بازدید سایت : ۷۲۴۸۷
تازه‌ترین گزارش کیفیت و استاندارد خودروهای داخلی

◄ جای خالی تارا و شاهین در گزارش کیفی فروردین

شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران تازه‌ترین گزارش کیفی خودروهای داخلی را اعلام کرد، اما تارا و شاهین دو محصول جدیدی که از سال گذشته وارد بازار شده اند، همچنان در گزارش کیفی فروردین (مانند اسفند)، خبری از سطح کیفی‌شان نیست.

جای خالی تارا و شاهین در گزارش کیفی فروردین
تین نیوز |

شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران تازه‌ترین گزارش کیفی خودروهای داخلی را اعلام کرد، اما تارا و شاهین دو محصول جدیدی که از سال گذشته وارد بازار شده اند، همچنان در گزارش کیفی فروردین (مانند اسفند)، خبری از سطح کیفی‌شان نیست.

درواقع این گزارش نشان می‌دهد سطح کیفی خودروهای داخلی هیچ تغییری نسبت به گزارش قبلی نداشته است. بنابراین در گزارش کیفی فروردین اما ۲۹ خودرو تولید و مونتاژ داخل مورد ارزیابی کیفی قرار گرفته‌اند که اکثر قریب به اتفاق آنها را محصولات سه ستاره تشکیل می‌دهند.

به گزارش دنیای اقتصاد، خودرو پنج ستاره محصولی است که کیفیت بالایی دارد و احتمال وجود ایراد ظاهری در آن ضعیف است. چهار ستاره نیز خودرویی است که کیفیت خوبی دارد، اما وجود ایراد ظاهری در آن محتمل است. در تعریف خودرو سه‌ستاره نیز آمده که کیفیت نسبتا خوبی دارد و ممکن است در آن ایراد عملکردی وجود داشته باشد.

دو ستاره نیز خودرویی با حداقل کیفیت است که احتمال وجود ایراد عملکردی در آن، بالا است. در نهایت خودروهای تک ستاره هرچند حداقل استانداردها را پاس می‌کنند، اما کیفیت پایینی دارند و گاهی ایرادات اساسی و مهمی در آنها دیده می‌شود.

براساس گزارش اعلامی از سوی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، در دسته قیمتی یک فقط یک محصول به چشم می‌آید که تیگو۷ نام دارد. این محصول که ظاهرا گران‌ترین خودرو تولید (مونتاژ) داخل است، نتوانسته بیش از سه ستاره کیفی به دست بیاورد، درست مانند گزارش قبلی.

در دسته قیمتی دو اما با هشت خودرو روبه‌رو می‌شویم که همه آنها چینی هستند. در این بین، تنها هایما و بیسو مدل F چهار ستاره کیفی به دست آورده‌اند که در مقایسه با گزارش قبلی تغییری نکرده‌اند. همچنین پنج عضو دیگر این گروه شامل دو مدل جک، بیسو معمولی، تیگو ۵ و آریزو ۵ توربو نتوانسته اند بیش از سه ستاره کیفی به دست بیاورند.

 سراغ دسته قیمتی سه برویم، دسته‌ای که اعضای آن را تماما محصولات ایران‌خودرو تشکیل داده‌اند. در این بین، دنا پلاس توربوشارژ اتومات به عنوان تنها خودرو پنج‌ستاره کشور، صدرنشین این گروه به شمار می‌رود. تنها عضو چهار ستاره این گروه نیز پژو ۲۰۷ است و باقی اعضای گروه را سه ستاره‌ها تشکیل می‌دهند.

پژو ۲۰۶ در هر دو مدل هاچ بک و صندوقدار، دنا، رانا، پژو پارس (تولیدی در تمام سایت‌های ایران‌خودرو) و سمند، اعضای سه ستاره این گروه به شمار می‌روند. هیچ کدام از اعضای گروه سوم در مقایسه با گزارش کیفی فروردین هیچ تغییری از حیث تعداد ستاره‌ها در مقایسه با اسفند سال گذشته نداشته اند.

در نهایت اما گروه قیمتی چهار نیز پنج محصول را در خود جای داده است که همه به سایپا و پارس خودرو تعلق دارند. این خودروها که شامل کوئیک معمولی، کوئیک آر، تیبا ۲ پلاس، تیبا۲و ساینا می‌شوند، هیچ کدام در مقایسه با ارزیابی قبلی تغییری از حیث ستاره‌بندی نکرده‌اند. در این بین، کوئیک تولیدی در سایپا توانسته چهار ستاره را ازآن خود کند، اما باقی اعضای گروه سه ستاره هستند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.