار چین موفق ظاهر شود، هیچ دلیلی ندارد که این خودرو به کشورهایی مانند هند، برزیل یا بازارهای خاورمیانه صادر نشود.
کارلوس گوسن در این ائتلاف خودرویی به دنبال توسعه محصولات برای آینده به ویژه خودروهای الکتریکی است. هدف اصلی این طرح تولید انبوه و سودآوری اعلام شده است.
در ابتدای این طرح رنو به تنهایی حرکت اولیه را آغاز کرد. زیرا کوئید به عنوان یک پروتوتایپ (نمونه اولیه) مطرح شد و آینده مشخصی برای آن متصور نبود. این در حالی بود که در همان زمان نیسان لیف فناوری خاص خودش را داشت. از طرفی رنو زوئی نیز روند تکنولوژی خودش را دنبال میکرد و میتسوبیشی نیز مدت زیادی را روی فناوریهای جدید خود میگذراند. با این وجود ما در این دوره زمانی را برای طراحی پلتفرم، باتری و موتور صرف میکردیم.
البته این تنها سه اتحاد بزرگ خودروسازان ژاپن و فرانسه نیست که چین را بازار پرظرفیت خودروهای آینده میداند. فولکسواگن نیز طرح مشابهی رادر خصوص خودروهای الکتریکی چین، در اهداف خود قرار داده است. البته آلمانها قصد ندارند از برندهای خود برای نفوذ در بازار این کشور استفاده کنند، اما قصد دارند تکنولوژی و دانش خود را در اختیار صنایع محلی قرار دهند تا به رشد الکتریکیها در چین منجر شود.