بازدید سایت : ۷۵۶۹۲

پروژه قزوین- الموت به تنکابن ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین از پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد فاز اول پروژه قزوین، الموت به تنکابن خبرداد.

پروژه قزوین- الموت به تنکابن ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
تین نیوز |

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین از پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد فاز اول پروژه قزوین، الموت به تنکابن خبرداد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر،  وهاب میزانی اظهار کرد: این پروژه به مسافت ۱۶۴ کیلومتر در محدوده استان های قزوین و مازندران قرار دارد که از کنار آزادراه قزوین تا شهر تنکابن ادامه خواهد یافت و از پروژه های ملی است که در سفر رهبری در سال ۸۲ به قزوین کلید خورده است.

وی بیان کرد: این پروژه در شش قطعه اجرا می شود که قطعات یک تا ۴ در استان قزوین و قطعات ۵ و ۶ در مازندران است.

میزانی تصریح کرد: این پروژه در محدوده استان قزوین حدود ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ۶۴ کیلومتر آن تا روستای شهرک تکمیل شده است.

وی بیان کرد: حدود ۹۰ کیلومتر این پروژه در استان قزوین و مابقی در استان مازندران قرار دارد و به دلایل مختلف مانند صعب العبور و بکر بودن با پیمانکاران متعدد شروع شد و در ادامه مسیر با تزریق کم اعتبارات، با تأخیر مواجه و کمی طولانی شده اما امروز با پیگیری انجام شده از سرعت قابل قبولی برخوردار شده است.

این مسئول گفت: در حال حاضر تمرکز مسئولان استان بر تکمیل این پروژه در محدوده استان قزوین است و همه تلاش خود را انجام می دهیم تا این پروژه مهم در سال آینده زیر بار ترافیکی برود.

میزانی تصریح کرد: قسمت سوم این پروژه تا روستای شهرک تکمیل شده و برخی کارها مانند نصب علائم مسیر؛ خط کشی، نصب روشنایی تونل شیرکوه و یک قسمت از کار شامل لایه آخر روکش آسفالت و ساخت پل دسترسی از ورودی اتوبان به مسافت ۵ کیلومتر برای دسترسی به ابتدای مسیر در دست اقدام است.

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین یادآور شد: برای تکمیل این پروژه مهم حدود ۶۵۰ میلیارد تومان نیاز است که برای علائم گذاری و خط کشی و نصب گاردیل و ساخت ورودی دسترسی به مسیر از اتوبان هزینه خواهد شد که اگر اعتبارات به موقع تأمین شود تا خرداد ماه سال آینده مسیر ۶۴ کیلومتری افتتاح می شود.

میزانی تصریح کرد: در خصوص ایمنی مسیر در فصل زمستان و نصب علائم تاکید کرده ایم و پیمانکار مبلغ ۱۸۰ میلیارد تومان برای این کار هزینه خواهد کرد تا ایمنی مسیر بیشتر شود البته اصول کار این است که در زمان بهره برداری باید ایمن سازی صورت گیرد اما چو.ن شاهد تردد موقت برخی اهالی محلی هستیم برای افزایش ایمنی آن هم تاکید داریم.

این مدیر یادآور شد: در خصوص ضرورت استقرار راهداری و گشت پلیس راه این کار فقط زمانی انجام می شود که مسیر تکمیل شده و تحویل راه و شهرسازی شود که متأسفانه به دلیل تردد روستاییان این پروژه قبل از افتتاح مورد استفاده برخی قرار می گیرد اما در این زمینه نیازمند تصمیم مدیریتی در استان هستیم که قرار شد در شورای ترافیک در نشستی این موضوع بررسی و نتیجه اعلام و وظایف تعیین می شود.

وی اظهار کرد: مطالبات پیمانکاران حدود ۲۵۰ میلیارد تومان است و چون پروژه ملی است در صورت تزریق به موقع اعتبارات این بدهی نیز پرداخت و کار تسریع می شود.

میزانی در خصوص ادامه مسیر در محدوده استان مازندران هم گفت: در محدوده استان مازندران هم پیگیر هستند و اعتبارات خوبی پیش بینی کرده اند اما شرکت توسعه ساخت نگاهش این است که پروژه به صورت قطعه ای بهره برداری شود و تمرکز روی ۶۴ کیلومتر واقع در استان قزوین است و پس از آن در محدوده مازندران هم کارها پیگیری خواهد شد.

وی در خصوص نصب سازه در ورودی اتوبان گفت: برای اتصال اتوبان به ابتدای مسیر هم قسمت عمده کار انجام شده و قرار است یک دستگاه پل فلزی نصب شود که سازه آن در دست ساخت است و به شرط تأمین منابع این قطعه نیز تسریع خواهد شد و قسمت های مسیر و زیرسازی انجام شده است.

میزانی میزان پیشرفت کار را مطلوب دانست و اظهار کرد: فاز اول این پروژه در محدوده استان قزوین حدود ۹۵ درصد است و اگر منابع بهتری تزریق شود بخش باقیمانده سریع تر تکمیل می شود.

این مدیر در خصوص مزیت های این پروژه ملی تصریح کرد: مهمترین ویژگی این طرح خروج الموت از بن بست است و با تردد بالایی که در این مسیر صورت خواهد گرفت شاهد کم شدن محرومیت ها، رونق گردشگری در الموت و تحول در اقتصاد منطقه خواهیم بود.

میزانی عنوان کرد: احداث کریدور جدید برای متعادل کردن ترافیک و توزیع سفر به استان های شمالی کشور، کاهش زمان سفر و طول مسیر از ۳۳۰ کیلومتر به ۱۶۳ کیلومتر، افزایش تعداد راه های ایمن برای اتصال استان های مرکزی نظیر قزوین، زنجان و همدان به استان های شمالی و صرفه جویی قابل توجه در سوخت و ایجاد اشتغال از دیگر مزایای ساخت پروژه قزوین، الموت به تنکابن است.

وی در پایان یادآور شد: برای اجرای این پروژه تاکنون ۴,۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده و تکمیل آن به ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.