◄ بهره برداری از نخستین جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی جنوب کشور در اصفهان
نخستین جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی استان اصفهان و جنوب کشور در آستانه بهره برداری قرار گرفت.
در ۲۵ نقطه شهر اصفهان که ۲۰ نقطه آن پارکینگ های شهر است، روند راه اندازی ایستگاه شارژ خودروی برقی آغاز و فراخوان جذب سرمایه گذاران تخصصی اعلام شده است. نخستین جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی استان اصفهان و جنوب کشور در آستانه بهره برداری قرار گرفت.
به گزارش تین نیوز، بر اساس مطالعات در سال ۷۹، به ازای هر هزار نفر در شهر اصفهان ۱۱۱ نفر مالک خودرو بودند که این رقم در سال ۱۴۰۳ بر اساس مطالعات به ۳۱۳ رسیده و نشان از روند شتابان خودرو محوری است.
سعید ساکت در آئین بهره برداری از نخستین جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در مجتمع گردشگری صفه اظهار کرد: این بهره برداری از نقطه امضای تفاهم نامه تا عملیاتی شدن در مدت یک ماه انجام شد، این اقدام نشان از آغاز یک اراده در فضای شهری است.
معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار اصفهان تصریح کرد: با توجه به اینکه ۴ میلیون لیتر روزانه بنزین مصرف می شود، این میزان احتراق و سطح آلایندگی در شهر با زیست بوم شهر که احترام به ساحت میراث و طبیعت است، همخوانی ندارد و دچار خدشه می شود.
وی با اشاره به زمینه سازی برای حمایت از هوای پاک چه در سطح قانون گذاری، تعریف مسئولیت ها برای دستگاه های اجرایی، همگامی مردم و در نهایت همراه سازی برای بهره مندی از مباحث فرهنگی گفت: در نمایشگاه اخیر صنعت خودرو در شهر اصفهان شهروندان نسبت به خودروهای برقی اقبال نشان دادند که بیانگر توجه برنامه ریزان صنعت خودرو به سمت برقی شدن است.
معاون حمل ونقل ترافیک شهرداری اصفهان یادآور شد: حرکت به سمت برقی شدن خودروها یک الزام است و انتخاب نیست، در این راستا شهروندان به دنبال کسب یافته ها، دانش و اطلاعات درباره خودروهای برقی هستند که بیانگر اقبال آن ها است.
وی با تاکید بر اینکه بهره برداری از این ایستگاه گام اولی است که کلید می خورد، گفت: به پشتوانه سرمایه گذاران موفق و شرکت های دانش بنیان این حرکت که نماد وفاق و همدلی است شکل گرفت.
معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با بیان اینکه همزمان با بهره برداری از نخستین ایستگاه شارژ برقی، برنامه ریزی برای ایجاد ایستگاه های شارژ در ۲۵ نقطه شهر که ۲۰ نقطه آن پارکینگ های عمومی شهر است، آغاز شده است.
ساکت با بیان اینکه پنج نقطه با تراکم جمعیتی که دارای بافت خدماتی، فرهنگی، اقتصادی هستند در تعامل نزدیک با مناطق شناسایی شدند تصریح کرد: در این راستا فراخوان جذب سرمایه گذار تخصصی انجام شده است، زمینه ورود خودروهای برقی در شهر با ۵۰ دستگاه تاکسی فراهم شده است.
وی یادآور شد: یکی از سرمایه گذاران شهر نیز، جانمایی ۱۳ جایگاه شارژ خودرو برقی را ارائه کرده است، که در تعامل با حوزه سرمایه گذاری پنل موفق طراحی می شود.
سهیل پورکبیریان، مدیرعامل مجتمع های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی شهرداری اصفهان با اشاره به توان ۱۲۰ کیلوواتی دستگاه های شارژ سریع خودروهای برقی مورد استفاده در این مجموعه و استقرار ۲ دستگاه نازل با قابلیت شارژ ۴ خودرو به طور همزمان، درباره سایر مشخصات این دستگاه ها، خاطرنشان کرد: قابلیت شارژ ۲ خودرو به میزان ۶۰ کیلووات توسط هر دستگاه شارژ خودرو به طور همزمان، اجرای نازل ها و جایگاه های شارژ با استاندارد GB/T، امکان شارژ خودرو به تعداد نامحدود، امکان شارژ حداقل ۶۰ خودرو به صورت شارژ کامل در هر روز، با قابلیت ارائه خدمات شارژ مطابق با زمان های اوج مصرف برق و شارژ خودروهای برقی با راندمان بالای ۹۰درصد از جمله مشخصات به عنوان مشخصات شاخص این دستگاه ها است.
وی با بیان آنکه میانگین مدت زمان شارژ هر خودرو تا سقف ۳۰ دقیقه است، گفت: هر خودرو برقی می تواند با هر بار شارژ کامل، به طور میانگین بین ۳۰۰ الی ۶۰۰ کیلومتر مسافت را طی کند.
وی اظهار کرد: با توجه به میزان روزهای تعطیل ناشی از آلایندگی هوا و ضرورت حرکت مؤثر در مسیر هوای پاک از دیگر ویژگی های این خودروهای برقی می توان به عدم تولید آلایندگی، کاهش چشمگیر مصرف سوخت، اتمام چالش های استهلاکی خودروهای بنزینی نظیر روغن موتور، فیلتر روغن و دمای رادیاتور آب و تناسب مناسب هزینه شارژ خودرو در مقابل بازدهی آن اشاره کرد.