رویداد فناورانه راه هوشمند باید اجرای طرح های نوآورانه را به دنبال داشته باشد
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: نخستین رویداد فناورانه راه هوشمند باید منجر به اجرای طرح های نوآورانه و ارتقاء برنامه های اجرایی در تحقق اهداف سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای شود.
داریوش امانی در نخستین رویداد فناورانه راه هوشمند ابراز امیدواری کرد این رویداد تبدیل به کار عملی شود و از آن در کار اجرایی استفاده شود.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، امانی افزود: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با تنوع و گستردگی مأموریت های خود یکی از سازمان های استراتژیک دولت به شمار می رود.
بنا بر این گزارش سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به مأموریت های سازمان گفت: این ماموریت ها از نقطه صفر مرزی و ساماندهی پایانه های مرزی تا حجم بزرگ ۱۰ میلیون تُنی ترانزیت، جابجایی قریب به ۵۱۵ میلیون تُن کالا و ۱۲۸ میلیون مسافر، حمل کالای اساسی و ... در زندگی مردم اثرگذار است.
امانی بهره گیری از سیستم های جدید علمی، آموزشی و سخت افزاری را عاملی در انجام بهینه تر مأموریت های سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای دانست و افزود: در این راستا باید خروجی اقدامات و طرح های فناورانه ای مانند نخستین رویداد فناورانه در حوزه حمل و نقل که سال گذشته برگزار شد، در کار اجرایی عینیت یابد.
وی تأکید کرد: بر این اساس برگزاری نخستین رویداد فناورانه راه هوشمند باید منجر به برنامه های اجرایی در راستای تحقق اهداف سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای بوده و اثر آن ها در زندگی مردم ملموس باشد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این که بخش چشمگیر جابجایی کالا و مسافر در بستر جاده اتفاق می افتد و باید به این زیرساخت توجه ویژه داشت، ادامه داد: وجود ۲۴۰ هزار کیلومتر راه، زیرساخت بزرگی است که توجه ویژه و برنامه ریزی جدید برای نگهداشت این سرمایه بزرگ را می طلبد و امیدوار هستیم این رویداد به امنیت سفرهای جاده ای کمک کند.
امانی با بیان این که بیش از ۵۰ سامانه در حوزه های مختلف سازمان به عنوان ابزار مدیریتی استفاده می شود، تصریح کرد: بیش از ۵ میلیارد پلاک در محورهای مواصلاتی کشور خوانده می شود که این سطح وسیع داده ها و اطلاعات در حوزه ها و زیرساخت های مختلف، ابزار مفید مدیریتی برای برنامه ریزی های سال های بعدی خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: امیدوار هستیم با استفاده از نظرات متخصصین و اساتید دانشگاه، بتوانیم خدمت رسان مردم باشیم و با توجه به رویکرد نوآورانه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، معتقدیم باید از دستاوردهای علمی مراکز دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان در مسیر تحقق اهداف و برنامه های این سازمان بهره برد و مردم آن را احساس کنند.