بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

◄ ۷۲ نقطه پرحادثه جاده‌های کرمان در انتظار ساماندهی

۱۲۵ نقطه پرحادثه در جاده‌های استان شناسایی شدند که ساماندهی ۷۲ نقطه آن باقیمانده است.

۷۲ نقطه پرحادثه جاده‌های کرمان در انتظار ساماندهی
تین نیوز |

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاد‌ه‌ای استان کرمان گفت: ۱۲۵ نقطه پرحادثه در جاده‌های استان شناسایی شدند که ساماندهی ۷۲ نقطه آن باقیمانده است.

به گزارش تین نیوز  به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاد‌ه‌ای استان کرمان، سید علی حاج سید علیخانی  در جلسه کمیسیون ایمنی راهها و بررسی سوانح و تلفات جاده ای استان به فعالیت ۶ مرکز معاینه فنی سنگین و ۱۲ پلیس راه اشاره داشت و عنوان کرد: ۱۲۰ کیلومتر روشنایی در محورهای شمال استان تامین شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شمال کرمان تصریح کرد: ۵۶ درصد تصادفات جاده‌ای به دلیل واژگونی خودرو است و به منظور رفع خستگی رانندگان، ۳۲ مجتمع خدمات رفاهی در استان راه‌اندازی و ۱۳ مورد موافقت اصولی نیز گرفته شده است.

ساماندهی ۷۲ نقطه حادثه ساز به ۸۳۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

حاج سیدعلیخانی همچنین اجرای ۳۴۵ متر شانه‌سازی در جاده‌های شمال استان را به منظور کاهش میزان خسارت ناشی از انحراف خودرو مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: ۱۲۵ نقطه پرحادثه در جاده‌های استان شناسایی شدند که ساماندهی ۷۲ نقطه آن باقیمانده و اعتبار مورد نیاز برای رفع آنها ۸۳۰ میلیارد ریال است.

وی عنوان کرد: ۱۳ هزار و ۱۹۱ کیلومتر راه آسفالته در استان داریم که ۱۰ درصد راه‌های کشور را شامل می‌شود و از این حیث رتبه دوم کشور را داریم وهر اندازه در حوزه زیرساخت‌های جاده‌ای کار کنیم خوب است، اما با توجه به درصد بالای عامل انسانی در تصادفات، برای این موضوع طرح و برنامه‌ای گذاشته شود.

سیدعلیخانی ابراز کرد: ۱۴۹ دوربین ثبت تخلف عبور و مرور را در شمال استان کرمان در دست اجرا داریم که به صورت سرعت متوسط سنجش انجام می‌دهند.

سیدمصطفی آیت‌الهی‌موسوی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان نیز اظهار داشت: در مسئله کاهش آمار تصادفات، تنها دولت دخیل نیست، در حد توان زیرساخت‌های استان را در حوزه جاده، خرید دوربین‌های کنترل سرعت و نظارتی و ... برای کاهش تصادفات و تلفات درون‌شهری و برون‌شهری فراهم کرده‌ایم.

وی بیان داشت: ۵۶ درصد از تصادفات جاده‌ای به دلیل واژگونی خودرو به وقوع می‌پیوندد که حجم عمده آنها نیز به خواب‌آلود بودن راننده بر می‌گردد، پس باید در حوزه فرهنگ‌سازی و آگاه‌سازی شهروندان بیشتر باید کار شود.

آیت‌اللهی‌موسوی ادامه داد: بخشی از اعتبارات برای خرید دوربین‌های کنترل سرعت را تامین کردیم و انجام شد و با خرید دوربین‌ها‌ی نظارتی، می‌توانیم اطراف شهر کرمان را به لحاظ امنیت و ترافیک به صورت کامل پوشش دهیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان تاکید کرد: برنامه جامع کاهش تصادفات در دو بخش درون شهری و برون شهری با متولی‌گری راه و شهرسازی و راهداری تدوین شود.

یوسف نجفی رئیس پلیس راه استان کرمان در این جلسه، تعداد تصادفات فوتی درون شهری استان کرمان در سال گذشته را ۲۲۸ فقره اعلام کرد و افزود: این آمار تصادفات فوتی درون‌شهری نسبت به سال گذشته هشت فقره کاهش را نشان می‌دهد.

وی بیان داشت: شهرستان کرمان ۱۰۵ فقره تصادف فوتی در سال ۹۷ داشته و تعداد متوفیان درون‌شهری استان ۲۳۶ نفر بوده است.

نجفی ادامه داد: در شهر کرمان به لحاظ تعداد پاسگاه، زیرساخت‌های معابر، روشنایی معابر و مباحث فرهنگی جای کار بسیاری وجود دارد که با رسیدگی به آنها کاهش تصادفات و تلفات را رقم بزنیم.

رئیس پلیس راه استان کرمان تصریح کرد: ۳۷ درصد جانباختگان تصادفات درون شهری عابران پیاده و ۳۸ درصد آنها راکبان موتورسیکلت هستند، لذا باید برنامه‌ای تدوین و بر اساس آن کار انجام شود.

نجفی افزایش دوربین‌های جاده‌ای را لازم برشمرد و عنوان کرد: شهرها هم به لحاظ تجهیزات راهنمایی و رانندگی باید تقویت شوند.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.