بازدید سایت : ۱۳۰۲۴۰

گردش سنگین مالی بخش مسکن نیازمند یک نظارت عالیه است

گردش سنگین مالی بخش مسکن نیازمند یک نظارت عالیه از سوی دستگاه های مسئول است.

تین نیوز |

با هدف هم افزایی و بهبود عملکرد سیستم و کارآیی مالی بین بنیاد مسکن و مرکز اطلاعات مالی کشور، تفاهم نامه همکاری بنیاد با مرکز اطلاعات مالی کشور به امضا رسید.

به گزارش تین نیوز از وزارت راه و شهرسازی، امروز ۲۷ آبان، غلامرضا صالحی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و هادی خانی معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس مرکز اطلاعات مالی کشور، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

غلامرضا صالحی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حاشیه امضای این تفاهم نامه گفت:  با توجه به تنوع اجرای پروژه های عمرانی و همچنین گستردگی مأموریت بنیاد مسکن در سطح شهرها و روستاها، تمامی فعالیت های این نهاد انقلابی در دو بخش اعتبارات استانی، ملّی و داخلی انجام می شود.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ادامه داد: در حوزه طرح های روستایی دولت تمام وظایف عمرانی خود را  به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به عنوان نماینده خود محول کرده و بالطبع اعتبارات عمرانی روستاها به بنیاد مسکن واگذار می شود. همچنین بر اساس قانون، تمامی وظایف دولت در حوزه بازسازی مناطق آسیب دیده از بلایای طبیعی به بنیاد مسکن واگذار شده است.

صالحی توضیح داد: در حوزه مسکن شهری هم بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مأموریت هایی مثل مسکن مهر، اقدام ملی و طرح نهضت ملی را که از طرف دولت به این نهاد انقلابی محول شده به عهده دارد. جدای از آن به عنوان متولی ساخت مسکن، پروژه هایی را در سطح کشور در حال اجرا دارد که مجموع این وظایف قانونی حجم قابل ملاحظه ای از گردش مالی را برای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایجاد کرده است.

رئیس بنیاد مسکن افزود: طبیعتا چنین گردش سنگین مالی نیازمند یک نظارت عالیه از سوی دستگاه های مسئول است. به همین دلیل تفاهم نامه اخیر با هدف هم افزایی و بهبود عملکرد سیستم و کارایی بیشتر مالی میان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و مرکز اطلاعات مالی کشور منعقد شده است. 

صالحی گفت: بر اساس این تفاهم نامه آموزش های لازم برای شفافیت های مالی از سوی مرکز اطلاعات مالی کشور به کارکنان بنیاد مسکن داده خواهد شد.

هادی خانی معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس مرکز اطلاعات مالی مبارزه با پولشویی نیز هنگام امضای این تفاهم نامه گفت: تمامی مفاسدی که در نقاط مختلف دنیا و از جمله کشور ما  شکل می گیرد، محصول درآمدهای نامشروع و اصطلاحا پول های کثیفی است که در روابط مالی مبهم ایجاد می شود. این پول ها در نهایت مسیر پولشویی را طی می کند و وارد چرخه اقتصادی کشور می شود.

وی مبارزه با پولشویی را یکی از مؤثرترین و کارآمدترین شیوه های مبارزه با فساد در مجامع مختلف معرفی کرد و گفت: باید مانع شویم که یک فرد مفسد پول های ناشی از عمل مجرمانه خودش را در روابط اقتصادی استفاده کند و به تبع آن نتواند از این پول های کثیف استفاده کند.

وی افزود: باید بپذیریم که مبارزه با فساد در کشور تا به امروز متمرکز بر مبارزه با فاسد بوده تا فساد این رویه باید تغییر کند.

وی ضمن تأکید بر برخورد با فعل در پولشویی تاکید کرد: نوع نگاه مبارزه با پولشویی برخورد با فعل است. باید به سمت برویم تا مانع شویم که اشخاص فاسد بتوانند از پول های کثیفشان استفاده کنند و به مرور زمان انگیزه فساد از بین برود. قطعا مجموعه بنیاد مسکن و گردش مالی بالایی که در مجموعه پروژه ها وجود دارد می تواند در رصد جریانات مالی در تقویت جریان مبارزه با پولشویی مؤثر باشد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.