بازدید سایت : ۴۳۷۸۴

جمعیت‌ پذیری ۲ میلیون نفری در سواحل جنوبی کشور

سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید با اعلام آغاز ایجاد ۲ شهر جدید در سواحل مکران با جمعیت پذیری ۲ میلیون نفری، گفت: اهداف سیاست های اقتصاد دریاپایه و ایجاد شهرهای جدید با تعامل بیشتر بخش خصوصی و اتاق های بازرگانی در سراسر کشور در مکران محقق می شود.

جمعیت‌ پذیری ۲ میلیون نفری در سواحل جنوبی کشور
تین نیوز |

سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید با اعلام آغاز ایجاد ۲ شهر جدید در سواحل مکران با جمعیت پذیری ۲ میلیون نفری، گفت: اهداف سیاست های اقتصاد دریاپایه و ایجاد شهرهای جدید با تعامل بیشتر بخش خصوصی و اتاق های بازرگانی در سراسر کشور در مکران محقق می شود.

به گزارش تین نیوز از وزارت راه و شهرسازی، سعید غفوری در نشست تبیین طرح بین نسلی شهرهای جدید ساحلی افزود: اهمیت اقتصاد دریاپایه بر اساس سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب و تاکید دولت سیزدهم و وزیر راه و شهرسازی منجر به مکان یابی ۲۷ منطقه ساحلی برای ایجاد شهرهای ساحلی با جمعیت پذیری و اسکان و اشتغال توامان در چهار استان جنوبی سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خوزستان و بوشهر شد.

سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید با بیان اینکه هشت پهنه در سیستان و بلوچستان، ۱۰ پهنه در هرمزگان، پنج پهنه در خوزستان و چهار پهنه در بوشهر برای ایجاد شهرهای ساحلی شناسایی شده است، ادامه داد: طرح جامع و تفصیلی پهنه های شناسایی شده برای ایجاد شهرهای ساحلی در حال تدوین و انجام است. هم اکنون ساخت 2 شهر جدید خلیج فارس و شهر جدید «مکران نو» در استان هرمزگان در پهنه های شناسایی شده آغاز شده است.

غفوری تصریح کرد: با تعامل بیشتر بخش خصوصی و اتاق های بازرگانی در سراسر کشور، اهداف سیاست های اقتصاد دریاپایه محقق می شود.

این مقام مسوول یادآور شد: طبق احکام برنامه هفتم توسعه کشور باید هشت درصد جمعیت در سواحل جنوبی استقرار و اسکان یابند که هم اکنون ۲ درصد جمعیت در این مناطق ساکن هستند. در تلاش هستیم تا در مرحله نخست با جمعیت پذیری ۲ میلیون نفر و ۶۵۰ خانوار به این رقم دست یابیم.

وی بر اسکان و اشتغال توامان در سواحل جنوبی کشور تاکید کرد و گفت: سیاست گذاری ها در دولت سیزدهم به منظور دستیابی به جمعیت پذیری سواحل جنوبی و بهره مندی از توسعه در منطقه مکران با استقرار صنایع مختلف است.

سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید خاطرنشان کرد: تقویت سرمایه گذاری بخش خصوصی در سواحل مکران می تواند اهداف توسعه اقتصاد دریا محور را محقق کند.

غفوری گفت: توسعه سواحل جنوبی با افزایش میزان سکونت و استقرار صنایع مختلف، علاوه بر رونق اقتصادی، ارتقای امنیت ملی را به دنبال خواهد داشت.

وی تصریح کرد: پیوند سیستم حاکمیتی و بخش خصوصی، کارآمدی ایجاد می کند و هم پیوندی استان ها با استان های ساحلی در رونق اقتصاد کلان دریا محور تاثیر به سزایی خواهد داشت.

غفوری با اشاره به اینکه بیشتر جمعیت کشور در مناطق مرکزی، شمالی و شمال غربی اسکان یافته اند و توسعه در این مناطق ملاک عمل بوده است، گفت: با توجه به سابقه تاریخی ایجاد شهرهای دنیا در کنار آب ها و دریاها، در تلاش هستیم تا این سیاست را در کشور پایه گذاری و اجرایی کنیم و در صدد کاهش برخی از مشکلات توسعه ای در شرایط کنونی کشور باشیم.

وی همچنین از اعلام آمادگی شرکت عمران شهرهای جدید در شهر جدید «تیس» خبر داد.

غفوری یادآور شد: سهم دریا از تولید ناخالص داخلی در جهان ۱۰ درصد است و این رقم در ایران ۲ درصد است که در تلاش هستیم با توسعه در سواحل جنوبی و استقرار صنایع و سکونت در این منطقه، تولید ناخالص داخلی را در کشور افزایش بدهیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ناشناس پاسخ

    شهرهای جدید که در سواحل جنوبی احداث می شن نیاز به نیروی متخصص چه در بخش دولتی و حکومتی و چه در بخش خصوصی دارند اینجا می شود با یک تیر , دو نشان زد یعنی :
    بیاییم جمعیت اضافه تر از اقلیم , آب و داشته های هر استانی را دربیاریم مثلا استان اصفهان حداقل 1 میلیون نفر , این ها را با شروطی مثل 5 سال سکونت دائمی در آن استان هدف و با ارائه مشوق هایی به مهاجرت دائمی به این شهرهای جدید ساحلی تشویق کنیم و "شیفت جمعیتی" را رقم بزنیم اگر کارمند است پایه حقوق این ها بیشتر شود یا امکاناتی برای فرزندان این ها مهیا بشه و اگر حتی یک مغازه دار است می شود مثلا برای مدتی , تنفس مالیاتی داد به این شکل , هم این شهرهای جدید ساحلی خیلی زودتر می توانند سر و شکل بگیرند و نیروهای مورد نیاز را بگیرند هم دیگر نیاز به این همه طرح چند 10 هزار میلیارد تومانی برای انتقال امثال آب به دل بیابان وجود نخواهد داشت درواقع بجای اینکه امکانات و زیرساخت ها را به دل بیابان هایی با جمعیت خیلی بیشتر از داشته آن بیابان ببرید جمعیت را ترغیب به مهاجرت به لب سواحل بکنید ضمن اینکه وقتی شما این همه امکانات به دل بیابان ها می برید جذابیت آن منطقه را بیشتر می کنید درنتیجه جمعیت آنجا باز بیشتر هم خواهد شد همین اصفهان که حتی 2 میلیون نفر بیشتر از ظرفیت آن استان , جمعیت دارد پس فردا می شود 8 میلیون نفر و بعد باز باید طرح 50 هزار میلیارد تومانی انتقال آب از سواحل جنوبی اجرا کنید !
    مشکل اصلی درواقع این است که کشور ما یک سند اجرایی جمعیت , صنعت , کشاورزی و آب ندارد که دستور دهد و برای سانت به سانت مملکت برنامه دهد که کجا چه جمعیتی داشته باشد کجا صنعت باشد کجا چه صنایعی باشد کجا کشاورزی باشد و یا کلا نباشد و اگر باشد کاملا آزاد است یا چه ارقامی مجاز برای کشت , درواقع سیستم سلیقه ایی هستش هر مدیری و هر جناحی می یاد می گه من اینو دوست دارم ! اینو اجرا کنید ! مدیر بعدی می آد می گه من اونو نوموخوام ! این کار سلیقه منه ! بخش زیادی از مستهلک شدن انرژی این مملکت و از بین رفتن مال و بیت المال دقیقا در همین نقطه هستش .