پیگیری مطالبات معوق پیمانکاران تا هرس ۱۵هزار درخت در قلب تهران
پیگیری مطالبات معوق پیمانکاران تا هرس ۱۵هزار درخت در قلب تهران از مهمترین اخبار مناطق مرکزی تهران بوده است.
به گزرش مهر، مهمترین اخبار مناطق مرکزی تهران در هفته گذشته به شرح زیر است:
پیگیر پرداخت مطالبات معوق پیمانکاران هستیم
شهردار منطقه ۶ با تعدادی از پیمانکاران فعال در این منطقه که مطالبات معوقه دارند دیدار و از پیگیری های صورت گرفته برای پرداخت مطالبات معوق پیمانکاران خبر داد.
عظیم بابایی با اشاره به مشکلات مالی شهرداری تهران در ماه های اخیر گفت: معاون مالی منطقه و همکاران این معاونت تلاش کردند تا بتوانند شرایط پرداخت معوقات پیمانکاران را فراهم کنند و در مقایسه با سایر بخش های مدیریت شهری عملکرد بهتری را داشتند.
بابایی افزود: یقینا در این مدت همراهی و حمایت شما را فراموش نخواهیم کرد و قدردان صبر و متانت شما هستیم، اگر در مواردی هم در پیگیری حل مشکلات کوتاهی صورت گرفته از شما حلالیت می طلبم.
در این جلسه نمایندگان و مسئولان ۲۳ مجموعه پیمانکاری طرف قرارداد منطقه حضور داشتند و بر شرایط مناسب تر منطقه ۶ در پیگیری مطالبات معوق و پرداخت بدهی ها نسبت به مناطق دیگر شهرداری اذعان داشتند.
هرس ۱۵ هزار اصله درخت در قلب تهران
رییس اداره فضای سبز شهرداری منطقه ۶ از هرس درختان قلب تهران همزمان با فرا رسیدن فصل سرما خبر داد و گفت: هرس ۷۲۰۰ اصله از انواع سوزنی برگان مانند سرو و کاج و بیش از ۸۰۰۰ اصله از درختان پهن برگ شامل درختان توت، بید، نارون، زیتون و اقاقیا طی ماه های گذشته صورت گرفته است.
عباس مافی توضیح داد: همچنین تمامی درختچه های پرچینی نظیر ترون مورد هرس قرار گرفته و انجام هرس درختچه هایی چون توری ، ختمی درختی و دم موشی در دستور کار قرار دارد .
رییس اداره فضای سبز شهرداری منطقه ۶ با بیان اینکه انجام هرس در درختان مثمر به منظور افزایش کمی و کیفی میوه صورت می گیرد، ادامه داد: در گیاهان زینتی نیز انجام هرس با هدف، فرم دهی و ایجاد مناظر زیبا در میان سوزنی برگان و برقراری توازن تاج و یکنواختی در تاج درختان پهن برگ مثل توت و نارون و چنار و بید مجنون صورت می گیرد.
مافی تصریح کرد: در بسیاری از گیاهان همچون بید سرخ و زغال اخته زینتی هدف از هرس ایجاد شاخه های سرخ و زیبا در فصل زمستان است و هرس در درختچه هایی مثل یاس زرد ، به ژاپنی ، دم موشی سبب افزایش کمی و کیفی گلدهی این گیاهان می شود.
رییس اداره فضای سبز شهرداری منطقه ۶ اشاره کرد: گاهی با هرس ، آفاتی چون سرشاخه خوارها در نارون و آلبالو کنترل شده و گاهی شاخه های آلوده به بیماری سفیدک و فتیله نارنجی در شمشاد و تبریزی مهار می شود.
مافی با بیان اینکه تعدد میوه های زیبا در پیراکانا و کتناستر گویای هرس مناسب در این گیاه است، اشاره کرد: به همان میزان که انجام هرس های هدفمند مفید و تاثیر گذار است، انجام هرس های بی هدف و ناشیانه توسط غیر متخصصین، مضر و حتی باعث ایراد خسارات جبران ناپذیری بر روی گیاهان می شود.
رییس اداره فضای سبز شهرداری منطقه ۶ توضیح داد: حذف شاخه های خشک و آفت زده و بیمار درختان و درختچه ها، تنک شاخه های متراکم و درگیر، حذف شاخه های سرگیر و مزاحم و ضدعفونی و پانسمان محل زخم با استفاده از چسب باغبانی از ضروریات و اصول کلی هرس است.
توجه ویژه به تحقق درآمدهای پایدار شهری در برنامه ۵ ساله سوم شهر تهران
همایش تخصصی مدیران شهرداری منطقه ۶ با عنوان شهرداری در مسیر تحول با محورهای بررسی راهکارهای کاهش هزینه و افزایش منابع پایدار، جایگاه شهرداری منطقه ۶ در برنامه پنج ساله سوم، افزایش امید و شکوفایی شهروندان در شهر و بررسی تحولات اخیر در شهرداری تهران برگزار شد.
در این همایش عظیم بابایی شهردار منطقه ۶ با تبریک سال نو میلادی به اقلیت های مذهبی گفت: ۱۰۰ هزار نفر از شهروندانی که در منطقه ۶ ساکن هستند از اقلیت های مذهبی هستند.
او در ادامه با اشاره به اینکه ۱۱۱ سال از تاریخ بلدیه می گذرد و تا کنون ۵۸ شهردار در شهر تهران فعالیت کرده اند گفت: دکتر نجفی شانزدهمین شهردار تهران بعد از انقلاب اسلامی است.
بابایی با تصریح به اینکه شعار مدیریت جدید شهر تهران امید، مشارکت و شکوفایی است گفت: به عنوان خدمت گزاران مردم که در شهرداری تهران مشغول هستیم باید نگاه حرفه ای داشته تا درخدمت برای مردم لحظه ای وقفه نیفتد.
شهردار منطقه ۶ گفت: من و همکاران ام به عنوان خدمتگزار و کارگر مردم موظف هستیم که بدون نگاه سیاسی برای نگهداشت شهر و آسایش و آرامش مردم تلاش کنیم و سعی هم کرده ایم که با تمام توان و انرژی مشکلات شهروندان را حل کنیم و البته از نظرات و دیدگاه های مردم هم استفاده نماییم.
بابایی با تاکید بر اینکه باید تلاشمان را بیشتر کنیم تا شهرداری تهران موفق شود ادامه داد: مدیریت شهری با رویکرد کرامت و اخلاق مداری در حال فعالیت است و باید این رویکرد ادامه داشته باشد.
شهردار منطقه ۶ تصریح کرد: بحث صرفه جویی در هزینه ها مورد نظر شهردار است و لازم است معاونت ها، شهرداران نواحی و ادارات در کوچکترین هزینه های خود نیز صرفه جویی داشته باشند و مراقب باشیم که کوچکترین صرفه جویی می تواند به خدمت رسانی به مردم کمک کند.
بابایی با اشاره به تنگنای اقتصادی حاکم بر کشور اضافه کرد: رویکرد شهرداری در پیشبرد پروژه های عمرانی تکمیل پروژه های بالای ۵۰ درصد پیشرفت است و بر همین اساس تا اوایل سال آینده پروژه هایی را که بالای ۵۰ درصد پیشرفت داشته اند تکمیل کرده و در اختیار شهروندان قرار می دهیم.
شهردار منطقه ۶ با اشاره به اینکه هیچ گونه توقفی در برنامه های منطقه وجود نداشته است گفت: بحث نگهداشت شهر، توجه ویژه به حمل و نقل عمومی و محیط زیست شهری مورد توجه قرار دارد.
بابایی افزود: حضور مردم و مشارکت در موضوعات شهری یکی از مهم ترین مواردی ست که باید در تحقق آن تلاش کنیم؛ دخالت مردم در تعیین سرنوشت شان موضوعی ست که دغدغه نظام و انقلاب و مدیریت شهری بوده که دستاوردهای خوبی هم بدست آمده است.
بابایی با تاکید برآنکه شفافیت مالی باید سرلوحه تمام ادارات و معاونت ها و نواحی قرار گیرد اضافه کرد: در برنامه ۵ ساله سوم شهر تهران توجه ویژه به درآمدهای پایدار شهری قرار دارد و باید با همراهی و همدلی یکدیگر این موضوعات را پیگیری کنیم.
در این همایش دکتر سید محسن فاطمی، مدرس دانشگاه هاروارد در خصوص تبلور بذر امید و شکوفایی در شهر سخن گفت و اشاره کرد: برای داشتن شهری پویا و آرمانی باید توجه ویژه به روانشناختی شهر داشت و فضای ارتباطی شهر را از فضای قبض آلود ناامیدی به محیطی توام با رشد و امید تبدیل ساخت. در شهری که فضای ناامیدی حاکم باشد سلامت افراد تحت تاثیر قرار گرفته و شهروندان هیچ انگیزه ای برای رشد و تعالی شهرشان نخواهند داشت و این وظیفه مدیران است که با اتخاذ تمهیداتی شهروندان را به شهر علاقه مند سازند.
همچنین حجت الاسلام نقویان با بیان اینکه در فضای شهری باید فضای نشاط و انبساط حاکم شود گفت: برای اینکه بتوانیم زندگی شهروندان را خوب بسازیم باید به خواسته و نیازهای آن ها توجه ویژه نشان داده و شرایط را برای تحقق این نیازها فراهم سازیم.
عبدالرسول قاسمی، مدیر پروژه تدوین برنامه شهر تهران نیز در این همایش با اشاره به اینکه باید چشم انداز شهر تهران مشخص شود گفت: کلی گویی در تهران فایده ندارد و باید برنامه راهبردی بر اساس ضوابط و خواست ها و نیازهای شهروندان تدوین شود.
مدیر پروژه تدوین برنامه شهر تهران تصریح کرد: روند زندگی شهروندان و موضوعات اجتماعی و فرهنگی موثر بر آن و وضعیت اقتصادی شهروندان بررسی شده تا بر مبنای آن برنامه ۵ ساله سوم شهر تهران به خوبی تدوین شود.