بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

تدوین و بازنگری آیین نامه جدید کارگزاران دریایی و بندری

عضو هیات عامل و معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی از بازنگری و تدوین آیین نامه جدید کارگزاران دریایی و بندری، خبر داد .

تدوین و بازنگری آیین نامه جدید کارگزاران دریایی و بندری
تین نیوز |

عضو هیات عامل و معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی از بازنگری و تدوین آیین نامه جدید کارگزاران دریایی و بندری، خبر داد .

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، جلیل اسلامی در همایش مدیران سازمان بنادر و دریانوردی در نیم سال اول ۱۴۰۱   اظهار داشت: تا ۱۵ مهرماه سال جاری در بنادر مالکیتی میزان تخلیه و بارگیری کالا معادل ۸۰ میلیون و ۵۹۸ هزار تن بود. 

وی ادامه داد: همچنین میزان تخلیه و بارگیری کالا در بنادر مالکیتی و حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی تا ۱۵ مهرماه سال جاری در بخش نفتی و غیرنفتی معادل ۱۱۳ میلیون و ۶۵۴ هزار و ۱۳۹ تن بوده است. 

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه تخلیه کالاهای اساسی در بنادر کشور طی مدت مذکور نیز معادل ۱۲ میلیون و ۸۲۷ هزار و ۳۲۴ تن بوده است، خاطرنشان کرد: در سال جاری ۷۹۰ فروند شناور حامل کالای اساسی وارد بنادر کشور شده است. 

اسلامی با اشاره به اینکه توسعه و تکمیل مواد مربوط به بازنگری قراردادها به عنوان یکی از مسائل حمایتی از بخش خصوصی در پایانه های بندری باید مدنظر قرار گیرد، گفت: امکان افزایش درآمد پایانه ها به کمک تغییر ساختار تعرفه ها و نیز افزایش مهلت در پرداخت بدهی اپراتوها از دیگر مواردی است که باید به آن توجه کرد. 

وی با اشاره به تامین ۱۲ دستگاه تجهیزات از طریق بخش خصوصی به ارزش ۳۲ میلیون یورو شامل مکنده غلات و جرثقیل موبایل ساحلی، عنوان کرد: همچنین تامین ۱۹ دستگاه تجهیزات از طریق سازمان بنادر و دریانوردی به ارزش ۵۶ میلیون یورو شامل مکنده غلات و جرثقیل موبایل ساحلی مدنظر قرار گرفته است. 

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی در مورد موجودی کالاهای متروکه در بنادر کشور، خاطرنشان کرد: یکی از معضلات بنادر کشور مربوط به کالاهای متروکه است و موجودی کالاهای متروکه در بنادر کشور شامل ۱,۲۳۵.۱۰۸ تن کالای غیر کانتینری و ۱۷۶۰۶ TEU کالای کانتینری است و باید کالاهای متروکه از بنادر کشور، خارج شود. 

اسلامی ادامه داد: ساماندهی ایمنی در بخش عملیات بندری در دستورکار قرار دارد و باید شاهد تغییر رویه در این رابطه باشیم و شرایط مطلوب را رقم بزنیم. 

وی با اشاره به بازنگری و تدوین آیین نامه جدید کارگزاران دریایی و بندری، اظهار داشت: این مسئله اتفاق بسیار خوشایندی است که با زحمات و تلاش ها بسیار به ثمر خواهد نشست و امیدوار هستیم فرایند استصوابی در این رابطه هرچه سریع تر طی شود.  

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی افزود: همچنین سامانه جامع بندری به عنوان یک مسئله بسیار مهم برای بنادر کشور در نقطه آغازین و اجرایی قرار دارد.  

اسلامی همچنین از تصویب فرایند جدید سرمایه گذاری در بنادر کشور خبر داد و اعلام کرد: مبنای سرمایه گذاری در سازمان بنادر و دریانوردی، بسته سرمایه گذاری طراحی شده است که در راستای سرمایه گذاری در بنادر کشور، ابلاغ خواهد شد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.