الزام شناورهای فعال برای دریافت گواهینامه فنی و ایمنی
مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: بیشتر از ۵۰ هزار فروند شناور با ظرفیت های بیشتر و کمتر از ۱۵۰۰ gt در کشور ثبت شده است که با اخذ گواهینامه فنی و ایمنی معتبر می توانند تردد کنند.
مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: بیشتر از ۵۰ هزار فروند شناور با ظرفیت های بیشتر و کمتر از ۱۵۰۰ gt در کشور ثبت شده است که با اخذ گواهینامه فنی و ایمنی معتبر می توانند تردد کنند.
به گزارش تین نیوز به نقل از صدا و سیما، عفیفی پور افزود: ثبت شناور به معنی فعالیت همزمان نیست و فعالیت شناور ها فقط با اخذ گواهینامه های فنی و ایمنی معتبر امکان پذیر است.
مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: آمار به علت تاریخ انقضای گواهینامه های فنی ایمنی شناور ها روزانه تغییر می کند. این شناور ها در طول فعالیت بازرسی می شوند و پس از انقضای مجوز هم برای فعالیت مجدد و دریافت گواهینامه مورد ارزیابی قرار می گیرند.
عفیفی پور افزود: شناور هایی که از مبادی رسمی از بنادر تحت کنترل سازمان بنادر و دریانوردی فعالیت می کنند برای کالا های صادراتی و وارداتی حتما بایدگواهینامه فنی و ایمنی معتبر داشته باشند. درحال حاضر هم شناور های داخلی وهم شناور های با پرچم کشور های دیگر که وارد بنادر می شوند قطعا قابلیت دریانوردی و گواهینامه فنی وایمنی دارند.
مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: میانگین سن شناور های ثبت شده حدود ۲۴ سال است که عمر آنها در دریای خزر کمی بیشتر و در شناور های مسافری کمتر است.
عفیفی پور افزود: نوسازی و تعمیرات و ساخت کشتی بر عهده وزرات صنعت، معدن و تجارت است. اما در خصوص شناور های مسافری و بعضی از شناور های خاص، سازمان بنادر و دریانوردی، تسهیلاتی با عنوان "تهسیلات وجوه داده شده" دارد که مالکان شناور های مسافری یا شناور های خاصی که در سیاست های ابلاغی لحاظ شده باشند می توانند در کشتی سازی های داخلی یا تعمیرات از آن استفاده کنند.
مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی درباره قاچاق سوخت با شناور ها هم گفت: آنچه به عنوان قاچاق سوخت با شناور ها مطرح می شود حتما شناور های غیر مجازی هستند که در مبادی غیر مجاز تردد می کنند و مبادی تحت کنترل سازمان بنادر نیست.