بازدید سایت : ۵۹۳۴۳

باهوش ترین شهر جهان معرفی شد! + عکس

لندن به علت جذب افراد بااستعداد از سایر نقاط جهان و پذیرش آن ها در دانشگاه های مطرح، به عنوان باهوش ترین شهر جهان شناخته می شود.

باهوش ترین شهر جهان معرفی شد! + عکس
تین نیوز

گزارش آکسفورد اکونومیکس نشان داد که لندن به علت جذب افراد بااستعداد از سایر نقاط جهان و پذیرش آن ها در دانشگاه های مطرح، به عنوان باهوش ترین شهر جهان شناخته می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا، آکسفورد اکونومیکس هزار شهر بزرگ جهان را در پنج دسته اقتصاد، سرمایه انسانی، کیفیت زندگی، محیط زیست و حکمرانی اندازه گیری کرد. طبق گزارش آکسفورد اکونومیکس، «لندن» به عنوان باهوش ترین شهر جهان انتخاب شد که این ویژگی به سرمایه انسانی این شهر نسبت داده شده است که به دانش و مهارت های جمعی جمعیت یک شهر اشاره دارد. بر اساس این گزارش باور بر این می رود که ماهرترین و بهترین نیروی کار تحصیل کرده در جهان در این شهر قرار دارد و این عنوان به وجود چندین دانشگاه در سطح جهانی، جمعیتی سالم و فعالیت تعدادی از دفاتر تجاری بین المللی در این شهر مربوط می شود.

باهوش ترین شهر جهان1

در شاخص کیفیت زندگی آکسفورد اکونومیکس که با ویژگی هایی همچون امید به زندگی، برابری ثروت و دسترسی به فرهنگ اندازه گیری می شود، این شهر چندان خوب عمل نکرده است. از ۱۰ شهر برتر برای کیفیت زندگی، تنها کانبرا در استرالیا، شهری غیر اروپایی بود. گرنوبل فرانسه در این رتبه بندی اول شد و پس از آن پایتخت استرالیا و سپس شهر برن سوئیس قرار گرفتند. لندن با رتبه عجیب ۲۹۲، وجه بدی در این رابطه پیدا کرده است. اما وقتی این شهر در پنج شاخص اقتصاد، کیفیت زندگی، سرمایه انسانی، کیفیت حکمرانی و محیط زیست مورد بررسی قرار گرفت، لندن رتبه دوم را به خود اختصاص می دهد.

پایتخت بریتانیا در امتیاز سرمایه انسانی در صدر قرار گرفت و توکیو و ریاض در رتبه های دوم و سوم قرار گرفتند. وجود دانشگاه های برتر دنیا در انگلیس موجب شده است که افراد با تحصیلات عالی از سراسر جهان به این شهر جذب شوند به طوری که ۴۰ درصد از جمعیت لندن در خارج از بریتانیا متولد شده اند.

باهوش ترین شهر جهان2

این گزارش هزینه های بالای مسکن و برابری درآمد پایین را به عنوان نقطه ضعف لندن نشان می دهد که هر دوی این موارد موجب کاهش امتیاز کیفیت زندگی در شهر می شود. ساکنان لندن بیشتر از ساکنان هر شهر دیگری در جهان درآمد خود را برای مسکن خرج می کنند و در مرکز اصلی این بحران، مسائل ساختاری تأمین مسکن مقرون به صرفه وجود دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.