بازدید سایت : ۷۵۴۷۰

تکمیل جاده ساری-تاکام به کجا رسید؟

فرماندار مرکز مازندران با تأکید بر اهمیت تسریع در اجرای طرح ساری-تاکام، گفت: روند تکمیل این طرح با جدیت دنبال می‌شود و تلاش خواهیم کرد موانع موجود را برطرف کرده و این مسیر ارتباطی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به سرانجام برسانیم.

تین نیوز |

 فرماندار مرکز مازندران با تأکید بر اهمیت تسریع در اجرای طرح ساری-تاکام، گفت: روند تکمیل این طرح با جدیت دنبال می شود و تلاش خواهیم کرد موانع موجود را برطرف کرده و این مسیر ارتباطی را در کوتاه ترین زمان ممکن به سرانجام برسانیم.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا،  جاده تاکام- ساری که از آن به کابوس مرگ تعبیر شده است، از جمله جاده های بسیار خطرآفرین در مازندران است. تعریض و چهارخطه شدن این محور که از سال ۱۳۸۸ آغاز شده بود هنوز بخشی از این مسیر ۲۱ کیلومتری باقیمانده چنانکه تاکنون حدود ۱۷ کیلومتر آن تعریض شده و بقیه همچنان نیمه کاره رها شده بود.

چهارخطه کردن این جاده یکی از شریان های اصلی و برون شهری شهرستان ساری یا به عبارتی مازندران- سمنان محسوب می شود که در تعطیلات پایان هفته به خصوص در ایام تابستان با حجم زیاد ترافیک مواجه و در برخی مواقع نیز این وضعیت منجر به تصادف های مرگباری می شود.

افزون بر ۲ دهه ای است که باتوجه به ترافیک سنگین در مسیر ساری-تاکام محور کیاسر بحث چهاربانده سازی محور کیاسر در دستور کار قرار گرفته است. طرح چهار خطه کردن محور ساری ـ تاکام ۲۱ کیلومتر از ساری تا سه راهی تاکام بوده که در سال ۱۳۹۹، ۱۷ کیلومتر آن زیر بار ترافیک رفت.

چهارکیلومتراین محور از ورودی گلورد تا سه راهی تاکام باقی مانده بود که باتوجه به بحث آزادسازی و تملک اراضی قرار بود چهاربانده شود. چهاربانده کردن محور ساری تاکام بعد از چشم انتظاری ۱۷ ساله در سال ۱۳۹۹ به پایان رسید اما در چهار کیلومتر مسیر همواره شاهد ترافیک سنگینی به ویژه در پایان هفته ها و روزهای تعطیل هستیم که برای روان سازی ترافیک بحث محدودیت های مقطعی در دستور کار پلیس قرار دارد.

مسافران بسیاری از این مسیر روزانه به ویژه پایان هفته و ایام تعطیل درحال تردد هستند که در ایام تعطیل و پایان هفته همانند محورهای هراز، کندوان و سوادکوه در برخی موارد این محور قفل شده و همین موضوع اهمیت تسریع در پایان چهاربانده سازی در مسیر ساری تاکام را دوچندان می کند.

در این پیوند محمدعلی نوبخت روز سه شنبه در بازدید از روند عملیات اجرایی پروژه ساری-تاکام با همراهی مسوولان استانی، اظهار کرد: این طرح یکی از مهم ترین طرح های زیرساختی در حوزه حمل ونقل شهرستان ساری محسوب می شود.

وی افزود: تکمیل پروژه ساری تاکام تأثیر شایانی در کاهش ترافیک، افزایش ایمنی و تسهیل تردد خواهد داشت.

فرماندار مرکز مازندران بیان کرد: باتوجه به برنامه ریزی های انجام شده برای تکمیل قطعه بعدی این مسیر، بهره برداری از این ۲ کیلومتر، گامی مهم در راستای تکمیل این محور حیاتی است و تلاش می کنیم با تأمین اعتبارات لازم، سایر بخش های باقی مانده را نیز هرچه سریع تر به بهره برداری برسد.

نوبخت با تأکید بر اهمیت تسریع در اجرای این طرح، یادآور شد: با همکاری و هماهنگی میان دستگاه های اجرایی، روند تکمیل جاده ساری-تاکام با جدیت دنبال می شود و تلاش خواهیم کرد موانع موجود را برطرف کرده و این طرح را در کوتاه ترین زمان ممکن به سرانجام برسانیم.

وی گفت: امیدواریم با تکمیل نهایی این محور، گام بلندی در راستای توسعه شبکه راه های ارتباطی شهرستان برداشته شود.

برابر آمار، سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محورهای مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این ترددها در محورهای اصلی و بقیه درون شهری است. مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است.

هراز، کندوان، سوادکوه، کیاسر، کناره و جاده گلوگاه ۶ محور اصلی مازندران است که این استان را به استان های تهران، البرز، سمنان، گیلان و گلستان متصل می کند.

مسافران و رانندگان می توانند جهت آگاهی از آخرین وضعیت راه ها، انسدادها یا محدودیت های احتمالی تردد و شرایط جوی به سایت www.۱۴۱.ir مراجعه کرده و یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس حاصل کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.