بازدید سایت : ۶۹۳۳۳
با ابلاغ ضوابط از طرف سازمان راهداری صورت گرفت:

◄ ضابطه‌مند شدن فعالیت بازارگاه‏‌های الکترونیکی حمل‌ونقل جاده‌ای کالا

مدیرکل دفتر حمل ونقل کالای سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای از ابلاغ ضوابط مربوط به بازارگاه های الکترونیکی حمل ونقل جاده ای به سراسرکشور خبرداد.

ضابطه‌مند شدن فعالیت بازارگاه‏‌های الکترونیکی حمل‌ونقل جاده‌ای کالا
تین نیوز |

غلامحسین دغاغله با اعلام این خبر افزود: در راستای حمایت و ضابطه مند شدن بخش خصوصی در حوزه فعالیت کسب وکارهای اینترنتی در حمل ونقل کالا و تفکیک صحیح مسئولیت ها و رعایت حقوق ذی نفعان در امور جا به جایی کالا، ضوابط فعالیت بازارگاه های الکترونیکی با هدف افزایش بهره‏ وری، شفافیت امور جابجایی کالا، دسترسی سریع تر به ظرفیت حمل، استفاده از اینترنت برای گسترش فعالیت در بازار کشورهای همسایه و کارآمدتر شدن امور مرتبط  از سوی معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ابلاغ گردید.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای، دغاغله افزود: بازارگاه الکترونیکی یا E-Marketplace بستری است که تعاملات، مذاکرات و انجام معاملات بین ارائه دهندگان و متقاضیان خدمات حمل ونقل جاده‏ ای کالا از طریق اینترنت در آن صورت می‏ پذیرد. این ضوابط مستند به بند یک مصوبه شماره ۲۵۲۴۶۱/ت۴۴۱۳۲ن مورخ ۸۸/۱۲/۱۸ نمایندگان ویژه رئیس‏ جمهور در کارگروه مدیریت حمل ونقل و سوخت در خصوص ایجاد بازارگاه ‏های الکترونیکی بار تهیه و ابلاغ ‏گردیده است.

وی حمل و نقل هوشمند بار، زمان بندی بهتر اتصال بار به کامیون، بهبود کیفیت ارائه خدمات در صنعت حمل ونقل جاده ای کالا، صرفه ‏جویی های اقتصادی در صنعت لجستیک، افزایش درآمد رانندگان (کاهش تردد خالی و انتظار برای یافتن بار) را از جمله مهمترین مزایای را ه اندازی بازارگاه های الکترونیکی برشمرد که شرکت های حمل ونقل کالا، رانندگان حرفه ای و صاحبان کالا می توانند در بازارگاه الکترونیکی بار عضو و از مزایای آن بهره مند گردند.

مدیرکل دفتر حمل ونقل کالای سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای درخصوص شرایط فعالیت در این حوزه اظهار داشت: علاوه بر کلیه مدارک هویتی متقاضی بایستی نسبت به ارائه گواهی ‏رتبه‏ بندی شورای عالی انفورماتیک، مجوز نماد اعتماد برای دامنه بازارگاه، مجوز تصدی رسانه برخط و یا نشر دیجیتال از مرکز رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و برنامه عملیاتی اپراتور اقدام نماید. برنامه عملیاتی اپراتور بایستی شامل یک نسخه از توافقنامه‏ های بین اپراتور با اعضاء، نحوه و فرآیند ثبت نام عضو، احراز هویت و شناسایی اعضا و مکانیزم های جلوگیری از سرقت هویت (مانند راستی آزمایی از طریق پیامک)، فرآیندهای معاملات و برنامه عملیاتی مدیریت اطلاعات و امنیت اطلاعات باشد.

وی افزود: سازمان پس از دریافت کلیه مدارک فوق و بررسی و احراز صلاحیت بر اساس شرایط اختصاصی این ضوابط، توسط کمیته صدور مجوز (متشکل از دفاتر فناوری اطلاعات و ارتباطات و حمل ونقل کالا و حسب نیاز با دعوت از اداره کل استانی مربوطه سازمان) نسبت به صدور مجوز فعالیت موقت یکساله یا سه ساله اقدام می‏ نماید. صدور مجوز موقت یکساله با حداقل امتیاز ۵۰ و صدور مجوز موقت سه ساله با حداقل امتیاز ۷۵ بر اساس جدول اختصاصی صورت می پذیرد.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • سیددلاورموسوی پاسخ

    سلام بسیار عالی اما فکر نمیکنید در این بین اول باید نظارت براین درگاهای الکترونیک به درستی تعریف شود..دوم کرایه تعرفه و حداقل براساس تناژ و حجم بار هر مسیر تآیین شود تا دست دلالان کوتاه شود.
    ایا متصدیان این درگاهای الکترونیک در اینده به دلالان دوم تبدیل نمیشوند..
    جناب دکتر لطفا صورت مسئله را پاک نکنید برای یکبار هم که شده قانونمند
    کار کنید...بفکر امار نباشید...
    حمل ونقل الان شاهدوجود همه نوع دلال است.فقط الکترونیکی را تجربه نکرده ایم ...