بازدید سایت : ۴۶۱۵۶

طرح راه آهن شلمچه به بصره ۴۰ میلیون دلار اعتبار ارزی گرفت

استاندار خوزستان با اشاره به دستاوردهای سفر اخیر رییس جمهور به این استان گفت: ۴۰ میلیون دلار اعتبار ارزی به طرح راه آهن شلمچه به بصره اختصاص داده شد که اجرای این طرح نقش مهمی در ارتقا ارتباطات منطقه ای خواهد داشت.

طرح راه آهن شلمچه به بصره ۴۰ میلیون دلار اعتبار ارزی گرفت
تین نیوز |

 استاندار خوزستان با اشاره به دستاوردهای سفر اخیر رییس جمهور به این استان گفت: ۲۹ هزار و ۶۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح های عمرانی خوزستان در سفر هیات دولت به استان تصویب و اختصاص یافته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، محمدرضا موالی زاده بیان کرد: در سفر اخیر هیات دولت به خوزستان مصوبات و اعتبارات بسیار خوبی در بخش های مختلف اقتصادی، عمرانی و اجتماعی به تصویب رسید.

وی گفت: از جمله مصوبات سفر هیات دولت به استان تصویب پرداخت ۱۱ هزار و ۵۰۶ میلیارد تومان تسهیلات بانکی از منابع داخلی بانک ها به طرح های کشاورزی، صنعتی و خدماتی بوده است.

موالی زاده ادامه داد: ۴۰ میلیون دلار اعتبار ارزی به طرح راه آهن شلمچه به بصره اختصاص داده شد که اجرای این طرح نقش مهمی در ارتقا ارتباطات منطقه ای خواهد داشت.

موالی زاده با بیان اینکه دولت متعهد به پرداخت بودجه های اختصاص یافته به استان شده است اظهار کرد: سرمایه گذاری ۴۴ هزار میلیارد تومانی و ۴۱۸ میلیون دلار ارزی نیز توسط هلدینگ ها و نهادهای عمومی در استان عملیاتی خواهدشد.

افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۵۹ طرح در سفر هیات دولت به خوزستان

استاندار خوزستان تصریح کرد: در سفر اخیر رییس جمهور به خوزستان ۵۹ طرح عمرانی در حوزه های مختلف از جمله نفت و انرژی، آموزش و پرورش، کشاورزی، مسکن، راه و حمل ونقل، بهداشت و درمان، آبرسانی و فاضلاب به بهره برداری رسید و یا عملیات اجرایی آن ها آغاز شد.

وی یکی از طرح های مهم این سفر را طرح فاضلاب اهواز نام برد که با هدف جلوگیری از ورود پساب به رودخانه کارون و بهبود وضعیت بهداشت عمومی در حال اجرا است.

استاندار خوزستان با اشاره به کارخانه نمکزدایی در اهواز ادامه داد: این طرح باعث افزایش استخراج نفت از چاه های نفتی قدیمی شده و نقش مهمی در جوان سازی و بهره برداری بهینه از منابع نفتی استان دارد.

موالی زاده با بیان اینکه پنج هزار میلیارد تومان به طرح آبرسانی غدیر اختصاص داده شده است اظهار کرد: ۲ هزار و ۷۰۰میلیارد تومان به طرح فدک آبرسانی شرق خوزستان و ۳ هزار میلیارد ریال تومان به طرح فاضلاب اهواز اختصاص یافته است.

وی گفت: در سفر هیات دولت به استان، ۲۲ تفاهم نامه به ارزش ۸۹ هزار میلیارد تومان به امضا رسید که شامل طرح های آبرسانی، کشاورزی، حمل ونقل جاده ای، آموزش، بهداشت و درمان، عمران روستایی، گردشگری و شیلات است.

استاندار خوزستان ادامه داد: دکتر پزشکیان همواره دغدغه‎ مند حل مشکلات خوزستان در هر جایگاهی که قرار داشتند بودند و در سفر اخیر به خوزستان با هیاتی پرشمار از وزرا و معاونین خود برای بررسی مسائل به این استان سفر کردند.

نماینده عالی دولت در خوزستان با اشاره به دیدارهای رییس جمهور با فعالان اقتصادی، سیاسی و اجتماعی استان اضافه کرد: در این نشست ها، برخلاف سفرهای رسمی معمول، گفتگوی دوجانبه برقرار بود و مردم می توانستند آزادانه به بیان نظرات و مشکلات خود بپردازند.

موالی زاده با بیان اینکه رییس جمهور در این سفر از منابق محروم اهواز و استان بازدید کردند افزود: قطعا دیدگاه و دغدغه رییس جمهور به خوزستان باعث حل مشکلات و توسعه این استان خواهد شد.

مسدود شدن چهار ورودی فاضلاب به رودخانه کارون اهواز

استاندار خوزستان در ادامه سخنرانی خود با ابراز گله مندی از ورود فاضلاب به رودخانه کارون در محدوده اهواز اظهار کرد: تا کنون چهار ورودی از ۲۴ ورودی فاضلاب به رودخانه کارون در محدوده اهواز مسدود شده و اقدامات لازم برای جلوگیری از تخلیه فاضلاب از سایر دریچه ها نیز ادامه دارد.

وی رودخانه کارون را نماد تمدن و گردشگری این شهرستان عنوان کرد و افزود: هرگونه برداشت غیرمتعارف و آلوده کردن آب این رودخانه برای نجات حیات آن باید متوقف شود.

هفت تپه زیر مجموعه شرکت توسعه نیشکر خوزستان باقی خواهد ماند

استاندار خوزستان با بیان اینکه تلاش برای حل مشکلات کارگران شرکت هفت تپه شوش وجود دارد گفت: شرکت هفت تپه همچنان زیر نظر شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی استان باقی خواهد ماند و حقوق و بیمه کارگران به طور منظم پرداخت خواهد شد.

موالی زاده در ادامه سخنان خود با تاکید بر برگشت حساب بانکی شرکت های فعال به خوزستان ادامه داد: یکی از مطالبات ما از رییس جمهور برگشت حساب های بانکی و دفاتر مالیاتی شرکت ها به خوزستان و جذب نیروی بومی توسط آن ها بوده است.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به کمبود فضای آموزشی در خوزستان بیان کرد: برای رفع این کمبود، طرح های گسترده ای آغاز شده که تا پایان سال آینده تکمیل می شود و با این اقدامات شاهد افزایش سرانه آموزشی استان خواهیم شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ناشناس پاسخ

    عراق بدنبال اتصال فاو به اروپاست بعد ما بدنبال اتصال به بصره؟
    من متوجه نیستم اولویت های این کشور چی هست.
    اگر مساله زائران گرامی هستند، این مساله چه ربطی به بصره داره؟
    عراق می خواهد ایران را از بازار حذف کنید.
    چرا اولویتهای ایران بر عکس هستند؟