بازدید سایت : ۶۹۳۳۳
در جلسه ستاد کرونا مطرح شد:

ابراز نگرانی نسبت به تردد کامیون ها و خیز خطرناک کرونا در جنوب کرمان

صدور روزانه بیش از 2500 بارنامه در فصل برداشت محصولات کشاورزی و ترددها در جنوب کرمان به عنوان عامل انتقال ویروس کرونا خیز خطرناک بیماری را به دنبال دارد.

ابراز نگرانی نسبت به تردد کامیون ها و خیز خطرناک کرونا در جنوب کرمان
تین نیوز |

رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: صدور روزانه بیش از 2500 بارنامه در فصل برداشت محصولات کشاورزی و ترددها در جنوب کرمان به عنوان عامل انتقال ویروس کرونا خیز خطرناک بیماری را به دنبال دارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، دکتر"اصغر مکارم" در جلسه ستاد کرونای جنوب استان کرمان گفت: اپیدمی جنوب کرمان در مقایسه با استان با تاخیر است و در طول موج های قبلی به جز موج مردادماه خوشبختانه دچار پیک شدیدی نشدیم و با همکاری و همت مسئولان جنوب در اجرای طرح شهید سلیمانی توانستیم بیماری را در منطقه مدیریت کنیم.

وی از عادی انگاری طی یک هفته اخیر به عنوان عامل سیر صعودی آمار مبتلایان نام برد و افزود: بعد از عادی انگاری که در سطح کشور اتفاق افتاد آمار کووید۱۹ صعودی شده و موارد بستری به چهار برابر افزایش پیدا کرد که بخش عمده مربوط به دو روز گذشته است و این نشان می دهد علی رغم همه تلاش ها و توصیه های انجام شده در حال ورود به پیک بیماری کووید19 در جنوب کرمان هستیم.

مکارم با اشاره به مهمترین دلایل افزایش آمار بیماران در منطقه جنوب کرمان اظهار کرد: با توجه به وضعیت کنونی آب و هوای جنوب استفاده از وسایل سرمایشی افزایش یافته و آمار ابتلاء بیشتر خانوادگی است، هرچند تاکنون موارد خیلی بدحالی نداشته ایم اما ویروس جهش یافته است و سرایت بسیار بالایی دارد که معمولا  درگیری به شکل خانوادگی است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره به افزایش تسته ا در حوزه این  دانشگاه گفت: با هماهنگی های صورت گرفته تست درب منازل انجام می شود تا در صورت نیاز  نسبت به قرنطینه مبتلایان اقدام شود.

مکارم با بیان اینکه خیزهای استان هرمزگان و ایرانشهر بر منطقه جنوب کرمان تأثیر بالایی دارد، افزود: در حال حاضر شهرستان های منوجان، رودبار جنوب  و جیرفت در وضعیت نارنجی قرار دارند اگر چه در بقیه شهرستان ها آمار کمتر است، اگر در بحث رعایت پروتکل ها ی بهداشتی کم توجهی صورت بگیرد  و این موج ادامه پیدا کند درگیری زیادی خواهیم داشت که ممکن است شاهد اتفاقات غیرقابل جبرانی باشیم.

وی زیرساخت های بهداشتی و درمانی ها را محدود عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه شرایط زیرساخت های منطقه محدود است، اگرچه موارد بستری در جنوب بیشتر از موج های قبلی نیست اما باید کاری کنیم با شیب ملایمی با حداقل تلفات انسانی از این مرحله عبور کنیم.

مکارم با بیان اینکه فصل برداشت محصولات کشاورزی منطقه است و در روز بیش از 2500 بارنامه صادر می شود، گفت: این ترددها باعث انتقال بیماری است و در کنار این موارد نتیجه مسافرت های نوروز و برگزاری مراسم عزا و عروسی ما را مستعد خیز بلند بیماری در منطقه کرده است.

وی با بیان اینکه تا 21 فروردین ماه جاری 272 مورد فوت قطعی کرونا داشتیم که فقط یک مورد شهادت پرسنل بازنشسته بود، اظهار کرد: تاکید داریم بحث قرنطینه جدی گرفته شود. در حال حاضر افراد با تست مثبت قرنطینه را رعایت نمی کنند که باید بحث های حمایتی در این شرایط جدی تر انجام شود.

مکارم نسبت به ادامه فعالیت اصناف هشدار داد و افزود: اگر شرایط بی توجهی اصناف ادامه یابد آمارمبتلایان و مرگ و میر  بیشتر می شود و همه اصناف باید تعطیل شوند.

وی از برگزاری مراسم جشن و عزا ابراز تاسف کرد و افزود: دستگاه های نظامی و انتظامی کمک کنند که این مراسم به حداقل برسد و در غیر این صورت به سمت مرگ و میر بیشتر خواهیم رفت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ضمن تأکید بر تشدید نظارت و کنترل جدی بر تردد کامیون ها در راستای کنترل بیماری در منطقه افزود: با اجرای خوب طرح شهید سلیمانی، همکاری بین بخشی و همکاری مردم در این شرایط سخت باید کنار هم باشیم تا این وضعیت را پشت سر بگذاریم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: خبرگزاری ایسنا
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.