بازدید سایت : ۴۳۷۸۴

ورود ۷ هزار ناوگان جدید به چرخه حمل ونقل جاده ای

سرپرست مدیریت حمل ونقل سوخت کشور گفت: تا امروز حدود ۷ هزار ناوگان جدید وارد چرخه حمل ونقل جاده ای شده است.

تین نیوز |

سرپرست مدیریت حمل ونقل سوخت کشور گفت: تا امروز حدود ۷ هزار ناوگان جدید وارد چرخه حمل ونقل جاده ای شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، علیرضا احمدی سرپرست مدیریت حمل ونقل سوخت کشور در گفتگو با رادیو ایران در خصوص سوخت رسانی و آخرین وضعیت نوسازی ناوگان حمل ونقل جاده ای توضیحاتی ارائه کردند.

سرپرست مدیریت حمل ونقل سوخت کشور گفت: یکی از مهم ترین بحث ها در حوزه نوسازی ناوگان حمل ونقل کشور، بند ۳۰ ماده ۳۰ قانون احکام دائمی کشور با استانداردهای اروپایی است که خوشبختانه این طرح از سال ۹۹ آغاز شده است.

وی افزود: با هماهنگی هایی که از طریق سازمان راهداری حمل ونقل جاده ای انجام شد، حدود ۳۰ هزار ثبت سفارش صورت گرفته و تا امروز حدود ۷ هزار ناوگان جدید وارد چرخه حمل ونقل شده است و این ناوگان با استانداردهای روز می تواند در جابه جایی بارهایی که در کشور و حتی بین الملل وجود دارد، سهم قابل توجهی را به خود اختصاص دهد.

احمدی ادامه داد: براساس بند ۳۰ ماده ۳۰ مقرر شده بود که این کامیون ها علاوه بر اینکه استانداردها را رعایت می کنند، واردکنندگان باید به ازای واردات یک کامیون، یک کامیون فرسوده نیز از رده خارج کنند تا از تخفیفات گمرکی بهره مند شوند، دیوان عدالت اداری در تاریخ ۹/۲۲ رأیی را صادر کردند مبنی بر اینکه الزامی برای اسقاط وجود نداشته باشد. خوشبختانه با این مصوبه الزام اسقاط برداشته شد و هر کسی که تمایل داشته باشد و بخواهد از تخفیفات گمرکی استفاده کند به تبع باید یک کامیون از رده خارج کند و هر کسی هم که تمایل به اسقاط نداشت در پروژه توسعه ناوگان سهیم است و دیگر نیازی به اسقاط خودرو ندارد.

سرپرست مدیریت حمل ونقل سوخت کشور گفت: شرکت های واردکننده و شرکت هایی که دارای کارت بازرگانی بودند مشارکت خیلی خوب و قابل توجهی در این زمینه داشتند. در این حوزه بیش از ۳۰ هزار ثبت سفارش انجام و حدود ۲۰ هزار ثبت سفارش تأیید شده است. حدود ۷ هزار ۷ هزار برای شماره گذاری ارسال شده است. با توجه به تسهیلات و تخفیقاتی که برای واردات کامیون در نظر گرفته شده بود، مشارکت خیلی خوب بود. پیش بینی می شود، از طریق این مسیری که مهیا شده حدود ۵۰ درصد ناوگان فرسوده، نوسازی شود.

سرپرست مدیریت حمل ونقل سوخت کشور تاکید کرد: ناوگانی که اکنون وارد کشور می شود بعد از طی مسیر گمرکی، شماره گذاری شده و سپس کارت هوشمند ناوگان از طریق سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای در اختیار رانندگان قرار می گیرد، در واقع مجوز ورود به چرخه حمل ونقل برون شهری از طریق دریچه کارت هوشمند ناوگان صورت می گیرد، همچنین از این طریق ناوگان فرسوده را ساماندهی می کنیم، یعنی از طریق کارت هوشمند ناوگان را رصد می کنیم که چه جابه جایی انجام می دهند، میزان سهم شرکت یا ناوگان در جابه جایی بار به چه صورت است و تسهیلاتی هم که در اختیار رانندگان ناوگان حمل ونقل برون شهری قرار می گیرد از این طریق انجام می شود.

سهمیه ناوگان برون شهری براساس پیمایشی که انجام می دهد درنظر گرفته شده است. مقرر شده میزان تخفیفی که برای پیمایش می دهند در شرکت نفت مورد بازنگری قرار گیرد و پیش بینی می شود، تا پایان امسال تطبیق صورت گیرد و آن افزایشی که مد نظر بوده اتفاق بیفتد.

سرپرست مدیریت حمل ونقل سوخت کشور افزود: این موضوع دو بخش دارد؛ براساس سهمیه ای که به کارت سوخت رانندگان واریز می شود این مقدار سهمیه معمولا در جایگاه ها وجود دارد و مشکلی نیست. دوست عزیزی که پیامک ارسال کردند احتمالا می خواهند از سهمیه آزاد استفاده کنند. به دلیل کاهش تعداد نفتکش های شرکت نفت در برخی از جایگاه ها زدن سهمیه آزاد دچار اختلال شده بود که با توجه به مصوبات اخیر این مشکل هم در حال مرتفع شدن است و وزارت نفت در کارگروه اعلام کرد که تا اواخر دی ماه این مشکل مرتفع می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.