◄ شورا در برابر شورا: " بگم بگم " های پنجاه و دومین جلسه شورای شهر / پاسخ رئیس بودجه به رئیس منتقد!
تین نیوز | در پی انتقادات تند و تیز، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری در خصوص بودجه 93 شهرداری، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر به این اظهارات پاسخ داد و از بودجه شهرداری دفاع کرد. جدال دو رئیس، یکی در قامت انتقاد و دیگری در قامت دفاع، رنگ و بوی دیگری به جلسه امروز شورای شهر داد.
به گزارش تین نیوز از محل برگزاری جلسه شورای شهر، در پنجاه و دومین جلسه علنی شورای شهر که امروز، چهارشنبه، 20 اسفندماه برگزار شد، علیرضا دبیر، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، خطاب به رحمت الله حافظی، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری و انتقادات وی از بودجه شهرداری تهران گفت: آقای حافظی! دوران بگم بگمها تمام شده است.
دبیر سپس به انتقادات مطرح شده حافظی در خصوص بودجه دوربین های ثبت تخلف سرعت، عضویت مدیران شهرداری در هیئت مدیره شرکت ها، اختصاص درصدی از عوارض ایمنی ساختمان ها به آتش نشانی، موضوع بودجه غیر نقدی شهرداری تهران، بودجه غذای کارکنان شهرداری و پاداش اتفاقی پاسخ داد.
اعضای شورا بودجه دوربین های ثبت تخلفات را تایید کرده اند
دبیر درباره کاهش تعداد دوربینهای نظارتی در برنامه سال 93 گفت: شما که در جایگاه ریاست کمیسیون خدمات شهری قرار دارید، اطلاع ندارید که اعضای شورا در کمیسیون حمل و نقل و عمران اعداد و ارقام مربوط به تعداد دوربینها را تایید کرده اند؟
معاون شهردار مجاز است
وی همچنین در خصوص عضویت معاون شهردار در هیئت مدیره شرکت های زیرمجموعه خطاب به حافظی اظهار داشت: مگر شما نمیدانید معاون شهردار میتواند در سازمانها و شرکتهای زیر مجموعهاش باشد یا نه؟ شما که در دولت های نهم و دهم مشغول به خدمت بوده اید.
چرا اسامی را نمی گویید
دبیر با اشاره به بودجه شرکتها و سازمانهای شهرداری تهران افزود: شما میدانید ما هنوز بودجه شرکتها و سازمانها را بررسی نکردهایم. اگر شما از عضویت برخی از اعضای شورا در هیئت مدیره شرکتی از شهرداری مطلع هستید چرا نمیگویید چه کسانی عضو هیئت مدیره شرکتها و سازمانها هستند.
آتش نشانی، مشکل تخصیص بودجه دارد
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه از تخصیص تصویب دو درصدی عوارض پروانههای ساختمانی به آتشنشانی خبر داد و گفت: مشکل در تخصیص این درآمد است. در متمم بودجه سال گذشته منپیگیری کردم که 90 میلیارد به آتشنشانی اختصاص یابد اما از این 90 میلیارد 33 میلیارد و نیم تخصیص داده شده است.
دبیر با بیان اینکه آتشنشانی، مشکل تخصیص بودجه دارد، اظهار داشت: شهرداری 210 میلیارد تومان در بودجه هزینه ای درخواست کمک کرد اما کمیسیون خدمات شهری این رقم را به 245 میلیارد تومان افزایش داد. کمیسیون بودجه نیز عینا این رقم را تایید کرد اما موضوع درآمدها به پیشبینی میزان تحقق مربوط میشود.
پاسخ به تبصره های بودجه دارای ایراد
وی پس از بررسی تک تک تبصرههایی که حافظی به نحوه رایگیری برای آن ایراد گرفته بود، تاکید کرد: تبصره 33 به درآمد مازاد شهرداری مربوط میشود. تبصره 41 مربوط به اختصاص سه درصد بودجه شرکتها به موضوعات فرهنگی و هنری است. تبصره 44 دقیقا مانند تبصره سال گذشته است. تبصره 46 پیشنهاد آقای دنیامالی است و برای شفافسازی عملکرد شهرداری در بودجه گنجانده شده است. تبصره 48 هم به شهرداری راهکارهایی برای بهسازی بافتهای فرسوده شهر با اولویت بازگشایی معابر ارائه داده است.
تمام بودجه نمی تواند نقد باشد؛ اطلاعات ندارید موضوع دیگری است!
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه همچنین به ایرادی که حافظی به بودجه غیرنقد شهرداری گرفت اشاره کرد و گفت: مشکل دولت با بانک مرکزی و عدم شفافیت و نبودن بودجه غیرنقد است. مگر میتوانید زمینی که تهاتر میشود را در بودجه نبینید. میتوانید خزانه غیرنقد را راه بیاندازید که انجام شده تا بودجه غیرنقد هم شفاف باشد، اما اینکه بودجه شهرداری تماما نقد باشد هرگز امکانپذیر نیست. اگر خودمان اطلاعاتی درباره بودجه غیرنقد نداریم موضوع چیز دیگری است.
بودجه غذا، زیاد نیست
دبیر همچنین به ایرادی که حافظی به بودجه 19 میلیاردی شهرداری برای تامین فضای کارکنان در نظر گرفته شده اشاره کرد و گفت: شما 55 هزار نفر آدم را میخواهید گرسنه نگه دارید؟ 19 میلیارد تومان در سال برای غذای این تعداد کارمند زیاد است؟ میتوانید به سادگی این رقم را محاسبه کنید.
پاداش اتفاقی فقط 18 درصد افزایش داشته است
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه تاکید کرد: پاداش اتفاقی پاداشی است که در اختیار شهردار تهران و معاون مالی و معاون منابع انسانی قرار دارد و به کارمندان رسمی شهرداری تعلق میگیرد. سال گذشته متمم و مصوب 27 میلیارد تومان بوده است و امسال تنها 18 درصد افزایش داشته است.
مالی کشی های دبیر بر روی عملکرد ها و تخلفات شهرداری با هیچ توجیهی قابل دفاع نیست معلوم نیست ایشان نماینده شهردار هستند.
پدر پول بسوزد! که تمام قداست ها، عدالت ها، عزت ها، منش ها، جوانمردی ها، مسئوایت ها، حق گوئی ها و دین و مذهب و تربیت و اخلاق و شرافت مردمی بودن مردم ایران را هم بر علیه خود مردم خصوصاً از جیب مظلومان و مستضعفان ایران قابل خرید و فروش مطلق ساخته و برای شاگردان و دانش آموختگان مفتی اقتصاد انگلیسی توجیه پذیر دانسته است!؟ روزگاری بود که مردم به ارزش های قانونی، مردم مذهبی، رسانه ای اعتماد و اتکاء داشتند. در حال حاضر تنها به قداست پهلوانی تجاوز نشده بود که آنرا هم با ماهواره و قلیان و پول و سیاست از ید مردم خلع سلاح کردند و جوانان و پهلوانان هد هد حق گوی دیروز اسلام را طوطی قلیانی و جاهل و سخنگوی برده دارای ایران ویران نوین ساختند!