◄ تکمیل و رفع نواقص خطوط هفتگانه مترو تا پایان سال 1404
عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران، اعلام کرد که تا پایان سال ۱۴۰۴، تکمیل و رفع نواقص خطوط هفت گانه مترو به سرانجام خواهد رسید.

شهرداری تهران با هدف توسعه حمل و نقل پاک و ارتقای زیرساخت های شهری، برنامه ای جامع برای گسترش مترو، ورود قطارهای ملی و راه اندازی خطوط تراموا تدوین کرده است. این اقدامات به منظور تسهیل دسترسی شهروندان به نقاط مختلف شهر و کاهش آلودگی هوا صورت می گیرد.
توسعه خطوط مترو؛ هر ماه یک افتتاحیه جدید
به گزارش تین نیوز، عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران، اعلام کرد که تا پایان سال ۱۴۰۴، تکمیل و رفع نواقص خطوط هفت گانه مترو به سرانجام خواهد رسید. بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، هفت ایستگاه جدید در خطوط ۶ و ۷ تا پایان سال به بهره برداری خواهند رسید. همچنین، شهرداری قصد دارد تقریباً هر ماه یک افتتاحیه در شبکه مترو داشته باشد تا سهم حمل و نقل عمومی در سفرهای شهری افزایش یابد.
ورود قطارهای ملی به ناوگان مترو
شهرداری تهران با تکیه بر توان داخلی و دانش متخصصان ایرانی، تا تیرماه سال جاری سه رام قطار ملی مترو را به ناوگان شهری اضافه خواهد کرد. این اقدام نه تنها موجب افزایش ظرفیت شبکه مترو می شود، بلکه گام مهمی در راستای خودکفایی کشور در حوزه حمل و نقل ریلی به شمار می آید.
راه اندازی تراموا؛ حمل و نقل شهری پاک و بدون آلایندگی
به عنوان یکی دیگر از گام های اساسی برای کاهش آلودگی هوا، لایحه ای برای ایجاد خطوط تراموا در تهران تدوین شده است که به زودی به شورای شهر ارائه خواهد شد. محمدخانی تأکید کرد که این وسیله حمل و نقل، بدون آلایندگی و به عنوان مکمل مترو و اتوبوس ها، نقش مهمی در کاهش ترافیک و آلودگی هوای پایتخت ایفا خواهد کرد.
چشم انداز تهران در سال ۲۰۲۵
با ادامه اجرای این برنامه ها، تهران در سال ۲۰۲۵ شاهد تحولات گسترده ای در حوزه حمل و نقل عمومی خواهد بود. شهرداری تهران با جدیت در حال نوسازی ناوگان و توسعه زیرساخت های حمل و نقل عمومی است تا ضمن کاهش آلودگی هوا، کیفیت زندگی شهروندان را بهبود بخشد.
این اقدامات نشان دهنده تعهد مسئولان شهری به ایجاد سیستم حمل و نقل پایدار و کارآمد است که می تواند نه تنها مشکلات ترافیکی را کاهش دهد، بلکه محیط زیستی سالم تر را برای شهروندان به ارمغان آورد.