بازدید سایت : ۳۸۰۸۸

توسعه ۵۰ درصدی ناوگان حمل و نقل عمومی بر عهده کیست؟

معاون محیط زیست انسانی اداره کل محیط زیست استان تهران با اشاره به اینکه ناوگان حمل و نقل عمومی تهران پاسخگوی جمعیت شناور تهران نیست، وظیفه شهرداری ها و وزارت کشور را در زمینه توسعه ۵۰ درصدی ناوگان حمل و نقل عمومی یادآور شد.

توسعه ۵۰ درصدی ناوگان حمل و نقل عمومی بر عهده کیست؟
تین نیوز |

معاون محیط زیست انسانی اداره کل محیط زیست استان تهران با اشاره به اینکه ناوگان حمل و نقل عمومی تهران پاسخگوی جمعیت شناور تهران نیست، وظیفه شهرداری ها و وزارت کشور را در زمینه توسعه ۵۰ درصدی ناوگان حمل و نقل عمومی یادآور شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا،  زهره عبادتی اظهار کرد: قانونگذار با قانون هوای پاک تکالیف مشخصی را برای توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی مشخص کرده است.

او ادامه داد: قانون هوای پاک نوسازی را اولویت قرار داده است و بر این اساس همه شهرداری ها و وزارت کشور مکلف هستند تا ناوگان فرسوده را نوسازی کنند و به توسعه ۵۰ درصدی ناوگان حمل و نقل عمومی بپردازند. 

معاون محیط زیست انسانی اداره کل محیط زیست استان تهران در ادامه اظهار کرد: ناوگان حمل و نقل در تهران از جمله اتوبوس، مترو، تاکسی پاسخگوی جمعیت در حال تردد در سطح شهر تهران نیست. همین امر باعث شده شهروندان از خودروهای شخصی استفاده کنند.

سرعت تحول شهرداری ها کند بود

عبادتی که در یک برنامه رادیویی صحبت می کرد با تاکید بر نقش این موارد در افزایش آلودگی هوای تهران افزود: سال گذشته شهرداری تهران اعلام کرد که تحولی در انتظار ناوگان حمل و نقل است و قرار است حدود ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس از کشورهای دیگر وارد کند و خرید حدود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس هم با خودروسازان داخلی قراردادبسته و این مهم قرار است تا پایان سال ۱۴۰۳ به تحقق برسد.

او ادامه داد: سیر این تحول بسیار کند پیش رفت البته نسبت سال های گذشته اتوبوس هایی به ناوگان حمل و نقل اضافه شده است، با این حال پاسخگوی نیاز موجود نیست.

 نوسازی پیش از توسعه

معاون محیط زیست انسانی اداره کل محیط زیست استان تهران در ادامه اظهارکرد: اگر توسعه پیش از نوسازی ناوگان فرسوده انجام شود، احتمال تشدید آلودگی هوا در اثر تجمعی خروجی ناوگان حمل و نقل وجود دارد، بنابراین اولویت نوسازی سپس توسعه است. بر همین اساس ابتدا باید ناوگان حمل و نقل فرسوده که در شهرداری وجود دارد خارج و اتوبوس نو جایگزین شود.

عبادتی در پایان گفت: تاکید اداره کل محیط زیست استان تهران بر توسعه حمل و نقل پاک است. توسعه مترو بسیار حائز اهمیت است و توسعه اتوبوس های برقی یا گازسوز که سوخت کم آلاینده تری نسبت به اتوبوس های دیزلی دارند نیز مورد نظر است. 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.