بازدید سایت : ۴۳۷۸۴

ضرورت ورود شرکت های دانش بنیان به توسعه و تولید خودرو های برقی

مدیر شرکت برقی سازی مپنا می گوید: برای گسترش و داخلی سازی خودرو های برقی، نیاز است شرکت های دانش بنیان به این حوزه ورود کنند تا شاهد افزایش تولید این خودرو ها در کشور باشیم.

ضرورت ورود شرکت های دانش بنیان به توسعه و تولید خودرو های برقی
تین نیوز |
مدیر شرکت برقی سازی مپنا می گوید: برای گسترش و داخلی سازی خودرو های برقی، نیاز است شرکت های دانش بنیان به این حوزه ورود کنند تا شاهد افزایش تولید این خودرو ها در کشور باشیم.
 
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، عادل دمشقی مدیر شرکت برقی سازی مپنا با اشاره به نقش شرکت های دانش بنیان در توسعه خودرو های برقی، گفت: با توجه به اجزای مختلفی که در خودرو برقی وجود دارد، باید شرکت های دانش بنیان را به سمت داخلی سازی قطعات خودرو برقی هدایت کنیم. در حال حاضر نیاز است تا شرکت های دانش بنیان روی پیشران های الکتریکی خودرو های برقی کار کنند، همچنین حوزه ذخیره ساز های انرژی یا باتری خودرو های برقی نیاز به ورود شرکت های دانش بنیان دارد. 
 
وی افزود: باید شرکت های دانش بنیان را برای داخلی سازی موتور های الکتریکی، همچنین دسته سیم ها و سیم های داخل باتری و قطعات دیگر هدایت کنیم. 
 
مدیر شرکت برقی سازی مپنا در مورد بحث زیرساخت های شارژ خودرو های برقی در کشور، گفت: زیرساخت ها را به چند بخش تقسیم می کنیم، یک سری زیرساخت برق یا به اصطلاح شبکه برق است که در کشور زیرساخت آن فراهم است، اما به لحاظ تولید انرژی باید با افزایش تعداد خودرو، میزان تولید افزایش پیدا کند. در حال حاضر به میزان خودرو هایی که در داخل کشور وجود دارد برق به اندازه کافی وجود دارد، اما با افزایش توسعه خودرو های برقی باید افزایش زیرساخت تولید انرژی را انجام دهیم. 
 
دمشقی گفت: بخش بعدی زیرساخت در حوزه داده و دیجیتال است که باید نرم افزار های کاربردی و نرم افزار مدیریت ایجاد شود؛ این مورد نیز مربوط به زیرساخت بوده که خوشبختانه داخل کشور انجام شده است.
 
مدیر شرکت برقی سازی مپنا با اشاره به داخلی سازی قطعات خودرو های برقی در کشور، گفت: در حال حاضر داخلی سازی، نمونه سازی و توسعه محصول در بخش های مختلف خودرو های برقی مانند موتور، درایو، سیستم کنترل، پیشران الکتریکی، گیربکس و باتری انجام شده است. البته توسعه محصول ارتباط مستقیمی با داخلی سازی دارد که با افزایش تولید توجیه پیدا می کند. 
 
وی گفت: برای افزایش تولید خودرو های برقی باید صنعتی سازی را در دستور کار قرار دهیم؛ اکنون در مرحله توسعه محصول به صنعتی سازی هستیم و بعد از صنعتی سازی باید روی افزایش تولید کار کنیم. خوشبختانه نمونه سازی ها در این حوزه انجام شده، اما فرآیند تولیدی در بستر تولید باید انجام شود.
آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.