بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

اعلام آمادگی یک اتوبوس‌ساز بزرگ چین برای حضور در بازار ایران

اعلام آمادگی یک اتوبوس‌ساز بزرگ چین برای حضور در بازار ایران
|

تین نیوز | قائم مقام مدیرعامل شرکت خودروسازی آنکایی چین از آمادگی این شرکت برای حضور در بازار اتوبوس ایران خبر داد و اعلام کرد: این شرکت که از نظر استفاده از فناوری روز در تولیدات و محصولات خود منحصر به فرد محسوب می شود، در تلاش است تا از ظرفیت‌های صنعت خودرو ایران برای حضور در بازار این کشور و منطقه خاورمیانه استفاده کند.
 
ژو شوشنگ (Xu Shusheng) در جمع خبرنگاران گفت: آنکایی جز 10 شرکت اول چین در تولید اتوبوس است و در میان شرکت‌هایی که سهامشان در بورس عرضه شده، جزء پنج شرکت اول خودروسازی است.
 
وی، ظرفیت تنها پنج شرکت اتوبوس سازی چین را بالای 10 هزار دستگاه دانست که آنکایی یکی از این شرکت‌ها است. شوشنگ اظهار داشت: استفاده آنکایی از دو تکنولوژی بدنه های یکپارچه که از سترا الگوبرداری شده و بدنه های شبه که از هیوندایی دریافت شده در تولید اتوبوس، این شرکت را به پیش رو ترین تولیدکننده اتوبوس تبدیل کرده است.
 
به گفته وی، با تکنولوژی های موجود در آنکایی اتوبوس هایی با ابعاد 8 تا 18 متر در این شرکت تولید و عرضه می شود که در سه گروه گردشگری، شهری و بین شهری استفاده خواهد شد.
 
قائم مقام مدیرعامل شرکت آنکایی چین با اشاره به اینکه در حوزه اتوبوس‌های برقی نیز آنکایی جزء پیشروترین شرکت‌ها و رتبه یک چین است، متذکر شد: به زودی، خط مستقل تولید اتوبوس های برقی آنکایی که بالغ بر 100 میلیون دلار برای آن سرمایه گذاری شده است، راه اندازی و به بهره برداری خواهد رسید.
 
وی از سرمایه گذاری 30 میلیون دلاری آنکایی برای راه اندازی مرکز تحقیق و توسعه در خصوص اتوبوس‌های برقی خبر داد و تصریح کرد: براساس افق و برنامه پنج ساله، به دنبال صادرات 25 درصد محصولات خود هستیم و در حال حاضر نیز سالانه 3 تا 5 هزار دستگاه از اتوبوس‌های آنکایی صادر می شود که تمرکز این صادرات در سه منطقه آسیا(خاورمیانه)، آفریقا(شمال آفریقا) و آمریکای جنوبی است.
 
شوشنگ یادآور شد: توقع کسب سهم بزرگی از بازار اتوبوس جهانی را نداریم اما در یک برنامه چند مرحله ای به دنبال جذب مجموعه ای از بازارهای جهانی هستیم و این سیاست بر مبنای سیاست‌های شرکت مادر(JAC) پیاده و اجرا خواهد شد.
 
قائم مقام مدیرعامل شرکت آنکایی چین با بیان اینکه به دنبال تولید سالانه سه هزار دستگاه اتوبوس برقی هستیم، از معرفی و حضور این اتوبوس‌ها در بازارهای بین المللی خبر داد به طوری‌که تعدادی نیز برای تست به مکه و ابوظبی ارسال شده است.
 
وی، ایران را یکی از مهمترین بازارهای جهان دانست که در سال 2007 تلاش جدی به منظور حضور در این بازار را انجام داده اند و متاسفانه به دلیل برخی مشکلات موفق به حضور در ایران نشدند.
 
شوشنگ خاطرنشان کرد: مهمترین هدف و برنامه ما برای ایران، شناسایی و انتخاب یک شریک تجاری خوش نام و قوی است و حتی این آمادگی وجود دارد که از همان ابتدا به صورت تولید بر مبنای ارسال سی.کی.دی و تولید و مونتاژ اتوبوس با ایران همکاری داشته باشند.
 
به گفته وی، تا کمتر از دو ماه دیگر شریک تجاری این اتوبوس ساز چینی در ایران مشخص خواهد شد.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.