بازدید سایت : ۳۸۰۸۸

لزوم ایجاد ال سی های مختلف برای افزایش ارتباطات بانکی ایران و اروپا

لزوم ایجاد ال سی های مختلف برای افزایش ارتباطات بانکی ایران و اروپا
تین نیوز |

رئیس بخش تعهدات و موسسات مالی شرکت اویلر هرمس گفت: ایجاد ال سی های مختلف می تواند ارتباط بانکهای ایران با کشورهای اروپایی را تقویت کند.

 

به گزارش تسنیم ، ژان فیلیپ اپکینگ در میزگرد بررسی وضعیت صنعت بانکی ایران در حال حاضر که در چهارمین همایش تجاری و بانکی ایران - اروپا برگزار شد ، با بیان اینکه ایران برای اتحادیه اروپا بسیار مهم است، گفت: گسترش روابط تجاری میان ایران و اروپا برای کشورهای مختلفی منفعت دارد.

 

وی با تاکید بر اینکه در سال 2004 قبل از تحریم ها 203 میلیارد دلار صادرات به ایران صورت گرفته، تصریح کرد: در 2004 ایران کشور دوم برای صادرات بوده است از این رو اهمیت بسیاری دارد.

 

فیلیپ با بیان اینکه پیشرفت در زمینه پرداخت ها می تواند رابطه خوبی میان کشورها ایجاد کند، افزود: باید روابط تجاری را از سطح معاملات کوچک شروع کرده و به معاملات بزرگ برسیم.

 

رئیس بخش تعهدات و موسسات مالی شرکت اویلر هرمس با تاکید بر اینکه ایجاد ال سی های مختلف می تواند ارتباط بانکهای ایران با کشورهای اروپایی را تقویت کند، تصریح کرد: در زمینه توسعه ال سی ها سفرای دو کشور خوب عمل کرده اند.

 

وی با بیان اینکه برای تامین مالی پروژه های بزرگ باید اعتماد مابین کشورها شکل بگیرد، گفت: منابع بسیاری از طریق بانکهای اروپایی به ایران منتقل شده که این روند باید افزایش یابد.

 

فیلیپ ادامه داد: نیاز فاینانس و تامین مالی برای تکمیل پروژه ها باید در راستای تقویت روابط تجاری بین الملل پیگیری شود.

 

رئیس بخش تعهدات و موسسات مالی شرکت اویلر هرمس یادآور شد: پس از تحریم ها بسیاری از مراودات تجاری رونق گرفت و سطح تعاملات کشورهای مختلف افزایش یافت از این رو برگزاری این نوع همایش ها می تواند به تبادل نظرات برای رشد تعاملات بین المللی در زمینه تجاری کمک کند.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.