بازدید سایت : ۵۳۱۴۷

۵۷۶ مجتمع خدمات بین راهی در مسیرهای مواصلاتی در حال ساخت است

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای بر ضرورت تعامل این دستگاه ها در راستای تسهیل اقامه نماز کاربران جاده ای در راه های کشور تاکید کرد.

۵۷۶ مجتمع خدمات بین راهی در مسیرهای مواصلاتی در حال ساخت است
تین نیوز |

امانی رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای بر ضرورت تعامل این دستگاه ها در راستای تسهیل اقامه نماز کاربران جاده ای در راه های کشور تاکید کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، داریوش امانی معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در نشست هم اندیشی این سازمان با ستاد اقامه نماز کشور و موسسه موضوع شناسی احکام فقهی بر ضرورت تعامل این دستگاه ها در راستای تسهیل اقامه نماز کاربران جاده ای در راه های کشور تاکید کرد.

امانی گفت: به برکت انقلاب اسلامی ۱۰۱۳ مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در کشور در حال بهره برداری است که ۵۷۶ مجتمع در حال احداث است و با احداث این تعداد مجتمع خدمات رفاهی، در هر ۵۰ کیلومتر از راه های اصلی و شریانی یک مجتمع خدمات رفاهی خواهیم داشت و ۹۹۰ موافقت نامه اصولی نیز در حال پیگیری است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تفاهم نامه طرح احداث ۱۱۰ نمازخانه بین راهی کشور به برکت نام حضرت امیرالمومنین (ع) در مسیرهای کمتر توسعه یافته، افزود: از ۱۱۰ نمازخانه بین راهی که برنامه ریزی شده، تاکنون ۴۰ نمازخانه احداث شده و تا یک سال و نیم آینده ۷۰ نمازخانه باقیمانده که با تامین منابع لازم از سوی وزارت متبوع احداث می شود.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ادامه داد: در سال گذشته ۲۰ نمازخانه بین راهی افتتاح شد و هم اکنون ۳۰ نمازخانه دیگر در حال احداث است.

امانی با اشاره با ایجاد قابلیت جدید در سامانه اطلاع رسانی ۱۴۱ برای مشاهده حد ترخص و مسافت شرعی شهرهای کشور، توضیح داد: خوشبختانه با این امکان جدید در سایت مرکز مدیریت راه های این سازمان، مسافران جاده ای می توانند با مشاهده نمازخانه ها و مجتمع های بین راهی نسبت به برنامه ریزی برای اقامه فریضه نماز و روزه خود اقدام کنند.

در این جلسه همچنین قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور ضمن ابراز خرسندی از ایجاد این امکان جدید برای کاربران اهمیت دسترسی مخاطبان به اطلاعات فوق را یادآور شد و افزود: ضروری است از طریق سایت های معتبر، دسترسی هایی ایجاد شود تا استفاده کنندگان جاده ای از حد ترخص ها و مسیرهای شرعی اطلاع پیدا کنند.

وی خاطرنشان کرد: تکمیل اطلاعات به منظور بارگذاری و رونمایی در مرحله بعدی ضروری خواهد بود. بنابراین شایسته است با خلاقیت نمادی طراحی شود تا اطلاعات در قالب تابلوهای اطلاع رسانی نیز در طول جاده های کشور نصب شود.

حجت السلام و المسلمین فلاح زاده مدیر موسسه موضوع شناسی احکام فقهی نیز اظهار داشت: قدم گذاشتن در راستای افزایش فرهنگ ایمنی و حفظ جان مردم باید در سرلوحه کارها قرار گیرد.

در این جلسه ایجاد تابلوهایی با ساختار متحدالشکل، ارائه مفاهیم دینی از جمله احکام نماز و مسافر و تهیه آیین نامه ای با هدف قرار گرفتن مبنای عملکرد همکاری سه مجموعه در دستور کار قرار گرفت.

گفتنی است، با توجه به ایجاد قابلیت مشاهده حد ترخص و مسافت شرعی شهرهای کشور در سایت ۱۴۱، قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور و مجموعه همراه از مرکز مدیریت راه های این سازمان بازدید کرد و از نزدیک در جریان جزییات این قابلیت جدید برای کاربران جاده ای در تسهیل انجام فریضه نماز قرار گرفت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.