پروژههای محله محور نشانه تغییر رویکرد در مدیریت شهری تهران است
معاون شهردار تهران گفت: پروژه های توسعه محله ای یکی از افتخارات مدیریت شهری در دوره حاضر است و یکی از خلاء های سنواتی بودجه در شهر تهران محسوب می شد.
معاون شهردار تهران گفت: پروژه های توسعه محله ای یکی از افتخارات مدیریت شهری در دوره حاضر است و یکی از خلاء های سنواتی بودجه در شهر تهران محسوب می شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، حامد مظاهریان معاون شهرداری تهران در حضور و بازدید چند ساعته خود از منطقه ۲۱ گفت: در بیشتر مناطق تهران فرصت برای انجام و تکمیل مگاپروژه ها به انتها رسیده ولی در منطقه ۲۱ این قابلیت استثنایی با توجه به وجود زمینها و فضاهای بزرگ مقیاس و همچنین بافت مسکونی زیر ده درصدی دیده میشود.
وی در بازدید از پروژههای محله محور در منطقه ۱۶؛ کوچههای رنگی محله باغ آذری و خزانه بخارایی، پروژه فرهنگی ورزشی میثاق، مجموعه ورزشی بهمن نجفی و نخستین موزه محلات بازدید صورت پذیرفت از اجرای موفق پروژهها در منطقه ۱۶ ابراز رضایت کرد و اظهار داشت: منطقه ۱۶ در پی اجرای تدابیر و سیاستگذاری شهرداری تهران اکنون موجب رضایت حداکثری شهروندان منطقه شده است.
همچنین مظاهریان در ابتدای نشست هم اندیشی با شهردار و مدیران شهری ورودی غربی پایتخت افزود: در تاریخ ۱۱۴ ساله بلدیه، تغییر رویکرد کنونی که مدنظر مدیریت ارشد شهری کلانشهر تهران مبنی بر اینکه تهران؛ از کوچهها آغاز میشود، به نوعی تحول بزرگی به شمار میرود؛ چراکه توجه به شهروندان ساکن محلهها که سرمایههای اصلی شهر محسوب میشوند بسیار ضروری به نظر میرسد.
وی در ادامه تاکید کرد: توجه به پروژههای کوچک مقیاس در سطح محلههای شهر تهران که شهروندان همه روزه با آنها سروکار دارند، نتیجه تغییر رویکرد مدیریت شهری است و نگاهی متفاوت که به محله و اهمیت ساکنین آن محله وجود دارد.
معاون برنامهریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران تصریح کرد: شهرداران مناطق و نواحی غیر از انجام امور روزمره شأن، به درب خانههای شهروندان مراجعه کنند، تک تک شأن را بشناسند، با آنان هم صحبت شوند و نیازها و خواستههای محلهای از پایین به بالا مجال طرح پیدا کند به طوری که یکی از عناصر مبحث توسعه پایدار که برنامهریزی از پایین به بالا و مشارکتی است محقق شود.
در ادامه این نشست رجب زاده شهردار منطقه ۲۱ گفت: هم اکنون و پس از گذشت ۶ ماه از حضورم در این منطقه، با افتخار میتوان گفت که با ۶۵ درصد، رتبه دوم پیشرفت فیزیکی پروژههای کوچک مقیاس و توسعه محلهای از آن منطقه ۲۱ است.
وی ادامه داد: پروژههای توسعه محلهای یکی از افتخارات مدیریت شهری در دوره حاضر است و یکی از خلاء های سنواتی بودجه در شهر تهران محسوب میشد، مردم نقش مشارکت خودشان در توسعه شهر را به صورت واضح میبایست ببینند تا بیش از گذشته در کنار مدیریت شهری باشند.
شهردار منطقه ۲۱ در ادامه افزود: توجه به تقسیم عادلانه پروژههای توسعه محلهای در سطح محلههای ۱۳ گانه ورودی غربی پایتخت در سال ۱۴۰۰، به عنوان اصلی ترین عامل در برنامهریزی ها مدنظر قرار گرفته است.
وی یادآور شد: تمرکز اصلی ما در مجموعه مدیریت شهری منطقه ۲۱ بر این بود که پروژهها واقعاً متناسب با نیازهای اساسی هر محله تعریف و مورد اجرا واقع شود.
رجب زاده با اشاره به طرح ایجاد پلازا در میدان کمالالملک افزود: این میدان با قدمتی قریب به ۴۰ سال و نامگذاری کمالالملک نقاش شهیر ایرانی بر آن، متأسفانه هیچ اثری از هنر و نقاشی در آن مشاهده نمیشد، لذا با هدف ایجاد فضایی تحت عنوان "درنگ در شهر؛ توسعه فضاهای عمومی" با محوریت عابرین پیاده، این مکان به پلازای شهری و محلی پایلوت و شاخص برای تعاملات و همچنین برپایی رویدادهای فرهنگی و هنری تبدیل خواهد شد.
وی افزود: سند توسعه منطقه ۲۱، در نخستین روزهای حضورم برای اولین بار مورد پایش و تدوین قرار گرفت، هم اکنون برنامههای کوتاه و بلند مدت طبق این سند تعریف و پیش بینی میشود.
شهردار منطقه ۲۱ خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است تا محدوده منطقه با وجود این همه ظرفیت، به مقصد گردشگری، فروشگاهی و تفرجگاهی تبدیل شود. با انجام این اقدامات شب مرگی و تمرکز صنعتی از این منطقه زدوده خواهد شد.
لازم به ذکر است، در این نشست تخصصی شهردار منطقه ۲۱ به ارائه گزارشی تفصیلی در خصوص پروژههای بزرگ و کوچک مقیاس در دست انجام این منطقه در حوزههای مختلف پرداخت.